imate još jednog kupca za oba strip junaka. svaka čast na izboru i želim svaku sreću prilikom realizacije najavljenih serijala i dobre rezultate u prodaji.
Iskreno, nisam se do sada susretao sa niti jednim od ova dva serijala, ali to nije razlog da ih se ne upozna.... kod Jogurte zbog Hermanna prvenstveno :)
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
No dobro, sad kad smo navuceni,bar mi oldschool stripoljupci od strane novog nakladnika,(malcice cudnog imena kuce), ne da jedva cekam da izidu ovi stari dobri stripovi, nego jedva cekam da se kompletiraju u integralima...
Svaka čast na izboru stripova,jedva čekam...uglavnom još jedan kupac.Nadam se da čete u budučnosti izdati još kojeg BD junaka(Buddy Longway,Blake i Mortimer,Jerry Spring,Buck Danny...) Podrška i puno sreče sa izdavanjem!
Blakea i Mortimera objavljuje Bookglobe, kao i Buddyja Longwaya. Zanimljivo, imali su prava za Jugurtu do prije 3 godine, ali ih nisu iskoristili ni produžili.
Frontispis: tipogr. a. ilustracija koja se nalazi nasuprot naslovnog lista knjige
Komplet BuddyLongway, sakupljen od Giganta , Stripoteka i Supera!
Gigant:5
Stripoteka: 548,593,623,698
Super: 31,43,57,70
- očuvani za 4+ i 5
100 kuna!
Nije integral ali za malo novaca se dobije skoro sve stripove ;) Ja sam si isti takav komplet dao uvezati u jednu knjigu(70kn dodatnog troška) i izgleda super.
Svaka čast na izboru stripova,jedva čekam...uglavnom još jedan kupac.Nadam se da čete u budučnosti izdati još kojeg BD junaka(Buddy Longway,Blake i Mortimer,Jerry Spring,Buck Danny...) Podrška i puno sreče sa izdavanjem!
i ja bi volio Jerry Springa i Buck Dannya! Pretplatim se odmah na sve integrale ;)
Ma, rado bih ja to objavljivao, no Jerry ima 22 a buck 58 albuma... Mislim da bi to bilo isplativo kad bi se objavljivalo u sveskama a ne u albumima i išlo na kioske. Ne znam kolike su šanse da se nađe bar 500 kupaca koji bi bili spremni izdvojiti tolike pare za albume :)
Frontispis: tipogr. a. ilustracija koja se nalazi nasuprot naslovnog lista knjige
ima li netko pri ruci Ivaniševićevu knjigu Sto mu jelenskih rogova pa da široj publici prenese Hermannovo razmišljanje o Jugurti, nekako sumnjam da će ići u predgovoru izdanja. :))
ima li netko pri ruci Ivaniševićevu knjigu Sto mu jelenskih rogova pa da široj publici prenese Hermannovo razmišljanje o Jugurti, nekako sumnjam da će ići u predgovoru izdanja. :))
Haha, vjerojatno neće. No nije važno, Hermann je poznat po čangrizavim izjavama. Zadnji put kad je bio na CRŠ-u beštimao je nešto na račun Pratta, uvjeren da nitko od nas dudeka ne priča francuski. Brijem da mu je povrijeđen ego jer je neki "klinac" nastavio njegov strip. Gledajte, od mene nećete čuti hvalospjeve, svjestan sam i pluseva i minusa oba serijala. No, ja na to gledam kao na stari film. Eto, nedavno sam nedavno Matu Hari s Gretom Garbo u Kinoteci. Da, film je po današnjim kriterijima čudan, drven, neuvjerljiv. Ali to ne umanjuje njegov značaj, njegovu umjetničku ili sentimentalnu vrijednost. Ja sam svjestan da su koloristi iz sedamdesetih bili daltonisti te da Vernalov scenarij varira u kvalieti od epizode do epizode, da je Franzu trebalo dvije epizode da se uhoda i redefinira likove. Al opet, sjećam se kad sam ko klinac dobio u ruke Stripoteku s Ratom sedam brežuljaka, ako zatvorim oči mogu u prstima osjetiti to uzbuđenje. Proučite table u Lesteru Cockneyu i imat ćete priručnik za crtanje stripa. Način na koji majstor Franz rješava scenu, kako neprimjetno rotira "kameru" oko likova da bi mu Lester izašao iz table točno ondje gdje treba, način na koji ubacuje krupne planove, pejsaže, i te nevjerojatne, savršene konje, e, to je ono što treba cijeniti i zavoljeti u tim stripovima.
Za mene je ovo najava decenije. Mnoge BD novotarije sam i ocekivao da ce kad-tad neko objaviti, cak i ponesto od klasika, ali ovo nisam. Meni su ovo dragi i dobri serijali, tako da me je ova vest bas obradovala. Posebno najava za Jugurtu, koja dolazi skoro 30 godina nakon prve najave u Marketprintovoj ediciji "Klasici stripa" i kasnije, takodje nerealizovane, najave od strane Bookglobe-a. Ovo jedva cekam.