forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Phoenix Press
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/12/2020 : 00:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Je l Konkvistador od PP objavljen ceo ili ima nastavke?
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2814 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 29/12/2020 : 01:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Na akciji gomila naslova:

https://www.facebook.com/116512118364506/posts/4118452768170401/

https://www.facebook.com/116512118364506/posts/4118551758160502/
Go to Top of Page

lifesence
New Member

117 Posts

Member since 14/04/2010

Posted - 29/12/2020 : 01:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lifesence a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Ima nastavke, a ka'će ne znamo...
Ne kontam u čemu je fora sa započinjanjem 100 serijala bez i najmanje naznake da se nešto nastavi?
Zlato i Krv sam na kraju kupio Fibru jer su mi rekli da su očajno malo prodali onog prvog dela...
Nikad mi neće biti jasan taj princip izbacim prvi broj ili dva, pa ću za 5 godina izbaciti broj 3.

Edited by - lifesence on 29/12/2020 01:54:37
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 29/12/2020 : 02:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Objavljene su 2 od ukupno 4 epizode - https://www.bedetheque.com/serie-32722-BD-Conquistador-Dufaux-Xavier.html
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/12/2020 : 22:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Hvala na odgovorima lifesence i alaniusfordius!

Sad vidim ove dobre akcije, morace se iskoristiti! A ja pre 2 nedelje nabavio Ucitelja macevanja.

Edited by - going going on 29/12/2020 22:48:20
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/12/2020 : 23:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Kakvi su Krstasi i Asgard, ako je neko citao?

Oni su zaokruzene celine?

Edited by - going going on 29/12/2020 23:14:35
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2020 : 01:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Asgard jako dobar,zaokružen,kupuj; Krstaši su ongoing.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1855 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 30/12/2020 : 09:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Asgard je odličan strip.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2020 : 14:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
jako dobar do odličan,ako ćemo precizno; matematički 4.5/5

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/12/2020 : 19:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Hvala momci!
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2814 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 12/01/2021 : 23:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Procitah u poslednjih par dana sve ove 'obojene' Marvele koje je PP izdao do sad.
Najvise mi se dopao Hulk sivo, a najmanje Spajdemen plavo (a to je prvi strip koji sam kupio nakon 25-ogodisnje pauze citanja stripova). Ali generalno sva tri dosadasnja broja su mi gotivna. Jedino sto je za citanje potrebno predznanje, a ni za jedan nisam imao dovoljno. Tako da kada sam procitao Spajdermen plavo odmah sam uzeo da procitam i Noc kada je umrla Gven. O Derdevilu i njegovom odnosu sa Pejdz sam znao iz pogledane serije ali to nije isto kao sto je u stripovima, tako da mi je visoko na listi za kupovinu i ceo Derdevil run koji je izdala ČK. Ne znam sta da radim sa Hulkom i sudbinom Betsi, kako sa njima da se sto bolje upoznam?

Edited by - jagodanbg on 12/01/2021 23:02:03
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 12/01/2021 : 23:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jagodanbg

Procitah u poslednjih par dana sve ove 'obojene' Marvele koje je PP izdao do sad.
Najvise mi se dopao Hulk sivo, a najmanje Spajdemen plavo (a to je prvi strip koji sam kupio nakon 25-ogodisnje pauze citanja stripova). Ali generalno sva tri dosadasnja broja su mi gotivna. Jedino sto je za citanje potrebno predznanje, a ni za jedan nisam imao dovoljno. Tako da kada sam procitao Spajdermen plavo odmah sam uzeo da procitam i Noc kada je umrla Gven. O Derdevilu i njegovom odnosu sa Pejdz sam znao iz pogledane serije ali to nije isto kao sto je u stripovima, tako da mi je visoko na listi za kupovinu i ceo Derdevil run koji je izdala ČK. Ne znam sta da radim sa Hulkom i sudbinom Betsi, kako sa njima da se sto bolje upoznam?

Meni je to generalan problem sa Marvelom/DC-jem... Posebno sa eventima/krosoverima, koji se događaju kroz niz izdanja koji se ne nađu u integralnoj verziji, pa događaji nemaju nikakvog reda i poretka... Pokušah pročitati npr. Doba Apokalipse, stao sam na pola prvog dijela od 4, jer grana ne vežem... Isto tako i darkvudovo sve od Građanskog rata do Iskonskog straha, nabacani događaji koje je teško pratiti... A naši izdavači većinom krenuli sa tim mega događajima, bez ikakvih runova, upoznavanja sa junacima, pa makar na neki način... Feniks je tu sjajno krenuo sa Spajdermenom, Torom i Derdevilom, ali na žalost, novih brojeva nema odavno, iako mi je među boljim stvarima od superherojstine njihov Spajdi i Tor.
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2814 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 13/01/2021 : 01:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Da, ja cekam nastavak njihovog Derdevila
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1855 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 13/01/2021 : 13:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam sta da radim sa Hulkom i sudbinom Betsi, kako sa njima da se sto bolje upoznam?

Essential Hulk?

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/01/2021 : 20:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

Verovatno kao sto kaze Zlix Hulk Essential. Nema nesto mnogo Hulka na nasem trzistu.
Ovo je ja mislim najbolje pitanje za Paku. Prekopiracu tvoj post u njegov topic dole u americkom podforumu.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1855 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 26/01/2021 : 10:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Novi Witcher

https://www.instagram.com/p/CKf9a89ppFH/?hl=en

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11521 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/01/2021 : 00:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
MAKONDO i PHOENIX PRESS najavljuju!
Witcher 2 - pretplata
Veštac - Lisičja deca
SC - 1000 din (redovna cena 1430din)
HC - 1300 din (redovna cena 1760 din)
+ptt troškovi
Komplet Witcher 1+2 sc - 1800 din
Komplet Witcher 1+2 hc - 2400 din
Narudžbine na makondo@makondo.rs i redakcija@phoenix_press.rs
Pretplata traje do 15.februara

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2474 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 27/01/2021 : 00:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Bravo za Colta i ekipu.
Uzima se HC...

Carpe diem
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/02/2021 : 23:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Asgard jako dobar,zaokružen,kupuj; Krstaši su ongoing.

quote:
Originally posted by Zlix

Asgard je odličan strip.

quote:

jako dobar do odličan,ako ćemo precizno; matematički 4.5/5

Ah, evo sad ja kvarim zabavu. Procitao sam Asgard i ovo je vrhunski holivudski blokbaster u stripu, deluje mi kao stvoreno za americku ekranizaciju gde sve prsti od akcije i specijalnih efekata i jurnjave.
Ali iz nekog razloga meni nije legao, ocekivao sam nesto vise i interesantnije, na osnovu prvih 20ak strana stripa, medjutim ovo je vrlo pravocrtan i direktan strip, fino isprican, ali niti su mi likovi toliko interesantni, niti se vezes za njih svejedno mi je koga ce Kraken pojesti. Meni je ovo ostavilo utisak pompezne prosecnosti. BD za najsire mase.
Daleko mi je bolji Ucitelj macevanja, isto od Dorisona. Isto je to komercijalni BD ali u najboljem smislu te reci, zabavna pustolovina, interesantno istorijsko razdoblje, zimski ugodjaj itd. A sve to je takodje prisutno u Asgardu ali nije ostavilo neki utisak na mene.
6/10

Izdanje Pheonix Pressa je odlicno, odlican dizajn, stampa, izbor fonta i volim kad na kraju stripa vidim dodatke u vidu skica i ilustracija ili postera. Ona dva ,,postera" koje je Mejer obojio akvarelom su mi sjajna. Tu se mnogo vise potrudio nego unutar korica stripa, iako mu je dobar crtez.

Edited by - going going on 08/02/2021 23:55:56
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/02/2021 : 04:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote

HULK: SIVO
Loeb/Sale

Bas mi odgovaraju ovi obojeni radovi Loeba i Salea. Daredevil Zuto me je pre par godina odusevio, Spajdermen Plavo me doduse nije odusevio, cak me je malo i razocarao ali to je bilo zbog mojih previsokih ocekivanja, sto ne znaci da strip nije vrlo dobar scenaristicki, a crtacki maestralan.
Na red je konacno dosao i Hulk Sivo! I ovo je odlican strip! Bolji mi je od Spajdermena Plavo, ali ipak malo slabiji od Derdevila Zuto.
Loeb i Sale imaju jednu posebnu sinergiju i savrseno odgovaraju jedan drugom i nadopunjuju jedan drugog. Posebno bih izdvojio Saleov izbor boja i kadriranja. Vrlo efektno!
Samo ako neko od iskusnijih Hulkovaca moze da mi objasni sta je bilo sa Beti pa Hulk oseca krivicu?

Hulk Sivo kao i ostali naslovi iz ove obojene edicije, odlicno mogu da posluze i kao origin prica za one neupucene(koji zele da saznaju pocetak Hulka a da ne moraju da citaju stripove iz 60ih), ali i za one koji su upoznati s likovima.
Takodje preporucujem ovo i onima koji nisu ludi za superherojstinom, jer ovo nije klasican superherojski strip.
Sigurno najbolji Hulk kog sam citao (Hulk:Kraj nije ostavio neki utisak na mene, a Planetu Hulk sam poceo i nikad zavrsio, mogao bih konacno da je procitam u celosti)

Odlican strip! Nabavljajte narode dok ima!

9/10

Zeljno iscekujem Kapetana Belo u izdanju Pheonix Pressa i jos njihovih Amera, jer bas umeju da pogode sa odabirom naslova iz Marvel kuhinje!
Ocene za ostale obojene:
Daredevil Zuto: 9,5/10
Spajdermen Plavo: 7,5/10
Go to Top of Page

Manny
Average Member

572 Posts

Member since 21/08/2011

Posted - 04/05/2021 : 22:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Manny a Private Message  Reply with Quote
Mark Milar, Dejv Gibons, Metju Von - "Tajna služba Kingsman"

Teški prosek. Nije lako poverovati da neko ko je scenaristički radio na Razbijaču i neko je crtao možda najbolje delo devete umetnosti - Nadzirače, zajedničkim snagama mogu da stvore ovako neinventivno i prosečno delo koje se gubi u svojoj neprepoznatljivosti već od samog početka. Čitate li "Tajnu službu" ili gledate neki bezidejni kriminalistički/akcioni TV film gde ste se uključili na pola filma tek da prodangubite vreme čekajući nešto bolje, isto je. Ovo je strip namenjen predtinejdžerskom dobu, negde bi to trebalo i da piše, onda bi se kriterijumi baždarili drugačije i dečije poimanje tajnih službi i akcionih avantura bi se nekako već tolerisalo.
OK strip ako imate 10 godina. Ako ne, onda ipak ne.
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2354 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 18/05/2021 : 15:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Na cobissu 2 adam wild knjige (6 brojeva) i 2 storie, zemlja kukavica i ambis
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/05/2021 : 15:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
za mene ambis, fali mi da imam tog luku rosija negde u finom izdanju van damira
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/05/2021 : 15:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
šta znači to dve storie,zemlja kukavica i ambis?
neki boneli uan šotovi?

Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2354 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 18/05/2021 : 15:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:

šta znači to dve storie,zemlja kukavica i ambis?
neki boneli uan šotovi?

jedno doba jedna priča brojevi 35 i 42, eto to
Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000