forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 03/10/2017 : 04:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote

POPIS REZERVACIJA
(po recenzentima)

POPIS NERECENZIRANIH EPIZODA

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6878 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 03/10/2017 : 09:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Sarghan - kandidat za forumaša godine

loading...
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 03/10/2017 : 21:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Sarghanov entuzijazam je i mene zarazio tako da pomalo privodim kraju recenziju prvog broja Orfana koja će ući u anale po vremenu koje mi je trebalo da je odradim.
Završio sam 80% teksta, još samo malo...
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 04/10/2017 : 09:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
Poslao sam DeeCayu recenzije Dilan Doga ''Ljudi koji nestaju'' i ''San tigrice'' a takođe i ''Mračna polovica'' koju sam sinoć napisao što bi se reklo 'na bum' ali nisam je prijavio ovde na temi da ću da je pišem.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/10/2017 : 10:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Stavi u rubriku "Ne mogu vjerovati da ova priča nema recenziju":

Tex - Patagonija
Tex- Seminole

Go to Top of Page

karlitos
New Member

243 Posts

Member since 29/10/2016

Posted - 04/10/2017 : 10:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send karlitos a Private Message  Reply with Quote
Rezervirao bih (ako mogu) Dylan Dog Krvave proslave.
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 05/10/2017 : 05:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Sarghanov entuzijazam je i mene zarazio tako da pomalo privodim kraju recenziju prvog broja Orfana koja će ući u anale po vremenu koje mi je trebalo da je odradim.

Drago mi je čuti da se ta recenzija privodi kraju.
Evo ti još motivacije: čim ta recenzija osvane na sajtu, bacam se na recenziranje narednih nekoliko brojeva Siročadi.
Nešto slično vrijedi i za ono moje obećanje od prije par mjeseci, ali to više ovisi o thekideu.

quote:
Originally posted by Jocko

Poslao sam DeeCayu recenzije Dilan Doga ''Ljudi koji nestaju'' i ''San tigrice'' a takođe i ''Mračna polovica'' koju sam sinoć napisao što bi se reklo 'na bum' ali nisam je prijavio ovde na temi da ću da je pišem.

Svaka čast!
Nije problem za "Mračnu polovicu", sad je zabilježena. Bitno da se zna da ju je netko odradio.

quote:
Originally posted by King Warrior

Stavi u rubriku "Ne mogu vjerovati da ova priča nema recenziju":

Tex - Patagonija
Tex- Seminole

Dodano!

quote:
Originally posted by karlitos

Rezervirao bih (ako mogu) Dylan Dog Krvave proslave.

Naravno da može! Pribilježeno!
Uvijek mi je drago kada postoji interes za pisanje recenzija od strane forumaša koji ih ranije nisu pisali. Nadam se da ovo neće biti jedina rezervacija.

A s ovom rezervacijom su rezervirane i sve preostale nerecenzirane DD priče do broja 100. Sumnjam da će sve recenzije biti objavljene ove godine, ali bitno je da netko radi na njima.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 05/10/2017 : 07:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
Napisao sam dvije recke u naletu inspiracije, a koje nisam prijavio; Ken Parker 75 Donaverova karavana i Mister No SD 18 Štovatelji zla, pa ih označi. Pošaljem ih Deeju za par dana

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 05/10/2017 : 09:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
Pod naletom inspiracije a i zbog pozitivne atmosfere oko pisanja recenzija, zeleo bih da rezervisem neke krace Dilane: DD alm 3 Vrag iz boce kao i kratke price iz superbooka Gnut i Malu vavilonsku biblioteku. ☺

Edited by - Jocko on 05/10/2017 09:41:05
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/10/2017 : 10:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Samo tako, udrite po Dylanu dok imate po cemu. Sve je vrijedno recenziranja, osim onih glupih maxi.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 05/10/2017 : 12:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sarghan

quote:

Drago mi je čuti da se ta recenzija privodi kraju.
Evo ti još motivacije: čim ta recenzija osvane na sajtu, bacam se na recenziranje narednih nekoliko brojeva Siročadi.
Nešto slično vrijedi i za ono moje obećanje od prije par mjeseci, ali to više ovisi o thekideu.

Odlično!
Danas ulažem duplo vremena u pisanje od predviđenog.

Ne brini se za thekidea natjerat ćemo mi njega na rad, ionako je svečano obećao kako će završiti "taj" projekat u roku od tri mjeseca nakon što moja recenzija bude objavljena na sajtu.

Edited by - solar on 05/10/2017 12:31:16
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 06/10/2017 : 05:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

Napisao sam dvije recke u naletu inspiracije, a koje nisam prijavio; Ken Parker 75 Donaverova karavana i Mister No SD 18 Štovatelji zla, pa ih označi. Pošaljem ih Deeju za par dana

quote:
Originally posted by Jocko

Pod naletom inspiracije a i zbog pozitivne atmosfere oko pisanja recenzija, zeleo bih da rezervisem neke krace Dilane: DD alm 3 Vrag iz boce kao i kratke price iz superbooka Gnut i Malu vavilonsku biblioteku. ☺

Dodano!

Lijepo je vidjeti te nalete inspiracije, a još više kada se ne ostane samo na njima već se isto i odradi pod njihovim utjecajem.
Samo tako naprijed!

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/10/2017 : 20:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Sarghane, sada sam ponovo poslao sve rećke od Texa DeeCayu, jer je prošlo već dva mjeseca otkako sam poslao prvi put. Valjda će sada sve da bude u redu...

Inaće, što se tiče Dylan Doga, velika sam mušterija u vezi "Mater Morbija."
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 07/10/2017 : 08:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Sarghane, sada sam ponovo poslao sve rećke od Texa DeeCayu, jer je prošlo već dva mjeseca otkako sam poslao prvi put. Valjda će sada sve da bude u redu...

Joj, kud baš Mater Morbi, kao da si znao da ju planiram rezervirati.

Caka je što sam prije par mjeseci obećao Kingu napisati recenziju za "Mater Morbi" na jesen (imaš tu negdje na prethodnim stranicama ovog topica taj post) i ovog tjedna sam baš počeo čitati talijanske članke o tome koliko je ovaj strip digao buku u Italiji kada je prvi put izašao.

Imao sam na umu staviti si tu rezervaciju idućeg ponedjeljka (kad inače updateam popise) pa ako nemaš ništa protiv da ju sebi stavim s obzirom na to koliko je to jako zahtjevna epizoda za recenziranje. Ono, čak i ja koji sam pročitao 400+ Dylanovih priča ću imati problema s tom recenzijom, a i vjerovatno će mi trebati par mjeseci prije nego je odradim.

Nadam se da nije problem.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 07/10/2017 : 09:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sarghan

quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

Joj, kud baš Mater Morbi, kao da si znao da ju planiram rezervirati.

Caka je što sam prije par mjeseci obećao Kingu napisati recenziju za "Mater Morbi" na jesen (imaš tu negdje na prethodnim stranicama ovog topica taj post) i ovog tjedna sam baš počeo čitati talijanske članke o tome koliko je ovaj strip digao buku u Italiji kada je prvi put izašao.

Imao sam na umu staviti si tu rezervaciju idućeg ponedjeljka (kad inače updateam popise) pa ako nemaš ništa protiv da ju sebi stavim s obzirom na to koliko je to jako zahtjevna epizoda za recenziranje. Ono, čak i ja koji sam pročitao 400+ Dylanovih priča ću imati problema s tom recenzijom, a i vjerovatno će mi trebati par mjeseci prije nego je odradim.

Nadam se da nije problem.

Sarghane, nema nikakvih problema, izvini jer nisam vidio na predhodnim stranicama da si imao u planu nju. Mozda je ipak bolje da je ti uzmes, a ja cu ako ove moje recke budu objavljene uskoro da se bacim malo na pisanje tekstova nekih junaka i vjerovatno cu se bacit na Texa opet oko decembra.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/10/2017 : 11:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Tako treba Wolfe, još ima nekih starijih epizoda koje nemaju recenziju, kao što su ove dvije;
TX LU 079-080 Lov na dijamante
TX LU 093-094 Dragulj Akbara

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 07/10/2017 : 21:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Mater Morbi je precenjena epizoda. Vrlo dobra, da, ali govoriti o revoluciji u serijalu ili o tome kako je ona promenila Dilana Doga je suludo. Ako je gledamo kao prednastavak Mater Dolorose jeste odlicna, ali Dolorosa ostavlja mnogo bolji i jaci utisak.
Takodje i prethodna Rekijonijeva prica Formular A38 (koju cu nadam se ja recenzirati ali ne mogu jos uvek stopostotno da tvrdim da hocu, ali eto cisto da se zna ) je mnogo bolja i efektnija a takodje i sve Barbatine price iz tog perioda su mi bolje od Mater Morbi. Najedanput se sad zaboravilo na Barbatovu koja neuporedivo duze pise kvalitetne i bitne price na serijalu i sva paznja se usmerila na Rekionija. Pomalo nefer prema Barbatovoj, iako je Rekioni zasluzio samo reci hvale za svoj rad i angazman oko serijala.
Go to Top of Page

bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1325 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 08/10/2017 : 10:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Mater Morbi je precenjena epizoda. Vrlo dobra, da, ali govoriti o revoluciji u serijalu ili o tome kako je ona promenila Dilana Doga je suludo. Ako je gledamo kao prednastavak Mater Dolorose jeste odlicna, ali Dolorosa ostavlja mnogo bolji i jaci utisak.
Takodje i prethodna Rekijonijeva prica Formular A38 (koju cu nadam se ja recenzirati ali ne mogu jos uvek stopostotno da tvrdim da hocu, ali eto cisto da se zna ) je mnogo bolja i efektnija a takodje i sve Barbatine price iz tog perioda su mi bolje od Mater Morbi. Najedanput se sad zaboravilo na Barbatovu koja neuporedivo duze pise kvalitetne i bitne price na serijalu i sva paznja se usmerila na Rekionija. Pomalo nefer prema Barbatovoj, iako je Rekioni zasluzio samo reci hvale za svoj rad i angazman oko serijala.

E, vidiš, meni je Mater Morbi općenito jedan od najboljih Dylana ikad. Mada, to je baš vrsta priče koja ovisi i o subjektivnom doživljaju čitatelja, njegovom pogledu na svijet i život općenito. Vidi se da je Recchioni u pozadini svega imao osobnu priču i način na koji ju je ispripovijedao, osobito kroz prizmu onog oboljelog dječaka (pa i samog Dylana), osobno mi je veoma blizak i tematika je vrlo slična onoj koja se provlači i kroz moje pisanje, tako da nema tog komentara ili mišljenja koje bi me natjeralo da pomislim da sam precijenio ovakvu priču.

“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2017 : 10:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

U potpunosti se slazem s tobom.
Recchioni je kao urednik nenadjebiv, on je vizioner, zna kako da prodaje sebe i svoje cedo i on je pravi covjek za posao koji obavlja, ali, kao scenarista ne moze Barbatovoj ni primirisati.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 08/10/2017 : 13:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

U potpunosti se ne slažem s tobom.

Kad recenzija bude na sajtu komentirat ću opširnije.
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 09/10/2017 : 05:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Samo jedna nova Bonelli recenzija objavljena je prošlog tjedna.

Mračna sonata
Dylan Dog
DD VEC 26 / LEX 115 | 96 str.

by Sarghan

Po legendi, Giuseppe Tartini je 1713. godine usnuo čudan san: vrag mu je osobno odsvirao savršenu sonatu koju je Tartini već duže vrijeme bezuspješno pokušavao skladati. Tartinijeva reprodukcija te skladbe, prikladno nazvana „Đavolji triler“, u narednim će stoljećima postati poznata kao vrhunac njegovog glazbenog stvaralaštva. Jesu li danas, tristotinjak godina kasnije, melodije te sonate u stanju probuditi u ljudima onu luđačku stranu zbog koje su spremni ubiti?

IPAK, izuzetno mi je drago istaknuti kako je samo prošlog tjedna zaprimljeno čak 12 (!!!) novih rezervacija (koje možete vidjeti ovdje), a nije prošla ni trećina mjeseca. Keep up the good work!
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/10/2017 : 15:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
Rezervirao bih tekst o strip-junaku Džudasu (Judas.
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 12/10/2017 : 04:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hrvoje23

Rezervirao bih tekst o strip-junaku Džudasu (Judas.

rezervirano!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 12/10/2017 : 08:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U potpunosti se ne slažem s tobom.

Kad recenzija bude na sajtu komentirat ću opširnije.

Mater Morbi mi ima jednu od najjacih scena od bilo kojeg SBE stripa. Onu scenu na groblju pri kraju stripa nacrtanu u sivim tonovima. Svaki put kad se samo sjetim te scene najjezim se. Toliko jednostavno, a emocionalno.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/10/2017 : 20:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Javljam da sam završio recenziju Zagorove Ognjene zemlje. Još par kratkih detaljčića i šaljem ovih dana Deecayu. ;)
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000