Ma Mister No je izvanredan serijal, tu nema priče, prepun vrhunskih priča. Bilo bi vrlo korektno da Ludens nastavi tamo gdje je stao. Slijedio bi tellerov primjer, po 5 primjeraka bi uzimao, samo da izlazi :)
Čovjek nije svjestan što je imao sve dok to ne izgubi. Ja sam tamo 2008. brzo prestao uzimati kiosk izdanje Mister Noa i rasprodao sve jer sam bio razočaran nekim slabijim pričama, sada bih iste vjerojatno uzimao i u skupom izdanju Libellusa samo da ih imam.
Ma Mister No je izvanredan serijal, tu nema priče, prepun vrhunskih priča. Bilo bi vrlo korektno da Ludens nastavi tamo gdje je stao. Slijedio bi tellerov primjer, po 5 primjeraka bi uzimao, samo da izlazi :)
Procitao sam nedavno Fantoma u operi i sada se mogu pohvalit da sam u par godina pročitao prvih 250 pilotovih epizoda. Malo sam prešao na čitanje nekih drugih stripova, ali uskoro namjeravam pročitati do kraja serijal sa japancima.
Dugo nisam čitao Lovce na glave a nekada davno sam bio opsjednut tom pričom. Tango Martinez mi je već u dobrom sjećanju, te početne priče su vrlo dobre u usporedbi sa nekim drugim junacima.
Imam u podrumu jednu flasu Caipirinhe kupio sa flasom ruma, danada (prokleta) flasa ruma je grozno gorka, neke secerne trske nisam preveo, radio sam pinhu coladu i ispala srach too much. Trebao uzeti white carribean rum..zavela me slika nigrite sa etikete (vidi koju stranicu na topiku ranije)... btw...samo easy.. inace ce biti "oh, when the white mice go marching in!"👍
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
In chronological order, in late September a beloved and unforgettable bonellian anti-hero will take centerstage again at your newsstands. We are talking about Mister No and a very special issue to be found in the pages of Avventura Magazine. The volume, with its (full-color!) 288 pages, will trace back Jerry Drake’s history: from his first steps on the streets of NYC to the events he experienced during World War II; from his wandering days after the war to his arrival in Amazonia. A biography presented with an unusual and special format, mixing written narration – just like in an engrossing novel – and comics’ pages: some will be specially made for this occasion, other will be taken from some of the many Mister No issues that centered around the past and the personal history of the Amazonic pilot. A journey through a myriad memories and emotions, that we have chosen to experience again to celebrate the 40th birthday of the character created by the unforgettable Guido Nolitta, a.k.a. Sergio Bonelli.http://www.sergiobonelli.it/news/news/39082/Autumn--a-time-for-new.html
Što je bilo bilo je, nema smisla vraćati nešto što je završeno. Nekakvi povremeni specijali bi mogli proći ali nastavljati redovnu seriju je nepoštivanje Nolitte kao kreatora lika Mister Noa.
Što je bilo bilo je, nema smisla vraćati nešto što je završeno. Nekakvi povremeni specijali bi mogli proći ali nastavljati redovnu seriju je nepoštivanje Nolitte kao kreatora lika Mister Noa.