forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 780

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 01/07/2015 : 12:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
trokutne kompozicije su upravo nužne na Zagoru, poradi trostruke strukture dijalektike... romboidne pašu evenutalno za neke njanjave stripove, recimo martin mystere.
Go to Top of Page

nellesky
Junior Member

412 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 01/07/2015 : 12:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote

Evo još jedna na kojoj Zagor skace na lava, tačnije na lavicu.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 01/07/2015 : 12:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
to nije lav nego Chico, ako malo bolje pogledaš
Go to Top of Page

nellesky
Junior Member

412 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 01/07/2015 : 12:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

to nije lav nego Chico, ako malo bolje pogledaš

Ali zaista sam to pomislio.Kao da je čiko navukao lavlju kožu. Odlično zapažanje.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/07/2015 : 12:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by tinton

Nisam odusevljen Nucciom, radio je on puno bolje naslovne.
Rubini, Laurenti, Prisco, Della Monica. To su moji favoriti, tek nakon njih je Nuccio.

Iskreno, meni su Rubini i Nuccio na prvom. Drugo mesto mi ne postoji. Njih dvojica su dva jedina osiguravajuća izbora.

Piccinelli ti vise ne igra?
Mene su DM i Prisco odusevili svojim alternativnim naslovnicama, pretpostavljam da si ih vidio.
Laurenti nerijetko za VC nadmasi Ferrija.
Ali bez obzira tko dodje, bit ce korak naprijed, cak i Verni (ne dao Bog).

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/07/2015 : 12:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Prisco bi mogao biti dobar naslovničar, ali Verni ni pod razno.

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/07/2015 : 13:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Gledam sad na D.J.-ovu topicu Rubinijevu naslovnicu za "Zimsku Zmiju", i ne znam sad točno što gizeanske građevine izazivaju u trećem režnju korteksa, ali ono je jedna naprosto sjajna piramidalna kompozicija.

Ne čudi me stinky što se, kao ajmoreć verzija trokutne, usprkos onoj opasci i tebi dopada.

Edited by - Willer on 01/07/2015 13:09:52
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 01/07/2015 : 13:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
pa kažem, ona naslovnica je Zimska Zmija u malom (da ima jačeg suprotstavljanja Zagora i prizora, bila bi perfekcija)
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 01/07/2015 : 13:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Teorija kaze da su trokutne kompozicije nepozeljne jer stvaraju konfuziju u trecem reznju korteksa.
Svedski akademici preporucuju romboidni sustav koji je neutralan zbog sinergije sa zzutom mrljom u oku...

Sve je to ovih dana diskutabilno, zbog izrazite konjukcije Venere i Jupitera, koja je upravo jutros dosegla maksimum! Stoga i promatranje, kao i analiziranje ovih naslovnica, ne ulijeva istu onu sigurnost, kao danima prije "Grčke krize", koja utječe na rafiniranost odnos trave sa pozadinskim elementima, transparentno vidljivim kroz temeljne rakurse i vizure iza Zagorovih, u ovom slučaju, neočišćenih čizama.
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/07/2015 : 13:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Ah, vi profesionalci... Mislite da ste gospodari tuđih crteža, a niste niti svojih.

Na stranu naše ljetne Zagor diskusije, pričao mi je jednom jedan da se u Ukrajini na akademijama i dalje ozbiljno diskutira je li Maljevič umjetnost ili nije.
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/07/2015 : 13:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

pa kažem, ona naslovnica je Zimska Zmija u malom (da ima jačeg suprotstavljanja Zagora i prizora, bila bi perfekcija)

Zagor se izdiže kao vrhunac stepeničasto postavljenih tijela Kiowa u obliku neke yucatanske piramide, možda i nije moglo bolje.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/07/2015 : 14:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Je li ko preborajo sve dlake na lavu? Da kojim slucajem, ne dao Bog, koja ne fali. :D
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/07/2015 : 14:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene su DM i Prisco odusevili svojim alternativnim naslovnicama, pretpostavljam da si ih vidio.

No sikiriki. Ljudi koji su kvalifikovani za te stvari donijece vec pravu odluku, nebitno da li ce se pojedinci sloziti ili ne(uvijek ima onih koji nisu zadovoljni). Trenutno su na pravom putu, sto je ocigledno.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/07/2015 : 14:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Rubini, Laurenti, Prisco, Della Monica. To su moji favoriti, tek nakon njih je Nuccio.

Iskreno, meni su Rubini i Nuccio na prvom. Drugo mesto mi ne postoji. Njih dvojica su dva jedina osiguravajuća izbora.

Igra itekako, ali sam na njega bio zaboravio, i nekako mi se čini uludo nadanje. Nuccio i Rubini su mi nekako konkretniji.
DM svakako odličan, ali mi stil ne leži kao raprezentativan, Priscov takođe.
Laurenti je čova i po mom ukusu, ali se bojim da će i naslovnice pre ili kasnije raditi ofrlje. Rubini i Nuccio su perfekcionisti

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/07/2015 : 14:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Je li ko preborajo sve dlake na lavu? Da kojim slucajem, ne dao Bog, koja ne fali. :D

Evo sad će mogorovic, ne samo prebrojati, nego i precizno izračunati pada li sjena svake dlake točno ondje gdje treba, a očekujem da riješi i još koje slično esencijalno pitanje. Ne ulazeći puno u sadržajne interpretacije ja sam na sličan način riješio kompoziciju, ali ima tu još puno važnog akademskog posla.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/07/2015 : 14:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No sikiriki. Ljudi koji su kvalifikovani za te stvari donijece vec pravu odluku, nebitno da li ce se pojedinci sloziti ili ne(uvijek ima onih koji nisu zadovoljni). Trenutno su na pravom putu, sto je ocigledno.

Zar nece Bure nositi odluku?

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/07/2015 : 14:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Rubini i Nuccio su perfekcionisti

A to im je vjerojatno i jedina važnija mana, ponekad se jednostavno ne znaju zaustaviti.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/07/2015 : 14:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Morat ces mi objasniti sto si htio ovime reci.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/07/2015 : 14:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zar nece Bure nositi odluku?

Bure ce slusati glas naroda, glas vecine.
Vecina ljudi ima dobar ukus, tako da se nadam Nucciju ili Rubiniju.
Naravno da u obzir dolaze Piccinelli i Andreucci. Ili jedan od njih cetvorice, ili neka objavljuju stripove bez naslovnica.
DM i Prisco su vrhunski crtaci, ali na naslovnicama stekaju.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/07/2015 : 14:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Po cemu je vecina kvalificirana?
Sto se tice ukusa vecine, nnemamo niti jednu relevantnu anketu.
Andreucci? Ne sjecam se da je imao iti jednu alternativnu naslovnicu ili ista slicno.
DM je prosjecan crtac, ali upravno na naslovnicama razbija.
Prisco je super i u stripu, ali na naslovnicama je maher.
Piccinellijeve su previse pozerske.
Nuccio je na naslovnicama super, ali previse nalikuje Ferriju.
Bar za Rubinija se slazemo.
Ali cini se da ce izbor pasti između Vernija i Laurentija.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/07/2015 : 14:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Rekao sam ti vec, nista ne brini, ljudi koji su kvalifikovani za te stvari donijece vec pravu odluku. Neka oni rade ono za sta su placeni, mi cemo uzivati u stripovima. ;)
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/07/2015 : 15:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Svojim stilom ne predstavljaju serijal toliko dobro koliko ostali crtači. Obojica su sjajni, ali naslovnice traže nešto više od toga.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/07/2015 : 16:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rekao sam ti vec, nista ne brini, ljudi koji su kvalifikovani za te stvari donijece vec pravu odluku. Neka oni rade ono za sta su placeni, mi cemo uzivati u stripovima. ;)

Koliko znam Bure donosi odluku na kraju. Ti kazes da ce slusati vecinu.

Ni Bure, ni narod nisu kvalificirani, tako da ne vidim logiku.
Uglavnom, bilo tko, osim Vernija je prihvatljiv.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/07/2015 : 16:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Svojim stilom ne predstavljaju serijal toliko dobro koliko ostali crtači. Obojica su sjajni, ali naslovnice traže nešto više od toga.

Ok.
Za Della Monicu bih se i mogao sloziti, ali nikako za Prisca. Uglavnom, vecinom se slazemo, cak i za Laurentija.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/07/2015 : 16:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko znam Bure donosi odluku na kraju. Ti kazes da ce slusati vecinu.

Ni Bure, ni narod nisu kvalificirani, tako da ne vidim logiku.

Znaci nisu Bure i narod, jedini kvalifikovani covjek si ti. Tako ja shvatam ovih tvojih nekoliko zadnjih komentara.
Vidi, svako ima pravo na svoje misljenje. Postujem.
Go to Top of Page
Page: of 780 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.84 seconds. Snitz Forums 2000