forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1214

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/06/2015 : 15:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:
Originally posted by DODSFERD

Nisi valjda ljut što se Zagorove epizode brzo razgrabe i što ostaje "slabo prolazni" Tex.

Ovako izgleda moram na Texa da predem.

Recenzije nisu obavezne za forumaše, tako ne moraš recenzirati ništa. Uzmi si radije pauzu.

Ali rad na recenzijama je jedino sto znam

Pa i nije baš, znaš spamati, pričati gluposti, laprdati, pričati izmišljotine itd.

A ti znas pametnjariti i praviti se pametnim po mojoj logici je bolje spamati nego tako ko ti... Ja pisem recke na svoj nacin, ne zelim da budu perfektne ko u Kinga i Deea, samo zelim da pisem...

Nego da ti nisi ljut sto ja drzim i dalje krunu najboljeg spamera?
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 06/06/2015 : 15:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Napadate covjeka i to zestoko jer se ovaj ne zamjera i ne zeli branit, a nije uopce toliko problematicam. Jednom puno ozbiljnijem problemu se ne usudite nista a jedan od vas je cak i njegiv zagovaratelj pa onda udri negativu po slabijem

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/06/2015 : 15:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Napadate covjeka i to zestoko jer se ovaj ne zamjera i ne zeli branit, a nije uopce toliko problematicam. Jednom puno ozbiljnijem problemu se ne usudite nista a jedan od vas je cak i njegiv zagovaratelj pa onda udri negativu po slabijem

Većem problemu se ne usudimo ništa?
Tko je to? Novi svijetski poredak?
Sigurno ne kritiziram wolfa jer ja slabiji već jer je upravo problematičan.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/06/2015 : 15:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nisi valjda ljut što se Zagorove epizode brzo razgrabe i što ostaje "slabo prolazni" Tex.

Ovako izgleda moram na Texa da predem.

Recenzije nisu obavezne za forumaše, tako ne moraš recenzirati ništa. Uzmi si radije pauzu.

Ali rad na recenzijama je jedino sto znam

Pa i nije baš, znaš spamati, pričati gluposti, laprdati, pričati izmišljotine itd.

A ti znas pametnjariti i praviti se pametnim po mojoj logici je bolje spamati nego tako ko ti...

Ja pisem recke na svoj nacin, ne zelim da budu perfektne ko u Kinga i Deea, samo zelim da pisem...

Nitko ti ne brani da pišeš, ali bilo bi korektnije od tebe prema čitačima recenzija da se bar malo potrudiš oko toga.

Edited by - tinton on 06/06/2015 16:44:10
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 06/06/2015 : 16:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ako smijem: obadvojica vas - tinton i DODSFERD - pretjeraste vise s postovima. Samo zato sto imate misao, ne mora znacit da ga morate napisat ovdje. Nesto konstruktivno je ok, ali ama bas svaka misao? Dosta vise, za ljubav boziju.

Ponavlajam, Quantity NIJE Quality!

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 06/06/2015 16:15:37
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 06/06/2015 : 16:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Bravo Giuda Ballerino!

WOLF-HUNTER'u pisi samo dalje!!!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/06/2015 : 16:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Ako smijem: obadvojica vas - tinton i DODSFERD - pretjeraste vise s postovima. Samo zato sto imate misao, ne mora znacit da ga morate napisat ovdje. Nesto konstruktivno je ok, ali ama bas svaka misao? Dosta vise, za ljubav boziju.

Gdje si izvukao DODSFERDa sada?
Ja stvarno ne pišem sve što mi padne napamet, toliko puta krenem nešto napisati i onda mi sine da nema smisla ni razloga da to nešto napišem.

Puno pišem, istina, ali rijetko uistinu spamam. Ako se varam, rado me upozori i ja ću prestati ako uvidim da si upravu.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 06/06/2015 : 16:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
DODSFERDA se moze izvuci iz bilo kojeg topica/podforuma, ima li postojeci topic u kojem ne komentira o bilo cemu?

Ok, sto se tice SPAMA, tu je tanka linija sta je Spam, a sta je bezveze komentiranje bez ikakvog dodatka topicu... tesko je odlucit. Svi smo krivi toga, ali neki vise nego drugi.

;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/06/2015 : 16:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Većem problemu se ne usudimo ništa?
Tko je to? Novi svijetski poredak?
Sigurno ne kritiziram wolfa jer ja slabiji već jer je upravo problematičan.

Govoris isto kao moja pokojna nastavnica iz biologije, Dragica
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/06/2015 : 16:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Malo si se prevario u vezi mene jer u zadnja 2 mjeseca najmanje pišem u Bonelliju. Onaj dan kada se stave najave novih izdanja imam potpuno pravo pisati malo više jer kupujem 99% Ludens izdanja, da nas je više takvih ne bi ove brojke o prodajama bile tako jadne. http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=45863&REPLY_ID=1866293
Što se tiče ostalih podforuma; pa zar sam ja kriv što ljude zanima samo politika a ne sport pa ispada da samo ja tamo pišem. Pratim gotovo sve sportove za razliku od ostalih a uvijek se držim zadane teme pa je sve po pravilima. Osim sporta nigdje drugdje nećeš primjetiti moju veću aktivnost.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua

Edited by - DODSFERD on 06/06/2015 17:05:44
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 06/06/2015 : 17:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Gadimo topic zbog jednog koji misle da ga dovoljno ne cijene ovdje - gujde... kako li se je samo uvrijedio na početku jer je mislio da mu Dodsferd guši njegove genijalne postove.

... i jednog spammera, koji si je umislio da je kvaliteta - wolfa.

Wolfe, jebeš Texa i Zagora, ajde prebaci se ti na Nathana. Tamo ti nitko ništa neće reći. Tamo će svi cijeniti tvoj genij... počevši od gujde i tutte. ;)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/06/2015 : 17:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

DODSFERDA se moze izvuci iz bilo kojeg topica/podforuma, ima li postojeci topic u kojem ne komentira o bilo cemu?

Ok, sto se tice SPAMA, tu je tanka linija sta je Spam, a sta je bezveze komentiranje bez ikakvog dodatka topicu... tesko je odlucit. Svi smo krivi toga, ali neki vise nego drugi.

;)

Ma znam, samo mislio sam na to kako trenutačno ne pričamo o DODSFERDU niti je on prisutan, a ti si napisao "obadvojica vas".

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/06/2015 : 17:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gadimo topic zbog jednog koji misle da ga dovoljno ne cijene ovdje - gujde... kako li se je samo uvrijedio na početku jer je mislio da mu Dodsferd guši njegove genijalne postove.

Wolfe, jebeš Texa i Zagora, ajde prebaci se ti na Nathana. Tamo ti nitko ništa neće reći. Tamo će svi cijeniti tvoj genij... počevši od gujde i tutte. ;)

Kvaliteta? Kakva dovraga kvaliteta kod mene, ja uopste i ne ganjam niti zelim da mislis o sebi da sam kvaliteta. Naprotiv.

Hvala na prijedlogu, ali nisam neki Nathanovac...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 06/06/2015 : 17:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kvaliteta? Kakva dovraga kvaliteta kod mene, ja uopste i ne ganjam niti zelim da mislis o sebi da sam kvaliteta. Naprotiv.

Onda zašto se guraš tamo di ti nije mjesto. Imaj malo poštovanje prema sebi i ostalima. Više ljudi ti je reklo, da nije to za tebe, a ti dalje po svome. Još će netko ban popiti zbog tebe, a tebi je to smiješno.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/06/2015 : 18:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Onda zašto se guraš tamo di ti nije mjesto. Imaj malo poštovanje prema sebi i ostalima. Više ljudi ti je reklo, da nije to za tebe, a ti dalje po svome. Još će netko ban popiti zbog tebe, a tebi je to smiješno.

A gle, sada ispada da ja zapocinjem svadju i da mi je jos smijesno. A od ljudi koji su mi rekli da ovo nije za mene si jedino ti, ima ih dosta koji podrzavaju... Mozda vi ne vidite moj trud, ali koliko god da se trudim uvijek neko mora da se buni.

Trudim se, kao da je lako pisati recenzije. A ionako samo mjesecno padne jedna recenzija, i to sada treba da znaci da pretjerujem sa recenzijama. Tebi moje recenzije ne pasu zbog mog stila pisanja...
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 06/06/2015 : 18:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Malo si se prevario u vezi mene jer u zadnja 2 mjeseca najmanje pišem u Bonelliju. Onaj dan kada se stave najave novih izdanja imam potpuno pravo pisati malo više jer kupujem 99% Ludens izdanja, da nas je više takvih ne bi ove brojke o prodajama bile tako jadne. http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=45863&REPLY_ID=1866293
Što se tiče ostalih podforuma; pa zar sam ja kriv što ljude zanima samo politika a ne sport pa ispada da samo ja tamo pišem. Pratim gotovo sve sportove za razliku od ostalih a uvijek se držim zadane teme pa je sve po pravilima. Osim sporta nigdje drugdje nećeš primjetiti moju veću aktivnost.

Čestitke na 9000-hiljaditom,,,,,za godinu i nešto

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/06/2015 : 18:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

A gle, sada ispada da ja zapocinjem svadju i da mi je jos smijesno. A od ljudi koji su mi rekli da ovo nije za mene si jedino ti, ima ih dosta koji podrzavaju... Mozda vi ne vidite moj trud, ali koliko god da se trudim uvijek neko mora da se buni.

Trudim se, kao da je lako pisati recenzije. A ionako samo mjesecno padne jedna recenzija, i to sada treba da znaci da pretjerujem sa recenzijama. Tebi moje recenzije ne pasu zbog mog stila pisanja...

Više ljudi ti je to reklo.
I nema to veze sa stilom.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/06/2015 : 18:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Topic lagano ide u krivi smjer pa da se vratimo nazad imam jedno pitanje za nekoga tko dobro barata podacima; tko je 1998. bio glavni Zagorov urednik? Ne da mi se sada tražiti ali mislim da je bio Boselli, ako je stvarno tako onda nije ni čudo što je ova priča koju sam danas pročitao izašla na svjetlost dana.

Edited by - DODSFERD on 06/06/2015 18:27:37
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/06/2015 : 18:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa reci koja je priča.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/06/2015 : 18:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Radi se baš o Bosellijevoj Otočka skupina/Kapetan Midnight, meni ta priča nema baš nikakvog smisla, ne toliko zbog nekih propusta u scenariju (kojih imaju i drugi scenaristi) već jednostavno zato što je s njom Boselli poništio prethodna 3 pojavljivanja Nata Murda. Ne... ovakvu preobrazbu ne mogu nikako prihvatiti i skroz mi besmisleno zvuči.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 06/06/2015 : 18:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Radi se baš o Bosellijevoj Otočka skupina/Kapetan Midnight, meni ta priča nema baš nikakvog smisla, ne toliko zbog nekih propusta u scenariju (kojih imaju i drugi scenaristi) već jednostavno zato što je s njom Boselli poništio prethodna 3 pojavljivanja Nata Murda. Ne... ovakvu preobrazbu ne mogu nikako prihvatiti i skroz mi besmisleno zvuči.

Nisi jedini, mnogi imaju problem sa tim. Ja se iskreno slabo sjecam da bih sad dao neki smislen komentar...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22372 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/06/2015 : 19:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sasvim moguce da je Boselli ovim potezom ostavio mogucnost da Kapetan Midnight jednog dana dobije zaseban serijal. To je jedino sto donekle ima smisla.

Edited by - King Warrior on 06/06/2015 19:08:53
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/06/2015 : 19:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Više ljudi ti je to reklo.
I nema to veze sa stilom.

Ja od tih znam samo tebe i nagora...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/06/2015 : 19:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa očito ne čitaš što ti ljudi pišu.

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 06/06/2015 : 19:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Sasvim moguce da je Boselli ovim potezom ostavio mogucnost da Kapetan Midnight jednog dana dobije zaseban serijal. To je jedino sto donekle ima smisla.

Ili se jednostavno ponovilo ono što si rekao da je Boselli radio Nolittinim likovima (Hellingen, Kandrax, Rakosi). Znači shvatio je da je Natova priča kao negativca završena i dao mu novu, donekle logičnu i svakako odličnu priču.

Tu se vraćamo i na njegove priče o Atlantidi i Africi, u smislu da je ostavio nama da pogađamo zašto se Murdo promenio. Meni su uvek bila logična dva rešenja. Prvo, najvažnije, pošto je jedva preživeo požar i ostao unakažen, prioriteti u životu su mu se promenili...
A drugo, možda ga je sam povratak kući promenio, tj. vratio na staro, uspomene, ljudi do kojih mu je stalo... Ma, lako je glumiti divljaka kad odeš u divljinu.
Go to Top of Page
Page: of 1214 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.92 seconds. Snitz Forums 2000