forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/09/2019 : 17:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

@lwood:
Nije sporan Vuco, već ogroman broj žitelja naše Dalmacije koji gaje mržnju prema svemu na ovome svijetu, osim prema Hajduku.
I sad ćeš ti meni pokušat objasnit da to nije bolest.

Prekjučer, kad je Dinamo razbija Atalantu, sam vidio puno sretnih i zadovoljnih ljudi kojime je drago da je jedan HRVATSKI klub to napravio, a ovi psihopati su hodali kao muve bez glave. Nisi ih ništa smio pitati, ali ni dati do znanja da ti je drago, da te ne dostigne inkvizicija svemoćne narkomafijaške Torcide.

Samo da znate, zbog toga sve manje i manje ljudi navija za Hajduk. Od mojih deset kolega više nitko!! Samo neće govorit o tome javno jer im se ne da raspravljat s balavcima, narkomanima, seljačinama, jugonostalgičarima i kretenima. A kupovali smo i dionice svojevremeno...

Baš mene kopka šta ti i tebi slični nećete navijat za Hajduk. Jebe se meni za dinamo ,ja za njega ne navijam. Jel uopće kužiš pojam klupski nogomet?

Trebalo bi te biti briga. Prije desetak godina pola Slavonije je navijalo ili simpatiziralo Hajduk, a sada?
Kako ne kontaš da svakim ovakvim debilnim člankom gubite ogroman broj simpatizera, pa i navijača?
Mržnja nije dobra. Mržnja je zlo!
Ljubomora i zavist također.
To su obilježja psihopata kakvih se prosječni ljudi klone.

Ne, ne treba Torcida navijat za Dinamo, ali ne treba ni isijavati mržnju prema svemu što nije Hajduk.

Kad ti dođe do glave ovo što ti govorim, onda možda shvatiš.
U suprotnom, pomoći nema već će se nastaviti agonija "od ponosa do blata".

Tko čuje, shvatiti će!

Šta te toliko zanima Hajduk kad ne navijaš za njega? Po tvojem upisu shvaćan da si izgleda nabavija vazelin i sad čekaš da te svi guze. Od politike do HNS-a. Opet ti kažem pa probaj ovaj put i svatit,jebe mi se za druge klubove u hr. Da sutra i ugase Hajduk ja u hr neću za drugi klub navijat. A šta rekoh i ivanlou repka je za mene svršena priča za ovaj život.

Vidiš da ne želiš shvatit! Pročitaj još jednom što sam napisao.
Pravi navijač Hajduka ne može kazat da ga nije briga na to!
Normalno da navijam za Hajduk.
Da ne navijam ne bih pisao ovakve stvari u nadi da ću barem urazumiti ljude koje znam.

Dovoljno mi je pročitat onaj tvoj post u dinamovom topicu.
Mislin ,reci da navijaš za dinamo i to je to. čemu prenemaganje?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/09/2019 : 17:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Sta te briga tko sto i kako razumije...Klupski nogomet na stranu, ali neprihvatljivo je vrijedanje, blacenje i omalovazavanje nase reprezentacije,u bilo kojem obliku i nacinu,a koja je uz to, i uzgred budi receno, izvanredna i opceprihvacena, omiljena, rekao bi, diljem globusa. O iskazivanju mrznje preme istoj, od strane gle cuda, hrvatskih gradana, da ne govorim....To jednostavno nije normalno I za osudu je svake vrste.

Evo opet o "normalnosti". Zanimljivo da je to omiljena rič na ovom forumu.
Nego ovaj post nekako ,ne znan miriše na ,neću reć 1933. al bogme nije ni daleko.
Znači građani moraju ne samo isto mislit nego isto i osjećat?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.

Edited by - lwood on 20/09/2019 17:37:40
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/09/2019 : 17:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Hrvatska reprezentacija je odavno simbol hrvatske - prožeta korupcijom i krpeljima
Kao takvoj podržavam svačije pravo na mišljenje - navijati za ili protiv
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/09/2019 : 17:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Oli Lovre, nisi reka da te ne tangira vise ova storija u sadasnjem zivotu?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/09/2019 : 17:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

ne znam čemu prepirke?
neka navija ko hoće a isto tako neka pusti i drugima nenavijati ili navijati protiv.
razlozi za jedno,drugo i treće ovise o ljudima i vjerovatno su totalno različiti od osobe do osobe.

Ti se to kandidiraš za predsjednika?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/09/2019 : 18:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Oli Lovre, nisi reka da te ne tangira vise ova storija u sadasnjem zivotu?

Red je odgovorit na upise .

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7681 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 20/09/2019 : 19:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
@Lovre:
Ja sam samo navijačima Dinama čestitao na veličanstvenoj pobjedi.
Vidiš taj dio ti ne shvaćaš.
To je ta slijepa psihopatska mržnja.
Ne navijam za Dinamo, ali normalno da mi je drago zbog takve jedne pobjede hrvatskog predstavnika. Isto bi bilo da je u pitanju Osijek, Varaždin, Rijeka...

Kamo sreće da je Hajduk, ali nije, a zbog takvih razmišljanja i traženja krivca na drugim mjestima i neće.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27065 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/09/2019 : 19:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
E moj Spocke,ne znam zasto ti je ovaj dio na kraju trebao?
Znaci,ti si se svrstao u one koji misle da cvate cvece u nase preduzece i da hajdukovci remete nacionalnu idilu i stime si sve rekao.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27065 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/09/2019 : 19:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pored tebe ziva?Nikada:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7681 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 20/09/2019 : 20:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaci,ti si se svrstao u one koji misle da cvate cvece u nase preduzece i da hajdukovci remete nacionalnu idilu i stime si sve rekao.

Ma napisao sam ja puno gore stvari u postovima ranije u pokušaju da vas prosvjetlim, ali ne ide.

Nema veze, vi se tvrdoglavo držite svoje teorije, a ja ću (uz riskiranje batina) svoje.

Mogao bih o Hajduku, ali onda bi to bio off topic, a možemo o tome i kad se vidimo.

Edited by - Spock on 20/09/2019 20:03:39
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/09/2019 : 20:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne vidim sta je covik lose napisa. Ili neistinito...Reka je sve 'ka prosek', iako je situacija puno gora I mucnija, I triba podsjecat na tu anomaliju konstantno.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/09/2019 : 20:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pored tebe ziva?Nikada:)

Nemam ja tu snagu za ujedinjenje svih Hrvata, u domovini i dijaspori.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 20/09/2019 : 20:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujem vama dvojici Hajdukovaca na čestitkama Dinamu. No eto ne smije se to, jer tako misli njih par.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10290 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/09/2019 : 20:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ako mi neko ukrade ideju najobičnija je pizda.
Dakle, odlučija san pokrenit biznis, i proizvodit ću HRVATSKU nutelu.
Tegle će bit na šahovnicu, pisat će velikin slovima HRVATSKA, ali u tegle ću pakirat govno. Imat ću i niskokaloričnu verziju od dičjih govana. Obećajen da će sirovina bit domaća. Samo domaća HRVATSKA govna.
Budući očito u nas ima ekipe kojima je dovoljno da negdi piše HRVATSKA da isključe mozak, mislin da proizvod ima sve šanse da uspije na tržištu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10290 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/09/2019 : 20:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Zahvaljujem vama dvojici Hajdukovaca na čestitkama Dinamu. No eto ne smije se to, jer tako misli njih par.

Navijač Hajduka koji čestita GNKu je vjerovatno friško lobotomiziran.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 20/09/2019 : 20:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
Po meni se stvar svodi na ovo hipotetsko pitanje:
Kad bi sve u hrv sportu bilo čisto kao sunce, da li biste kao navijač Hajduka navijali za Dinamo, Rijeku itd protiv nekog stranog kluba?

Meni je potpuno prirodno da kad gledaš meč poželiš da pobjedi Marko ili Ivan, a ne John ili Helmut. Ja čak navijam i za europske reprezentacije kad igraju protiv npr. latinoameričkih, jer Europu osjećam kao nešto što mi je bliže, što je "moje".
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 20/09/2019 : 20:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Zanimljiv je i ovo lwoodovo naricanje kako ga repka ne zanima. Ljudi dođite na ovaj topic i upoznajte se ovim lwoodovim plakanjem.
Evo ja nisam jedini koji je to primijetio. Prika moj ne zanima te a statistički gledano u zadnji par topica imaš najviše ili gotova najviše postova.
Ili dođite i vidite Nesvrstanovo sranje po Hrvatskoj, eto on će sam imati najviše materijala za svoj proizvod, samo koga će to zanimat? Nikog.

Dexter, uzalud pričaš, njih to ne zanima, njih vodi mržnja i to je to.

Edited by - Kruger on 20/09/2019 20:57:44
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 20/09/2019 : 21:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
# Nesvrstani

Dušo malo si se pogubio u svojoj zloći....nalaziš se na topicu - HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA.

A ta Nutela je - vrh vrhova u planetarnim razmjerima.

Ali ni očitije stvari "ekipica" ne vidi, pa nećemo gubiti vrijeme na vas.

P.S

Spock ima nade "dolje" dok postoje ljudi kao ti.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10290 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/09/2019 : 21:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dexters

Kad bi sve u hrv sportu bilo čisto kao sunce, da li biste kao navijač Hajduka navijali za Dinamo, Rijeku itd protiv nekog stranog kluba?

Meni je potpuno prirodno da kad gledaš meč poželiš da pobjedi Marko ili Ivan, a ne John ili Helmut. Ja čak navijam i za europske reprezentacije kad igraju protiv npr. latinoameričkih, jer Europu osjećam kao nešto što mi je bliže, što je "moje".

Čisto hipotetski.
Za Dinamo vjerovatno nikad, isto ka šta navijač Celtica neće nikad navijat za Rangerse, Barcelone za Real, Lazia za Romu, ili Betisa za Sevillu. Ostali hrvatski klubovi su mi OK.
S tin da moran priznat da san zbog olaktnih okolnosti navija za Croatiju u LP prije 20 godina. Bija san mlad i glup, izašli smo iz rata, euforija zbog SP u Francuskoj, i jebi ga, čovika ponese.
Danas mi je jasno da je ta priča o zajedništvu kompleksaška šuplja priča.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 20/09/2019 : 21:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Čisto hipotetski.
Za Dinamo vjerovatno nikad, isto ka šta navijač Celtica neće nikad navijat za Rangerse, Barcelone za Real, Lazia za Romu, ili Betisa za Sevillu. Ostali hrvatski klubovi su mi OK.
S tin da moran priznat da san zbog olaktnih okolnosti navija za Croatiju u LP prije 20 godina. Bija san mlad i glup, izašli smo iz rata, euforija zbog SP u Francuskoj, i jebi ga, čovika ponese.
Danas mi je jasno da je ta priča o zajedništvu kompleksaška šuplja priča.

Dobro, ti vjeruješ u čvrsti rivalitet. To je čak, na neki način, znak velikog poštovanja prema Dinamu :)
Inače, motiv ovakvog hipotetskog pitanja je želja da se prikaže stvarni uzrok rasprave- a to su svjetonazorske razlike. S jedne strane odbojnost, a s druge privrženost prema tome "zajedničkom".
Čekam još što će tinton odgovoriti.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7681 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 20/09/2019 : 21:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

P.S

Spock ima nade "dolje" dok postoje ljudi kao ti.

Ima nas više, u biti tiha većina!

Slika je nastala u hotelu Algi u Tučepima (mjestu gdje si po rođenju navijač Hajduka) za vrijeme Torcidina bojkota reprezentacije.

Eh da, na slici su sve navijači Hajduka!
Ja sam u crvenoj navijačkoj majici s kockastom kravatom oko vrata.

Edited by - Spock on 20/09/2019 21:44:51
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 20/09/2019 : 21:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Bravo Spock!

Drago mi je da postoje karakterni Hajdukovi navijači koji ipak razmišljaju svojom glavom. ;)
Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 20/09/2019 : 22:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message  Reply with Quote
Utakmica u Splitu protiv Mađara će biti spektakl.
Poljudom će se vijoriti Hrvatske zastave kao i uvijek u Splitu. Stadion će biti pun kockica.
U Split će doći navijači iz cijele Hrvatske (Zagorja, Istre, Zagreba, Podravine, Slavonije...) i inozemstva.
Ponos i sreća. Pobijedit ćemo 3:0.
Nekolicina portala će par dana prije utakmice seruckati ali oni su nebitni.
Prava Torcida nosi Hrvatske barjake.
3:0 za nas.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27065 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/09/2019 : 22:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa i jesam za dinamo u europi sve do 2012te ili 13te kad sam shvatio kakva je to ljigava banda.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/09/2019 : 22:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Moram ovo ispricati, da razblazim ove tenzije...
Prije dva mjeseca, moram u neku pripizdinu u Indiji, kojoj sam vec zaboravio ime, i idemo tako ja i kolege na pivo negdje. I nista nema tocenja alkohola u toj provinciji. Ali hotel u kojem smo, omogucava strancima kupovinu pica, (a lokalcima ne), ali moramo ispuniti odredenu kolicinu papira i onda po glavi dnevno mozemo po 7 piva... Tako dok ispunjavamo te glupe 'Permit for drink' papire, sluzbenik uzima putovnice pa kaze, znacajno se smjeskajuci: ooohoo Croatia the finalist! Te nastavlja, dobri, dobri ste bili, svaka cast, ali nije bilo nas indijaca pa vam je bilo lako...jer oni su kao jako, jako dobri u nogometu. Mi se pogledamo, a kolega ce; ajde prijatelju ostavite se vi baluna i nastavite svirat onim kobrama iz kosare...'Zavarili' smo mi ostali... Da Surat, sjetih se sad, se mjesto zvalo... Ono sto hocu reci je ta nevjerovatna slava koja se pronila po globusu, i to je velicanstveno. Ja gustam kad me ispituju po zakutcima ovog planeta o mojoj zemlji koju je proslavila upravo reprezentacija. Nisam samo s eskimima pricao o reprezentaciji ali ni to me ne bi cudilo kad bi isao i tamo...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.19 seconds. Snitz Forums 2000