forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Zagora!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14649 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 29/05/2018 : 23:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Uzeo i ja danas svoj primjerak D.J., što reći, izvrsno kao i uvijek prelijepo izdanje, sa bogatim sadržajem, naslovnicama, na kraju imamo naslovnice dosad što je sve izašlo, čak i najave za budućnost, ma fenomenalno

Čestitke tebi i tvojim suradnicima na trudu, držim fige da ta suradnja traje još dugo dugo, pa da nas oduševljavate sa ovim knjigama

E da, umalo zaboravih komentirati.. kad si D.J. najavio ovu knjigu, ja računao da će ona doći oko 200 kn, pa se iznenadio da je knjiga 149 kn ti mi polako vraćaš vjeru da Djed Mraz ipak postoji

Slikao sam svoj primjerak sa "starijom braćom"

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/05/2018 : 06:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Lijepo je cuti da se cijeni dobra cijena knjige! Inace, The Origins knjiga ima list price $3 skuplji od The Red Sanda, ali sam ja odlučio da u ex-Yu bude ista cijena kao i Red Sand knjige, znaci 159 kuna. Zabunom sam rekao Raulu u SNK-u da je cijena knjige 149 kuna pa se knjiga mogla nabaviti po još 10 kuna nižoj cijeni. Tko je uzeo, uzeo je. Cijena ostalih primjeraka će biti 159 kuna, kao sto sam i planirao.
(Čak i Djed Mraz ima granice, da ne bude “the straw that broke camel’s back”.)

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/05/2018 : 06:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Hvala ReemCP. Super je vidjeti da se trud cijeni, kao i detalji koji su tu da obogate izdanje. Ni slijedecih nekoliko Zagor knjiga ne bi smijelo iznevjeriti.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 30/05/2018 : 09:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
Išao prošli tjedan po The Origins, mislio i Long Goodbye pokupit, ali nije stiglo u ovoj pošiljci? Znaš li možda da li će stići sredinom lipnja, pošto ću biti u Zg, pa bi uplatio za Lost ujedno.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 30/05/2018 : 10:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Lijepo je cuti da se cijeni dobra cijena knjige! Inace, The Origins knjiga ima list price $3 skuplji od The Red Sanda, ali sam ja odlučio da u ex-Yu bude ista cijena kao i Red Sand knjige, znaci 159 kuna. Zabunom sam rekao Raulu u SNK-u da je cijena knjige 149 kuna pa se knjiga mogla nabaviti po još 10 kuna nižoj cijeni. Tko je uzeo, uzeo je. Cijena ostalih primjeraka će biti 159 kuna, kao sto sam i planirao.

Jesi ti to isto poceo muljati s "akcijskom" cijenom pa onda "standardnom", hihihi?
Doduse, premala ti je razlika. Stavi jos manju, 1 kn

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/05/2018 : 07:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grabb

Išao prošli tjedan po The Origins, mislio i Long Goodbye pokupit, ali nije stiglo u ovoj pošiljci? Znaš li možda da li će stići sredinom lipnja, pošto ću biti u Zg, pa bi uplatio za Lost ujedno.

DD The Long Goodbye su u drugom paketu. Ima nade da stignu u Zagreb do onda. Trenutno su na carini.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/05/2018 : 07:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Jesi ti to isto poceo muljati s "akcijskom" cijenom pa onda "standardnom", hihihi?

Ma kakvi, znas moj moto: "Akcija je svakog dana!"

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 31/05/2018 : 11:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
quote:

DD The Long Goodbye su u drugom paketu. Ima nade da stignu u Zagreb do onda. Trenutno su na carini.

U tom slucaju bi trebalo biti do 15.06.. No, obzirom na nasu carinu nikad se ne zna. Ako saznas ranije, napisi tu ako nije problem.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 31/05/2018 : 15:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma kakvi, znas moj moto: "Akcija je svakog dana!"

Lina kaze da je dan vec odavno presao u godinu

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/05/2018 : 19:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
@Grabb, nema problema javit cu ovdje kad stignu!

@Curunir, brezobraznik jedan!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14649 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 31/05/2018 : 22:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ajoj D.J., pa kako si to krivo javio cijenu mora da si bio uzbuđen kako je knjiga bila gotova i ide u prodaju cijena od 159 kn je isto čisto solidna, koliko sam skužio, njima (SAD) je od te cijene tamo $3 još skuplja? Svaka čast i na tom potezu mislim, ne što je njima skuplja, nego na potezu što je nama jeftinija, na tom sam mislio

quote:

Hvala ReemCP. Super je vidjeti da se trud cijeni, kao i detalji koji su tu da obogate izdanje. Ni slijedecih nekoliko Zagor knjiga ne bi smijelo iznevjeriti.

Vjerujem da neće, razmazio si nas totalno, tako da ovdje nema prostora nekakvom kukanju ili slično, samo pozitivno a kad čovjek radi nešto sa srcem i plus ima smisla za to, onda znaš da će to na kraju ispasti vrhunski posao

quote:

@Grabb, nema problema javit cu ovdje kad stignu!

Ijoj, ovo i mene zanima, jer bi trebalo doći još "nešto" u toj turi

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/06/2018 : 20:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Od jutros u SNK-u, jos primjeraka Zagor: The Origins i novi Dylan Dog: The Long Goodbye (obje verzije).

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/06/2018 : 20:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Sramota da nam, pored posvemašnje jezične kolonizacije uslijed koje u Hrvatskom zagorju (i drugdje) četverogodišnjaci ne znaju druge rijeci za 'plavo' osim 'blue', i Zagora nameću na anglosaksonskom. Ne bi se to događalo da je Stari živ.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14649 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/06/2018 : 21:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od jutros u SNK-u, jos primjeraka Zagor: The Origins i novi Dylan Dog: The Long Goodbye (obje verzije).

Izvrsno bas kako si rekao, prva tura je samo tako planula

@Walter - na kog si mislio pod ovim "stari", jel na Ferrija?

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/06/2018 : 21:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

Da, kod nas je Zagor prica kultna epizoda, a ovdje su jos i kasnije dvije price o djetinjstvu, tako da je izdanje "pun pogodak".

Bolje ne pitaj o Valterovom komentaru, mislim da se odlazi u politiku.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14649 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/06/2018 : 21:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Vidio si D.J. sigurno da i Bernard-ov primjerak "Zlatnog Klasika" krece, bas se pogodilo da imamo skoro istovremeno "Zagor prica..." na hrvatskom jeziku na kioscima i ovo americko izdanje

Iako ovo ima jos te dvije price ja kad sam kronoloski dosao sa citanjem sa "Zagor prica...", procitao sam potom onaj specijalac o Fitzyu. Nisam citao jos ova 2 specijalca koja su u ovom izdanju "The Origins", znaci bilo bi pozeljno tako citati

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 11/06/2018 : 21:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Sramota da nam, pored posvemašnje jezične kolonizacije uslijed koje u Hrvatskom zagorju (i drugdje) četverogodišnjaci ne znaju druge rijeci za 'plavo' osim 'blue', i Zagora nameću na anglosaksonskom. Ne bi se to događalo da je Stari živ.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 11/06/2018 : 21:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

, dobra šala reem, dobra!
Go to Top of Page

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 11/06/2018 : 21:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
Mozda je Stari volio okljastena Dnevnikova izdanja. Podsjecala su ga na Sutjesku.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14649 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/06/2018 : 23:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

, dobra šala reem, dobra!

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14649 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 12/06/2018 : 12:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Stavili su i na web ponudu "The Origins" u snk: https://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.21bb75dd5a9547408b374bc4de746765.zagor-u-s-color-edition-knjiga-6-origins.aspx

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/06/2018 : 12:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

E bome debelo griješiš
Stari je bio lud za američkim proizvodima, obožavao je vesterne i glamur...
Iz usta jedno, u usta drugo.
Osim toga, nije znao nijedan jezik kako treba, ni hrvatski ni slovenski (materinski) ni srpski.
Naprosto nije znao govoriti, budimo iskreni uza svu nostalgiju.
Stoga se ne bi protivio engleskom[:D

Usto, moderni je engleski tek manjim dijelom anglosaksonski.
Većinom je to latinsko-romanski, tek s tragovima germanskog koji je odavno odumro zahvaljujući normanskoj prevazi.
A u našim ga školama još uvijek svrstavaju u "germansku" skupinu, smiješno.
Pogledaj samo talijanski, koliko ćeš naći istih korijena u riječima.
A zatim usporedi engleski s recimo njemačkim ili švedskim. Bah.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 12/06/2018 : 16:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grabb

Mozda je Stari volio okljastena Dnevnikova izdanja. Podsjecala su ga na Sutjesku.

Go to Top of Page

morski
Senior Member

2681 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 12/06/2018 : 18:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E bome debelo griješiš
Stari je bio lud za američkim proizvodima, obožavao je vesterne i glamur...
Iz usta jedno, u usta drugo.
Osim toga, nije znao nijedan jezik kako treba, ni hrvatski ni slovenski (materinski) ni srpski.
Naprosto nije znao govoriti, budimo iskreni uza svu nostalgiju.
Stoga se ne bi protivio engleskom[:D

Usto, moderni je engleski tek manjim dijelom anglosaksonski.
Većinom je to latinsko-romanski, tek s tragovima germanskog koji je odavno odumro zahvaljujući normanskoj prevazi.
A u našim ga školama još uvijek svrstavaju u "germansku" skupinu, smiješno.
Pogledaj samo talijanski, koliko ćeš naći istih korijena u riječima.
A zatim usporedi engleski s recimo njemačkim ili švedskim. Bah.

najveci uticaj na engleski jezik izvrsen je tokom normanskog osvajanja engleske. koren vecine engleskih reci od kojih se sastoji moderan engleski jezik se nalazi u francuskom jeziku.

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu

Edited by - morski on 12/06/2018 18:38:18
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/06/2018 : 19:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
pa to i kažem. a to onda posredno znaci - latinski.
dakle daleko je po korijenima slicniji francuskom i talijanskom nego njemackom (cistom germanskom).
dakako, ima jos saskih rijeci dosta (old English), ali one su znatno manje zastupljene u svakidasnjem govoru.
doduse, francuski me zbunjuje zbog brojnih necujnih grafema (200 slova a 2 sloga), ali kad pogledam talijansku rijec, vrlo cesto prepoznajem zajednicki korijen. talijanski je cistiji mnogo.

Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000