forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ratko Dragaš, dobrotvor ili prevarant ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 20/05/2016 : 18:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

nije isto kad je neko nekome ostao dužan a rukovali su se... ili kad je firma firmi dužna ili kad si poslao novce na neviđeno...

Vidim da se još uvijek držiš one svoje "čarapa+čarapa" logike od prije tri godine...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/05/2016 : 18:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
nit znam ko si nit znam o čemu pričaš a iskreno me zaboli đon na cipeli koju sam davno odnio na vikenicu da tjeram zmije kad je zapalim

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/05/2016 : 18:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Moj je stav da tzv. kolekcionari uglavnom nisu 'ljubitelji i poznavatelji stripa', nego je tu riječ o kolekcionarstvu na filatelistički način. Opsesivni sakupljači stripove ne čitaju.

reci brate dijagnoza... kada se sve sabere i jeste
zakidaju sebe i druge neki hodaju gologuzi... ali se ima kolekcija

vuče na kocku samo što je društveno prihavtljivije... ali kao što vidimo ima i drugačijih slučajeva

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/05/2016 : 18:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:

nije isto kad je neko nekome ostao dužan a rukovali su se... ili kad je firma firmi dužna ili kad si poslao novce na neviđeno...

to što je on možda dobar bio za 90 ljudi... ako se javi 10... mislim da se može govoriti o prevarantu

Ma jasno je sve to, al' ipak, nikome ne pomaže stvarno ako još poneki u ovoj javnosti objavi kako mu je "ostao ovoliko ili onoliko dužan", jer tko je htio taj se još odavno mogao oglasiti.
Jedno je diskusija pa i rasprava oko teme a drugo su iznošenja kojekakvih činjenica od strane eventualno dodatnih oštećenih. Ne znam koji su ti "Slovenci" koje mu kum u sklopu otvaranja topica pominje, al' vidim da se poslije njega čak ni oni ovdje ne oglašavaju, pa ukoliko je i nekima od njih dužan, pođimo od toga da ljudi namjeravaju, koliko im je to još moguće, riješavati problem na svoj način. I šta onda očekivati? Da se javi poneko sa postom tipa: "Nisam dobio 5 uplaćenih stripova"? Onaj tko je u toj mutnoj priči prevaren za 10-ak, 20 ili 30.000,- eura, taj sigurno neće tražiti pomoć u obliku posta na forumu nego će sigurno znati kome da se obrati.
Nastala šteta je bez sumnje ogromna, koliko na jednoj strani toliko i nekolicini ljudi s druge, a da će saznanje o njemom stvarnom razmjeru doprinjeti bilo kakvom riješavanju problema, u to sumnjam. Nije ovo javno tužilaštvo ili ured kriminalne policije pa da se prikupljaju podatci u smislu nastavka istrage, niti je na okupu ekipa vrhunskih detektiva koja bi, izbacivanjem nekih novih informacija, mogla pripomoći vraćanju novaca oštećenima. Čemu, dakle, onda "trebaju nam"? Ma ne treba nama, pored do sada iznešenog, u biti ništa dodatno, jer neće promijeniti ničije mišljenje ili stav prema Ratku, njegovom kumu ili bilo kome trećem, četvrtom.

Onaj tko do sada nije znao kako se postaviti prema bilo kojem akteru iz dotične priče, taj je sada sigurno oprezan i vjerujem da se neće dati prevariti, bez obzira s kim bude poslovao.

Ovo je prvenstveno osobna stvar Ratkovog kuma koji je, pod vidljivim teretom, osjećao potrebu obratiti se javnosti u kojoj je Ratko bio poznat i aktivan. Uradio je to na svoj način, pri čemu nije pominjao konkretna imena dodatnih oštećenih osoba (a vjerujem da mu se nekoliko njih po glavi vrti) i čemu bi onda nama bilo potrebno njihovo javljanje?

Sorry Željko i bez ikakve zamjerke, to je samo moj stav i osobno mišljenje.

L. p.

naravno da je šteta ogromna i da treba zvati policiju i sud i advokata ako treba i utjerivače dugova
pa ovdje se govori o sumama koje su moje cjeloživotne zarade
manta mi se od iznosa koje za života neću zaraditi
pa i više
dakle radim cijeli život za tu sumu ... a neko to jednom prevarom zavrne
odo se napit vode

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 20/05/2016 : 19:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

nit znam ko si nit znam o čemu pričaš a iskreno me zaboli đon na cipeli koju sam davno odnio na vikenicu da tjeram zmije kad je zapalim

Ni ja ne znam tko si ti, pa svejedno svako malo naletim na tvoje gluposti o logici. Dakle po tebi nije isto ako se nešto dogovori pismeno ili usmeno, ako se transakcije obavljaju virtualno ili uživo, odnosno dogovor bi se trebao više poštivati ako nekom stisneš ruku. Jebeno.

a i ovo, da si tek prevarant ako prevariš 10% ljudi.

a što se tiče ovoga na što mislim, zvuči li ti ovo poznato?

quote:
originally posted by zeljko
carapa je lijeva i desna i cini par...

Kad se stavlja slika na zid ne mogu biti dva dibla i nijedan šaraf

ili da stvaim link na topic?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 20/05/2016 : 19:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to što je on možda dobar bio za 90 ljudi... ako se javi 10... mislim da se može govoriti o prevarantu

Ma jasno je sve to, al' ipak, nikome ne pomaže stvarno ako još poneki u ovoj javnosti objavi kako mu je "ostao ovoliko ili onoliko dužan", jer tko je htio taj se još odavno mogao oglasiti.
Jedno je diskusija pa i rasprava oko teme a drugo su iznošenja kojekakvih činjenica od strane eventualno dodatnih oštećenih. Ne znam koji su ti "Slovenci" koje mu kum u sklopu otvaranja topica pominje, al' vidim da se poslije njega čak ni oni ovdje ne oglašavaju, pa ukoliko je i nekima od njih dužan, pođimo od toga da ljudi namjeravaju, koliko im je to još moguće, riješavati problem na svoj način. I šta onda očekivati? Da se javi poneko sa postom tipa: "Nisam dobio 5 uplaćenih stripova"? Onaj tko je u toj mutnoj priči prevaren za 10-ak, 20 ili 30.000,- eura, taj sigurno neće tražiti pomoć u obliku posta na forumu nego će sigurno znati kome da se obrati.
Nastala šteta je bez sumnje ogromna, koliko na jednoj strani toliko i nekolicini ljudi s druge, a da će saznanje o njemom stvarnom razmjeru doprinjeti bilo kakvom riješavanju problema, u to sumnjam. Nije ovo javno tužilaštvo ili ured kriminalne policije pa da se prikupljaju podatci u smislu nastavka istrage, niti je na okupu ekipa vrhunskih detektiva koja bi, izbacivanjem nekih novih informacija, mogla pripomoći vraćanju novaca oštećenima. Čemu, dakle, onda "trebaju nam"? Ma ne treba nama, pored do sada iznešenog, u biti ništa dodatno, jer neće promijeniti ničije mišljenje ili stav prema Ratku, njegovom kumu ili bilo kome trećem, četvrtom.

Onaj tko do sada nije znao kako se postaviti prema bilo kojem akteru iz dotične priče, taj je sada sigurno oprezan i vjerujem da se neće dati prevariti, bez obzira s kim bude poslovao.

Ovo je prvenstveno osobna stvar Ratkovog kuma koji je, pod vidljivim teretom, osjećao potrebu obratiti se javnosti u kojoj je Ratko bio poznat i aktivan. Uradio je to na svoj način, pri čemu nije pominjao konkretna imena dodatnih oštećenih osoba (a vjerujem da mu se nekoliko njih po glavi vrti) i čemu bi onda nama bilo potrebno njihovo javljanje?

Sorry Željko i bez ikakve zamjerke, to je samo moj stav i osobno mišljenje.

L. p.

Upravo o tome se i radi. Do prošle subote sam čuo za 4-5 ljudi, a ove subote se broj popeo na 15-tak. Naravno, njihovo pravo je da se izjasne ili ne izjasne o ovoj stvari. To su sve poznata imena na forumu, od njih pola naši jako dobri prijatelji koji su mi sami prišli i požalili se. To znači da sam si zapisao imena i iznose dugovanja. Trenutni iznos je milion i tristotisuća kuna.
Nisam veliki optimista za povrat sredstava niti sam se zato javio. To znači da nije u pitanju novac ( kojega za nas dvoje imam dovoljno), stripovi (koje ću i dalje kupovati i čitati). Ovdje je u pitanju kad nekog izvadiš iz "govana" kako je to on znao reći uvučeš u govna. U pitanju je odnos na koji način mi ga je "stavio " i ostavio me u "gabuli". Iz koje ću se vjerojatno iščupati. Ostajem prijatelj sa svima onima koji znaju da su pokradeni, a šute. Dovoljno je da ja znam što prolaze.
Njegovo poslovanje dosta dobro poznajem, metode također. Ljude sa kojima je radio i kako je radio isto. Nickove koje je koristio također. Problem je u tome da ja neću šutiti o nekim stvarima kao drugi. Njihov izbor. Napominjem da sam ja kum njegovom djetetu (malom predivnom Nikoli), što je kod nas recimo "najjače " kumstvo što može biti. Reputaciju koju je stekao, djelomično zahvaljujući baš tih par ljudi koje je zeznuo (uključujući i mene) ipak treba srušiti. Nije zaslužio pietet dobrotvora. I to mi je iskreno žao, ali je tako.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/05/2016 : 20:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Trenutni iznos je milion i tristotisuća kuna

bogme dobar je iznos za 15 ljudi.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16700 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 20/05/2016 : 20:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
lijepo je znati da su stripaši bogataši...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 20/05/2016 : 20:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Pa i nije ako je jednom dužan cca 50.000 eura.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/05/2016 : 20:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ginko

quote:

pa i u tom slučaju prosjek ostalih je malo ispod 9000 € .

Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 20/05/2016 : 20:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ako dodamo još jednog kolegu i mene cca 100.000 eura. "Sitnica".
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16700 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 20/05/2016 : 20:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
zaključak bi bio da ste sa vlasnikom striparnice ušli u razvoj striparnice kao ulagači na crno računajući na benefite i kad mu je propala striparnica automatizmom ste i vi izgubili svoj ulog pa sad ti kukaš a ostali šute...i niko ne vozi merđu

Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1051 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 20/05/2016 : 20:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
Ok, frende iz tvog slučaja je očigledno da te tvoj kum, bff, rođak ili što već prevario, radi novaca. Čovjeku trebalo, ti imao, on nema odakle vratiti i sad ne vraća i nejavlja se, jbg. Nisi ni prvi ni zadnji...nažalost.

Mene u ovom slučaju također brine (a možda čak i više) što ste ti i frendovi davali vaše nickove Ratku da prodaje stripove, prebidava aukcije, manipulira ostalim kolekcionarima tvorivši jednu mrežu "sitnog" kriminala.
Znači svjesno ste mu dopustili da prevari ostale kolekcionare (mene, Petra, Antu, Šimu...i ostale) nadavši se da ćete tako povratiti dio uloženog/posuđenog novca.
I još se o tome priča kao da je to normalno....alooo!?

Moderatori, Markose....ako se nevaram ovo nije dopuštenulo na aukcijama. Reagirajte...lol

Sa mrvu inteligencije i pažnje se može vidjeti ko kome nabija cijene, koji prodavači surađuju...itd.

Al nema veze...meni ne smeta :)

Btw.neznam nikoga od ovih aktera, ovo je samo zaključak slučajnog spektatora.

Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 20/05/2016 : 21:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

zaključak bi bio da ste sa vlasnikom striparnice ušli u razvoj striparnice kao ulagači na crno računajući na benefite i kad mu je propala striparnica automatizmom ste i vi izgubili svoj ulog pa sad ti kukaš a ostali šute...i niko ne vozi merđu

Ipak kriv zaključak. Barem bi ti to kao kum morao znati. Moje mišljenje je da je početak kraja počeo kad su ga dvojica "ogulila" uzimajući nešto što im nije pripadalo. Ili su mislili da jeste. Šteta da od onakvog čovjeka postane ovo što je sad. Zaista šteta.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 20/05/2016 : 21:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Mislim, da se muljalo i prije stvaranja Lastana.
Više puta se razgalila crna strana strip scene u Cro (i drugim exYu državama) sa Ratkom u glavnim ili sporednim ulogama.

----
Dobar je i ovaj komentar:

quote:
Njegovo poslovanje dosta dobro poznajem, metode također. Ljude sa kojima je radio i kako je radio isto. Nickove koje je koristio također. Problem je u tome da ja neću šutiti o nekim stvarima kao drugi. Njihov izbor. ........Reputaciju koju je stekao, djelomično zahvaljujući baš tih par ljudi koje je zeznuo (uključujući i mene) ipak treba srušiti. Nije zaslužio pietet dobrotvora.

Valjda važi i ovde ono "ko se mača laća..."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/05/2016 : 21:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ako dodamo još jednog kolegu i mene cca 100.000 eura. "Sitnica".

100 000 € keša ili vrijednosti kolekcija? ili oboje?

Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 20/05/2016 : 21:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

Ok, frende iz tvog slučaja je očigledno da te tvoj kum, bff, rođak ili što već prevario, radi novaca. Čovjeku trebalo, ti imao, on nema odakle vratiti i sad ne vraća i nejavlja se, jbg. Nisi ni prvi ni zadnji...nažalost.

Mene u ovom slučaju također brine (a možda čak i više) što ste ti i frendovi davali vaše nickove Ratku da prodaje stripove, prebidava aukcije, manipulira ostalim kolekcionarima tvorivši jednu mrežu "sitnog" kriminala.
Znači svjesno ste mu dopustili da prevari ostale kolekcionare (mene, Petra, Antu, Šimu...i ostale) nadavši se da ćete tako povratiti dio uloženog/posuđenog novca.

Moderatori, Markose....ako se nevaram ovo nije dopuštenulo na aukcijama. Reagirajte...lol

Sa mrvu inteligencije i pažnje se može vidjeti ko kome nabija cijene, koji prodavači surađuju...itd.

Bojim se da si krivo shvatio. Najbolje da pomno i dobro pročitaš sve što ovdje piše. Marko je već objasnio zašto se najviše služio time. Nisam ja napisao ovo što neki "misle ". To naravno treba dokazati, a ne bezveze laprdat. Mene je više mučilo da on koristi Dinov nick (jebga dugo je bio sa njim pa imaju slični žargon), tj. da me ne podbada i provocira. A trenutno imam kratak fitilj. Visoke cijene se mogu objasniti vrlo lako i na više načina. Mogu objasniti barem 3-4, ali nema potrebe. Misliš da mene boli jedna stvar za neke sankcije, ne moram se ja opravdavat ni tebi ni drugima. Kupujem 35 godina stripove, kupovat ću ih i dalje gdje god to bilo. Nemojmo sada čovjeka napadati za sve što nekima ne odgovara ili je krivo u ovom našem svijetu stripa. Ratko je puno napravio za taj svijet, što većina drugih nikada neće. Drugo je ovo što se desilo, po meni sa nekim krivo donesenim odlukama. Bez obzira što mi je napravio, ne dam da se blati njegovo ime u drugim područjima koje je sjajno odrađivao.
Go to Top of Page

rivendel
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
53 Posts

Member since 28/11/2004

Posted - 20/05/2016 : 22:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send rivendel a Private Message  Reply with Quote
Tamo gdje se pare vrte nema prijatelja. Naročito tolike cifre kao što ste gore naveli.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/05/2016 : 00:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
prijatelja vise nema nigdje...a pogotovo ne gdje se vrte pare

drogsi smaras

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 21/05/2016 : 05:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne kužim. ako se zna di živi čovjeku treba doć na vrata i forsat ga.
milom ili silom. jer nije u redu da zbog njegovih loših odluka ili promašenih poteza ispaštaju ljudi koji su mu uletili kad mu je trebalo.

https://xilrion.deviantart.com/

Edited by - xilrion on 21/05/2016 05:18:33
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 21/05/2016 : 07:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bojim se da si krivo shvatio. Najbolje da pomno i dobro pročitaš sve što ovdje piše. Marko je već objasnio zašto se najviše služio time. Nisam ja napisao ovo što neki "misle ". To naravno treba dokazati, a ne bezveze laprdat. Mene je više mučilo da on koristi Dinov nick (jebga dugo je bio sa njim pa imaju slični žargon), tj. da me ne podbada i provocira. A trenutno imam kratak fitilj. Visoke cijene se mogu objasniti vrlo lako i na više načina. Mogu objasniti barem 3-4, ali nema potrebe. Misliš da mene boli jedna stvar za neke sankcije, ne moram se ja opravdavat ni tebi ni drugima. Kupujem 35 godina stripove, kupovat ću ih i dalje gdje god to bilo. Nemojmo sada čovjeka napadati za sve što nekima ne odgovara ili je krivo u ovom našem svijetu stripa. Ratko je puno napravio za taj svijet, što većina drugih nikada neće. Drugo je ovo što se desilo, po meni sa nekim krivo donesenim odlukama. Bez obzira što mi je napravio, ne dam da se blati njegovo ime u drugim područjima koje je sjajno odrađivao.

Ne daš da ga se blati a u prvom postu ga pljuješ i proklinješ na sve strane?
Smiješno (ili žalosno)...

Wtf?
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 21/05/2016 : 08:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:

zvuči razumno, ali ja ipak mislim da su ovakve teme i razgovor o njima važniji od opreza da sve što se napiše bude po pravilima dobrog ukusa.

kako na ove interne, tako bi bilo jako zgodno da se nekad proširi i na općedruštvene teme gdje se vrte milijarde.

zašto?
ja nisam imao loših iskustava sa prodajom ili kupovinom, ali pažljivo čitam svaku napisanu riječ i pokušavam složiti objektivnu sliku o tome što se dogodilo, kako je tko reagirao, kako se tko ponio u kojim okolnostima... jer tako učim o ljudskoj prirodi, o stvarnim događajima koji su stvarno utjecali na nečije živote.

ako netko napiše detalje o tome kako mu je netko ostao toliko i toliko i za to i to dužan... možda ja tu školu neću morati proći na vlastitoj koži!

nemojmo se kao američka vlada obrušavati za zviždače! čak i pokajnici, ako su nešto i skrivili, imaju pravo na djelomični oprost zbog toga što su izašli u javnost i potkazali neke osobe i neke mehanizme koje su te osobe koristile ili koriste.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 21/05/2016 : 08:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
posljednjih godinu dana radim u prodaji, točnije u sektoru najgoreg i najjezivijeg, najbezobraznijeg oblika prodaje; direktne prodaje. i u ovom poslu sam se slučajeva i likova kao što je ratko dragaš naslušao ali i nagledao bezbroj. patološka dihotomija takvih likova u prodaji je sveprisutna; s jedne strane rade fantastične stvari, organiziraju humanitarne večere i akcije, a i sami su izdašni donatori mnogim hvalevrijednim projektima, slatkorječivi, uvjerljivi, sjajno argumentirani... no, s druge strane su često puta spremni nemilosrdno uništiti, eliminirati konkurenciju i zabiti nož u leđa najbližima za puku šaku dinara. tako da u ovom slučaju ne treba sumnjati u autora ovog topika i u optužbe na račun ratka dragaša. ovakvi ljudi postoji, oni su naša stvarnost i svuda su oko nas.

nemojte vjerovati niti jednom prodavaču, niti jednoj reklami koju ste ikada vidjeli na televiziji, niti jednom proizvodu... ali, ne morate vjerovati niti meni niti svemu ovome što pišem jer sam (zlosretnim) slučajem završio u ovom poslu u kojemu sam sasvim izgubio svoju socijalističku dušu.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16700 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 21/05/2016 : 09:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

posljednjih godinu dana radim u prodaji, točnije u sektoru najgoreg i najjezivijeg, najbezobraznijeg oblika prodaje; direktne prodaje. i u ovom poslu sam se slučajeva i likova kao što je ratko dragaš naslušao ali i nagledao bezbroj. patološka dihotomija takvih likova u prodaji je sveprisutna; s jedne strane rade fantastične stvari, organiziraju humanitarne večere i akcije, a i sami su izdašni donatori mnogim hvalevrijednim projektima, slatkorječivi, uvjerljivi, sjajno argumentirani... no, s druge strane su često puta spremni nemilosrdno uništiti, eliminirati konkurenciju i zabiti nož u leđa najbližima za puku šaku dinara. tako da u ovom slučaju ne treba sumnjati u autora ovog topika i u optužbe na račun ratka dragaša. ovakvi ljudi postoji, oni su naša stvarnost i svuda su oko nas.

nemojte vjerovati niti jednom prodavaču, niti jednoj reklami koju ste ikada vidjeli na televiziji, niti jednom proizvodu... ali, ne morate vjerovati niti meni niti svemu ovome što pišem jer sam (zlosretnim) slučajem završio u ovom poslu u kojemu sam sasvim izgubio svoju socijalističku dušu.

Neznam jel prodaješ stripove ali od tebe sigurno neću ništa kupiti jer tebi kao prodavaču ništa ne vjerujem a ni za tvoje stripove na vjerujem da su od papira

ovaj topic bi se trebao zvati ..Istresimo svoje frustracije ili onu stvar

Edited by - risbozg on 21/05/2016 10:28:43
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16700 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 21/05/2016 : 10:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Čudi me da moderatori i ostali odgovorni ne reagiraju na ovakve teme dozvoljavajući pljuvanje (ne znam dali je opravdano ili ne ,a i ne tiće me se) po članovima foruma bez obzira tko to bio sa argumentima "znam ja" , "rekli su mi" , "priča se"

Edited by - risbozg on 21/05/2016 10:30:51
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000