Ovdje ne govori glavni urednik VČ već neki Pavle Zelić (barem onoliko koliko ja znam ćirilicu) potpisan kao strip kritičar...
Znači trla baba lan da joj prođe dan.
Relavantnija mi je ova rečenica;
Ima nečeg ironičnog i vrlo nesrećnog u činjenici da se kauboj brži od svoje senke na domaćim kioscima pojavlje tek onoliko često koliko se normalan domaći čovek može nadati povećanju plate.
koju je, prema pisanju ovog Filipa Ugrenovića izjavio glavni urednik VČ Dušan Mladenović.
Piše tekstove za kolekcionarske knjige Mister No i Marti Misterija i očigledno da će biti angažovan i na tim integralima Taličnog Toma da piše propratne tekstove.
Piše tekstove za kolekcionarske knjige Mister No i Marti Misterija i očigledno da će biti angažovan i na tim integralima Taličnog Toma da piše propratne tekstove.
Većinu tekstova za kolekcionarske knjige Mr. No je napisao Darko Đokić. Dejan Ognjanović potpisuje se u prvoj knjizi M.M. dok se ovaj tvoj spominje u knjizi 4 od Mr. Noa i 2. od M.M.
Tako da bih ja više vjerovao ovoj rečenici koju je izjavio glavni urednik nego ti i tamo neki Pavle...
Prvo, sa tobom više ne želim da diskutujem jer očigledno ne želiš argumentovan dijalog već besmislenu (sa tvoje strane) prepirku.
Drugo, Pavle Zelić nije "ni moj" niti "tamo neki" već ugledni i poznati književnik i kritičar.
I treće, i glavni urednik VČ je jasno i glasno najavio pokretanje integrala TT do kraja ove godine ali to ovoga puta pronađi sam na mreži!
Prvo, naravno kad tvrdiš nešto što ne možeš dokazati. To dokazuje da uopće nemaš argumenata za "argumentovanu raspravu".
Drugo, nisam ni rekao da je tvoj, ali ako ima nečega između vas.. tko sam ja da vam sudim?
Treće, nije. To si ti najvjerojatnije čuo od neke babe na pijaci kad si ispod pulta kupovao uvozna jaja iz Bugarske.
I da se zna: Ukoliko do kraja godine VČ izbaci integralno izdanje Taličnog Toma ja ga osobno kupujem gospodinu koji poznaje sve ugledne i poznate književnike i kritičare.
Čovek koji radi na pisanju pogovora prvom integralu Taličnog Toma najavi izdanje jasno i glasno a ti kažeš kako ja "tvrdim nešto što se ne može dokazati"???!!
Zaista, bilo kakav dijalog sa tobom je nemoguć i nema nikakvog smisla tako da ostaj zdravo i sve ti najbolje želim!