Author |
Topic |
velka031
Advanced Member
Croatia
17036 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 17/08/2018 : 10:33:32
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by vice
Otišla većina kvalitetne ekipe. Red je onda da odu i ovi manje kvalitetni, poput mene. Adio!
Iskreno planirao sam i ja, i to već duže vrijeme. Prelamao sam se zbog par članova koji su mi zaista dragi. Reem CP i tu sam mislio ignorirati donji dio foruma i posvetiti se gornjem, međutim dole mi je u zadnje vrijeme zapeo za oko tex2, dečko s kojim zaista rado razmijenim sportske komentare. I dalje sam se lomio i to opasno, vjerovatno bi otišao da nisam počitao komentare stinkya u Dylan Dog temi i započeo s njim i još ponekima razmjenjivati mišljenja. Ali mislim da ovdje nikome ne bi bilo žao da odem, nikome ne bi falio.
evo..meni bi, tako da ostani. ja sam več par puta odlazio i vračao se..zbog meni dragih forumaša (Valter, ReemCP, Rakosi,velja,Dodo....ma ima jih, ove sam samo prve iz glave naveo)....
Pa kad bez tebe to nije to |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14040 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
5040 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 17/08/2018 : 11:17:09
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by vice
Otišla većina kvalitetne ekipe. Red je onda da odu i ovi manje kvalitetni, poput mene. Adio!
Iskreno planirao sam i ja, i to već duže vrijeme. Prelamao sam se zbog par članova koji su mi zaista dragi. Reem CP i tu sam mislio ignorirati donji dio foruma i posvetiti se gornjem, međutim dole mi je u zadnje vrijeme zapeo za oko tex2, dečko s kojim zaista rado razmijenim sportske komentare. I dalje sam se lomio i to opasno, vjerovatno bi otišao da nisam počitao komentare stinkya u Dylan Dog temi i započeo s njim i još ponekima razmjenjivati mišljenja. Ali mislim da ovdje nikome ne bi bilo žao da odem, nikome ne bi falio.
evo..meni bi, tako da ostani. ja sam več par puta odlazio i vračao se..zbog meni dragih forumaša (Valter, ReemCP, Rakosi,velja,Dodo....ma ima jih, ove sam samo prve iz glave naveo)....
Pa kad bez tebe to nije to
+ 1 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 17/08/2018 : 11:30:43
|
Mali priručnik za sve one koji žele da odu zauvijek sa foruma:
1. Promijeniš lozinku u nešto čega se više nikad nećeš sjetiti. 2. Izloguješ se. 3. Pobrišeš scom sa favorita i ne ulaziš više na tu stranicu. Ako ljudi mogu da ostave cigarete, alkohol, drogu i da smršaju deset kg za mjesec dana, onda možeš i ti bez ovog foruma.
Nipošto uraditi sljedeće:
1. Nemoj napisati oproštajno pismo i objaviti na forumu. Uradiš li to, želiš pažnju i vratićeš se opet, na ovaj ili onaj način. 2. Ne optuživati nekog tamo nesrećnika za to što je tebi forum dopizdio. 3. Nakon oproštajnog pisma na forumu svaki minut sa suzama u očima izlogovan viriti i gustirati krike drugih kako treba da se vratiš.
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19011 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/08/2018 : 11:51:27
|
quote: Originally posted by King Warrior
1. Promijeniš lozinku u nešto čega se više nikad nećeš sjetiti. 2. Izloguješ se. 3. Pobrišeš scom sa favorita i ne ulaziš više na tu stranicu. Ako ljudi mogu da ostave cigarete, alkohol, drogu i da smršaju deset kg za mjesec dana, onda možeš i ti bez ovog foruma.
1. Nemoj napisati oproštajno pismo i objaviti na forumu. Uradiš li to, želiš pažnju i vratićeš se opet, na ovaj ili onaj način. 2. Ne optuživati nekog tamo nesrećnika za to što je tebi forum dopizdio. 3. Nakon oproštajnog pisma na forumu svaki minut sa suzama u očima izlogovan viriti i gustirati krike drugih kako treba da se vratiš.
nije fer da me spominješ u tom kontekstu... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17036 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 17/08/2018 : 11:53:43
|
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Posted - 17/08/2018 : 12:32:53
|
nije fer da me spominješ u tom kontekstu...
Da budem iskren mislio sam tu prije na jednog drugog starog poznanika ( V....... ). |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19011 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/08/2018 : 13:00:06
|
nije fer da me spominješ u tom kontekstu...
Da budem iskren mislio sam tu prije na jednog drugog starog poznanika ( V....... ).
znam, znam zezam malo...a vidiš meni taj vražji V*ronski fali kad ga nema... bez aferica taj forum nije isti. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 17/08/2018 : 16:19:27
|
Ništa, drago mi je vidjeti da je barem nekome stalo I drago mi je vidjeti da se King ne ljuti toliko na mene kao što sam mislio da je ljut No i dalje se osjećam ovdje dosta podcijenjeno, ponekad često i nepoželjno,kažem ima moje krivice iz prošlosti i to dobre, ali toliko,ipak ne. Kako smo u domeni Dylan Doga u zadnje vrijeme, možda bi bilo da završim ovaj komentar prigodnom naslovnicom.
Možda i pomogne, tko zna. |
|
|
Dexters
Senior Member
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 17/08/2018 : 18:03:24
|
Nema drame, nitko ne drami,i kako king kaže u šaljivom tonu, nikako ne ostavljati oproštajnu oporuku,imao sam u planu samo pozdraviti, jer ipak sam tu skoro devet godina, pa eto smatram ako ništa onda kulturnim da pozdravim. Nema tu ni drame ni štete. Forum nikada nije bio nit će biti jedna osoba, kako god se ona zvala. |
|
|
Dexters
Senior Member
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Posted - 17/08/2018 : 19:15:19
|
No i dalje se osjećam ovdje dosta podcijenjeno, ponekad često i nepoželjno,kažem ima moje krivice iz prošlosti i to dobre, ali toliko,ipak ne.
Mogu da ti pričam neke bajke, ali bolje je reći istinu: Za sve kako ti je i šta ti je na forumu, sam si kriv!
Gradio si svoj status i imidž od prvog dana od kada si na forumu pa sve do sada. Ne može se preko noći postati neko drugi, niti se treba ići tim pravcem. Ti si Tonka, ko te voli-voli, ko ne voli opališ ga golim!
Ima ljudi na forumu za koje bi od deset forumaša njih devetoro reklo da je dotična osoba dobar lik. Koji su to likovi koji bi pobrali tolike simpatije? Oni koji se ne petljaju nigdje, koji ostavljaju dosadne komentare, to su oni kojima i sopstvena baba zaboravi ime. Ali, oni su dobri svima. Na njih niko nije ljubomoran, njihovih se poruka niko ne sjeća. To su ljudi iz mase.
Ti nisi jedan od tih. Ti si Tonka. Zajebani momak koji je imao bitke i bitke na forumu. Trenutno si postao nešto kao superpokajnik, kao da si Supermikeov potomak iz drugog njegovog pojavljivanja. No, kao i Supermike iz te epizode, tako nećeš ni ti dugo moći ostati ono što nisi. Vidi ti se i sada na momente da pukneš, ali pokušavaš opet da se pribereš i nastaviš putem superpokajnika.
Izlaz iz tog lavirinta Izlaz je da opet budeš ono što jesi, Tonka kakvog su te ljudi upoznali, Tonka ratnik. Gledaj da nikoga ne diraš prvi, ne reaguj na svaku budalu koja pokuša da te podbode, ali s vremena na vrijeme pokaži zube onima koji to zaslužuju. Ako se toga pridržavaš, mnogi će razmisliti prije nego što te atakiraju, a i moderatori će uvidjeti da nisi ti taj koji IZAZIVA sranja. Opet kažem, ne bori se protiv samog sebe, jer to je borba koju na duže staze ne možeš dobiti.
Kod tebe je situacija ovakva: Od deset ljudi trojici si interesantan, trojici si svejedan, četvorici si u najmanju ruku izrazito antipatičan. Kod mene je slična situacija, kao i kod mnogih drugih zapaženijih i kvalitetnih forumaša kao što su manhunter, stinky, nagor, mladjo, lwood, dodsferd, teller, markos, kras, cv, zeljko, 1euro, dwayne, supermark, jasko, tinton, obi, jerry, jaki, morski, pijanipatak, kontrast2, curunir, poli, beva, grofica, vice, nesvrstani (eto ih samo nekoliko iz glave nabrojanih).
Prihvati stvari kakve jesu, opusti se i pokušaj da uživaš u forumu. Ukoliko te forum zamara, loše utiče na tvoju psihu, učini onda sebi uslugu, izloguj se i ne vraćaj se više. Kao što smo svi spoznali pravu i jedinu istinu nakon tragičnog odlaska thekidea, život je previše kratak da bi ga traćili na gluposti, nerviranja i na stvari koje nam ne pružaju zadovoljstvo.
Al sam se raspisao u p.m...
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5470 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 17/08/2018 : 20:24:09
|
No i dalje se osjećam ovdje dosta podcijenjeno, ponekad često i nepoželjno,kažem ima moje krivice iz prošlosti i to dobre, ali toliko,ipak ne.
Mogu da ti pričam neke bajke, ali bolje je reći istinu: Za sve kako ti je i šta ti je na forumu, sam si kriv!
Gradio si svoj status i imidž od prvog dana od kada si na forumu pa sve do sada. Ne može se preko noći postati neko drugi, niti se treba ići tim pravcem. Ti si Tonka, ko te voli-voli, ko ne voli opališ ga golim!
Ima ljudi na forumu za koje bi od deset forumaša njih devetoro reklo da je dotična osoba dobar lik. Koji su to likovi koji bi pobrali tolike simpatije? Oni koji se ne petljaju nigdje, koji ostavljaju dosadne komentare, to su oni kojima i sopstvena baba zaboravi ime. Ali, oni su dobri svima. Na njih niko nije ljubomoran, njihovih se poruka niko ne sjeća. To su ljudi iz mase.
Ti nisi jedan od tih. Ti si Tonka. Zajebani momak koji je imao bitke i bitke na forumu. Trenutno si postao nešto kao superpokajnik, kao da si Supermikeov potomak iz drugog njegovog pojavljivanja. No, kao i Supermike iz te epizode, tako nećeš ni ti dugo moći ostati ono što nisi. Vidi ti se i sada na momente da pukneš, ali pokušavaš opet da se pribereš i nastaviš putem superpokajnika.
Izlaz iz tog lavirinta Izlaz je da opet budeš ono što jesi, Tonka kakvog su te ljudi upoznali, Tonka ratnik. Gledaj da nikoga ne diraš prvi, ne reaguj na svaku budalu koja pokuša da te podbode, ali s vremena na vrijeme pokaži zube onima koji to zaslužuju. Ako se toga pridržavaš, mnogi će razmisliti prije nego što te atakiraju, a i moderatori će uvidjeti da nisi ti taj koji IZAZIVA sranja. Opet kažem, ne bori se protiv samog sebe, jer to je borba koju na duže staze ne možeš dobiti.
Kod tebe je situacija ovakva: Od deset ljudi trojici si interesantan, trojici si svejedan, četvorici si u najmanju ruku izrazito antipatičan. Kod mene je slična situacija, kao i kod mnogih drugih zapaženijih i kvalitetnih forumaša kao što su manhunter, stinky, nagor, mladjo, lwood, dodsferd, teller, markos, kras, cv, zeljko, 1euro, dwayne, supermark, jasko, tinton, obi, jerry, jaki, morski, pijanipatak, kontrast2, curunir, poli, beva, grofica, vice, nesvrstani (eto ih samo nekoliko iz glave nabrojanih).
Prihvati stvari kakve jesu, opusti se i pokušaj da uživaš u forumu. Ukoliko te forum zamara, loše utiče na tvoju psihu, učini onda sebi uslugu, izloguj se i ne vraćaj se više. Kao što smo svi spoznali pravu i jedinu istinu nakon tragičnog odlaska thekidea, život je previše kratak da bi ga traćili na gluposti, nerviranja i na stvari koje nam ne pružaju zadovoljstvo.
Sve vise me podsecas na Propovednika |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21252 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 17/08/2018 : 22:23:12
|
Sve ovo je posebno tesko palo Jerryju, on je imao ortaski kontakt sa thekidom. Jerry, ako zelis da olaksas dusu, da s nekim popricas, tu sam za tebe.
ko god da je hakovao kingov nalog,neka mu ga odmah vrati!!! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 23/08/2018 : 00:15:50
|
A, gdje je ekipa Mojstrip? Da ne bi kako su odustali od foruma, slično napravili sa digitalnim strip uradkom. Svašta ljudima u njihovim godinama padne na pamet. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6912 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14040 Posts
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10411 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 23/08/2018 : 10:48:47
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Neki nestanu s foruma baš neočekivano...
Odvedu ih NADZIRAČI i prepuste ČUVARIma (vidi topic ČAROBNA KNJIGA predstavlja NADZIRAČE) . |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14040 Posts
Posted - 23/08/2018 : 12:02:42
|
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Neki nestanu s foruma baš neočekivano...
Odvedu ih NADZIRAČI i prepuste ČUVARIma (vidi topic ČAROBNA KNJIGA predstavlja NADZIRAČE) .
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6412 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia