Dugo putovanje ima dobar scenario, ali crtez je ocajan..rijeci King Warriora,slazemse A "Marinci" imaju super crtez ali prica polovicna i predvidljiva. Citao sam samo tri maxija. Zadrzao "Dolina vjetra",samo zato sto mi se tu potpisao Ferri i Burattini( covjek mi nacrtao sjekiru od Zagora,woooww!!)
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Procitao Marince, Orlove sa sjevera, Tonkin gnjev, Tajni agenti i Dugo putovanje, trenutno skupljam ostale. Od ovih Marinci najbolji, bas sam uzivao od pocetka do kraja,poslije dugo vremena pravi Zagor, pun akcije. Dugo putovanje takodjer odlično. Tonkin gnjev dobar, Tajni agenti dobar, Orlovi sa sjevera su mi bili za nijansu losiji, iako mogu proci.
Vidim da obavezno moram nabaviti Ratnike, koje jos preporucujete?
Pa od ostalih su ti najbolji uz Ratnike U zemlji Dakota,Napustena utvrda,meni je Zracna banda ali to je malo kome dobro,nije bas da su nesto pretjerano dobri maxiji ok za procitat ali nista spektakularno!Ako si cito Tajne agente nastavak ti je maxi Covjek na nisanu,ali su Tajni agenti puno bolji.Da i meni su Marinci najbolji maxi a i jedna od najboljih epizoda Zagora,crtez je prekrasan puno akcije Zagor u svojoj pravoj ulozi super strip,Dell Monica najbolji crtac Zagora poslije Ferrija i Marcella!
Meni čak i "Smrtonosna utrka" nije loša... Od ovih zadnjih 4-5 definitivno je dobar samo "Prolaz između tisućljeća".
Da smrtonosna utrka je dobra,ako zanemarimo onu veliku pogresku u scenariju,Prolaz izmedu tisucljeca mi je los prica nema neku radnju a i crtez mi je jako slab!
Meni čak i "Smrtonosna utrka" nije loša... Od ovih zadnjih 4-5 definitivno je dobar samo "Prolaz između tisućljeća".
Da smrtonosna utrka je dobra,ako zanemarimo onu veliku pogresku u scenariju,Prolaz izmedu tisucljeca mi je los prica nema neku radnju a i crtez mi je jako slab!
Esposito Bros slabi. Kada pogledaš koja braća švrljaju na Zagoru onda su Espositovci izvrsni.
Esposito Bros slabi. Kada pogledaš koja braća švrljaju na Zagoru onda su Espositovci izvrsni.
Procitao Marince, Orlove sa sjevera, Tonkin gnjev, Tajni agenti i Dugo putovanje, trenutno skupljam ostale. Od ovih Marinci najbolji, bas sam uzivao od pocetka do kraja,poslije dugo vremena pravi Zagor, pun akcije. Dugo putovanje takodjer odlično. Tonkin gnjev dobar, Tajni agenti dobar, Orlovi sa sjevera su mi bili za nijansu losiji, iako mogu proci.
Vidim da obavezno moram nabaviti Ratnike, koje jos preporucujete?