Ne vjerujem da će ponovo tiskati cijeli strip jer bi bilo preskupo, vjerojatno je u pitanju prerada postojećih primjeraka i ubacivanje te jedne stranice. U svakom slučaju, ponekad je prednost kada ne kupiš strip odmah nakon izlaska.
Pridno vzgojen Slovenec,ki nikoli nič ne kritizira niti ne pohvali. Mlačen...te srbske stripe pa prodajajo v vsaki striparnici in po netu.
Originally posted by teller
Meni je kraj ok...vec je strip pozicioniran na policu.. Ne vjerujem da se na toj stranici nesto bitno desilo..sve se vec vidjelo prije... A sto se usporedbi sa VC tice...nije sve tako cb... Ludens je ubrzao i izlazi skoro mesecno,otisak ako zanemarimo manjkajuce stranice ima bolji Ludens,korice su isto sranje,cijena slicna...slovencima lakse dostupan.. Nebi hvalio jedno previse...na racun drugog.
Ne znam iz kojeg si ti dijela Slovenije, ali ja u Mariborskoj regiji nisam našao Veseli Četvrtak nigdje. I iako Ludens nije savršen, zahvalan sam za svako izdanje i činjenicu da mogu otići u većinu trgovina/kioska i naći Dylana, u Sloveniji.
Tako da ne znam kaj briješ protiv čisto OK komentara. :)
Originally posted by big joco
Pridno vzgojen Slovenec,ki nikoli nič ne kritizira niti ne pohvali. Mlačen...te srbske stripe pa prodajajo v vsaki striparnici in po netu.
Originally posted by teller
Meni je kraj ok...vec je strip pozicioniran na policu.. Ne vjerujem da se na toj stranici nesto bitno desilo..sve se vec vidjelo prije... A sto se usporedbi sa VC tice...nije sve tako cb... Ludens je ubrzao i izlazi skoro mesecno,otisak ako zanemarimo manjkajuce stranice ima bolji Ludens,korice su isto sranje,cijena slicna...slovencima lakse dostupan.. Nebi hvalio jedno previse...na racun drugog.
Je li mi moze iko objasniti ovo: Dylan Dog, Gigante 20, na taljanskim naslov je L'alleanza, pise Bilotta i crta Piccatto. Znam da je ovo u hrvatskoj Ludens, Gigant, ali ne znam ni naslov ni broj. Je li vi znate? Cilipin
Je li mi moze iko objasniti ovo: Dylan Dog, Gigante 20, na taljanskim naslov je L'alleanza, pise Bilotta i crta Piccatto. Znam da je ovo u hrvatskoj Ludens, Gigant, ali ne znam ni naslov ni broj. Je li vi znate? Cilipin
Ludens gigant broj 11, a naslovi su: Savezništvo Sala za mučenje Popratni efekti Voodoo
jucer preturao po nekim papirima i nadjem zadnju stranicu ovog stripa kojeg sam isprintao na papir zbog ovih desavanja oko ovog stripa, i krenem da je ubacim u strip, medjutim unutar samog stripa sve ok, ne fali ta zadnja stranica kako je vecina napisala ovdje...