pre će dovesti do zaključavanja nego do zaključaka
kome je još forum pomogao da se osvesti? nego ako vam se ne čitaju stripovi, idite pišite filozofske traktate, mudrujte, osvešćujte narod nekim konkretnim akcijama, batalite (strip) forum.
svaki put dođem ovde da pročitam neke novosti, ono gomila nadmudrivanja, ne zna se ko je crnji i sve isti likovi i sve ukrug.
morao sam ovo da napišem, verovatno isto kao što ste i vi morali to vaše.
Ja ne vidim nikakvo crnilo, niti razumijem motivaciju nekoga tko bi ograničavao slobodu govora i na silu sužavao ovu temu (vjerojatno na hvalospjeve svakoj novoj turi). Libellus (a kad kažem Libellus, mislim i na njegove vjerne kupce i hvalitelje) je interesantan fenomen i kao takav zaslužuje da ga se ozbiljno, sine ira et studio, analizira.
A o čemu bih trebao pisati? O najnovijoj Čiko-debilani u kojoj Čiko sreće Sokrata i Perikla? Radi se o fenomenu povezanom sa stripom, a ovo je stripovski forum. Prema tome, ne dirajte moju slobodu da pišem o LL-u.
Vratimo se ipak glavnoj struji teme. Dakle, Libellusove sjajne, upravo blješteće, na kvalitetnom papiru otisnute knjižice, po cijenama nepopularnim, nagomilane u kolekcije koje se iščitavaju rijetko ili nikad - u kontekstu Matejeve meditacije o uzaludnosti gomilanja materijalnog, ili Frommove dileme 'imati ili biti'?
Vratimo se ipak glavnoj struji teme. Dakle, Libellusove sjajne, upravo blješteće, na kvalitetnom papiru otisnute knjižice, po cijenama nepopularnim, nagomilane u kolekcije koje se iščitavaju rijetko ili nikad - u kontekstu Matejeve meditacije o uzaludnosti gomilanja materijalnog, ili Frommove dileme 'imati ili biti'?
Nije mi baš jasno, zašto bi itko skupljao a da ne čita.. Evo svog Nathana (i Thorgal, kad već spominjemo LL izdanja),baš opet iščitabam, po barem 4.-i put. Lijepo je pak čuti na temi o stripovima kako sam osoba bez savjesti, samo dajte, nastavite.
Nije mi baš jasno, zašto bi itko skupljao a da ne čita.. Evo svog Nathana (i Thorgal, kad već spominjemo LL izdanja),baš opet iščitabam, po barem 4.-i put. Lijepo je pak čuti na temi o stripovima kako sam osoba bez savjesti, samo dajte, nastavite.
Zeljka ne kužim, što mene boli dupe za koliko se prodaju neki brojevi? Kupujem stripove za svoj gušt, ne za preprodaju. To što su se neki zajebali po tom pitanju, neka im.
Zeljka ne kužim, što mene boli dupe za koliko se prodaju neki brojevi? Kupujem stripove za svoj gušt, ne za preprodaju. To što su se neki zajebali po tom pitanju, neka im.
Peyo i ekipa vode diskusiju o savjesti ateista i vjernika, a ne o libellusu niti njihovim kupcima. Ako imaš namjeru komentirati, onda čitaj s razumijevanjem.
jesu ljudi agresivni sve gledaju kao napad na njihovu osobnost znaci kako nije bitno da su cijene nize izvan KULTA???
dakle imamo KULT klanjanja bogu skupom boneli stripu tiraza 300 evo ja sam obicnim klikom vudio da je to broj 297 izvan kulta ne mozes prodati strip ni za 111 kuna...a kosta 160 poslije dva mjeseca znaci da nešto ne stima ili kupci ili tiraz
kupaca je manje od 300 a konkretnih citatelja jos manje rekao bih izmedju 175 i 230 u slucaju redovnih nathana za gigante je brojka veca za dodatna prateca izdanja manja...
Treba pročitati sa razumijevanjem i moj post kako je baš lijepo čitati na forumu i na temi o stripovima offtopic gdje po nekima spadam u ljude bez savjesti.
I slažem se, ovdje su ljudi tako agresivni da sam sad postao i jebeni kultist.