forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 200

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/01/2022 : 10:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ako je nosio masku, onda je sve OK.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2436 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 08/01/2022 : 11:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Ček, jel ima stvarno ljudi ovde na forumu koji veruju da ova maska za jednokratnu upotrebu štiti od respiratornog virusa?

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/01/2022 : 11:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ja ne verujem da ima ljudi na forumu koji nisu culi za sarkazam.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/01/2022 : 12:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ne bih baš rekao da će mi biti lakše ako me koronom zarazi poznati sportaš umjesto nekog anonimusa...
Jbg, nećeš da se cijepiš i poštujem tvoj izbor, ali onda i ti poštuj izbor ljudi čije je pravilo da ne možeš igrati necjepljen... I kraj priče.

Khm, koliko puta vec - cijepljenjem nisi imun na zarazu, dapace i stavise, mozes se zaraziti i mirno siriti zarazu dalje, a da i ne znas za to, jer se ne testiras, plus ako nemas simptome... Samo ces teoretski bolje proci kroz bolest.

Idiotsko pravilo da se moze igrati samo cijepljen. Ajde da su barem svi testirani. Ali konacno im dolazi iz guzice u glavu pa se cesto moraju i svi cijepljeni i preboljeli testirati pre ulaska.

A ovo ko neka Santa Barbara i Dallas zajedno!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 08/01/2022 : 12:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Citam i gledam slike… Djokovicevi advokati su naveli da je 16.12. imao prvi pozitivan PCR test. Sledeca slika - 17.12. Djokovic urucuje nagrade najboljim sportistima Teniskog saveza Beograda.

18.12.dobija marku sa svojim likom i prošetava se po hodnicima pošte 😂😂😂😂
Jel to znači da je svjesno s pozitivnim testom hodao okolo naokolo....
Ovaj ako ovako nastavi muljat ima da ga Australci zatvore do Olimpijskih igara u Australiji 2032.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17717 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/01/2022 : 12:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Citam i gledam slike… Djokovicevi advokati su naveli da je 16.12. imao prvi pozitivan PCR test. Sledeca slika - 17.12. Djokovic urucuje nagrade najboljim sportistima Teniskog saveza Beograda.

Možda je angažovao dvojnika

Na kraju će neko tražiti da ga razapnu nasred Melburna.

Ovdje je posrijedi neka igra na višem nivou.

I s jedne i s druge strane.

Australija sigurno nije pravi primjer demokratije i tako uređene zemlje, jer sad su ovim potezima s te dvije teniserke pokazali da su sami napravili propuste.

A daleko bi im bilo bolje da su otkazali turnir kad je očito da ne mogu da ga organizuju pod zamišljenim apsurdnim uslovima pod kojima na terenu mogu da se nađu vakcinisani zaraženi teniseri.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/01/2022 : 12:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sve me ovo podseca na situaciju kad Zvezdan Terzic izadje i kaze da ga sudije i savez kradu. :D

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2436 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 08/01/2022 : 12:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ja ne verujem da ima ljudi na forumu koji nisu culi za sarkazam.

Dobro je.

Od kada sam čuo lično jednu doktorku koja tvrdi da u vakcinama postavljaju magnete i da možeš zalepiti kovanicu na mesto uboda potisnuo sam sve stilske figure u podsvest.

Jače od tih stvari mi samo dođu turističke agencije koje vode turiste na put sa one strane zemljine ploče.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/01/2022 : 12:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Da se vratimo tenisu i situaciji, a dalje od covida? Može? Hvala.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4123 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/01/2022 : 13:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve me ovo podseca na situaciju kad Zvezdan Terzic izadje i kaze da ga sudije i savez kradu. :D

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 08/01/2022 : 13:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote][i]

Evo potpisem sad da sam gledao vise njegovog tenisa od svih na forumu. Pogledaj postove o tenisu pre 12-13 godina, pratio sam aktivno. Tako da ne znamo otkud uopste ta konstatacija da ga mrzim… Ja navijam za njega od kad sam cuo da postoji klinac koji ce sa Gulbisom i Marejem da pravi cuda. Ono sto sam i propustio u liveu sam gledao kasnije. Nije ti normalno da bilo kakav vid neslaganja sa budalastinama koje izvodi etiketiras sa mrziteljskom nalepnicom. Nece gara da primi vakcinu, ne priznaje svetsku medicinu. Ali zato grli drvece, zavlaci se ispod bosanskih piramida i bavi se konceptualnom psihomedicinom sa Pepe Imasom.. Koliki je sampion na terenu tolika je budala sa budalastinama koje izvodi. Ne znam kako bilo koji zreo covek dopusta da mu klinac Djokovic bude uzor u takvim glupostima. Da nema pomirilacki ton za Balkan smatrao bih ga potpunim kretenom. Ali naravno da navijam za njega i naravno da ga ne mrzim. Pogledaj ponasanje Nadala i Federera i onda se zapitaj sto ih sav svet podrzava a ovom zvizde. Eno Nadal je i dao izjavu u vezi toga, Beker isto… Nije normalno to ponasanje.

Da ispratimo genezu… Srao je kako nece da se vakcinise jer zeli izbor i nece da prati ogranicenja bla bla bla. Australija donosi pravilo da nema ulaska za nevakcinisane.. Sta on radi? Umesto da kaze “ej, rekao sam da se necu vakcinisati jer zelim slobodu izbora, vidimo se nekom drugom prilikom” on odjednom trazi medicinsko izuzece… Dakle pokusava da se provuce na foru. Sve i da jeste opravdano, gde si bio ranije da to kazes? E zbog toga potpisujem da krivinari. Prvo kurcenje da necu pa onda odjednom da ne mogu.. Pa ovako nas deca farbaju kad kazu da nece da rucaju pa dreknemo pa onda kazu da im je muka. Bar bi ti trebao da provalis sta je fejk a sta ne

Smela izjava ovo za pracenje vise od ostalih, ali ok ;). Ja koliko sam oretio Novak se nije kurcio da nece da primi vakcinu, vec je jedan put rekao da ne zeli da je primi dok ne dobije vise informacija kako je testirana. Posle toga je insistirao da se ne izjasnjava vise po tom pitanju. Znaci svojom izjavom nije kategoricki rekao da je protiv toga.
Ali sa druge strane ono sto meni nije jasno je kako neko kao sto smo ti i ja, ko je sigurno nezdraviji od Novaka 10 puta moze njemu da prigovara i savetuje sta ce da uradi sa svojim telom. On po meni vise treba da odgovara ako se ispostavi da je zarazen isao okolo, a da je znao za to, nego sto ga konstatno svi napadaju sto se nije vakcinisao. A to da li gli drvece i siri ljubav, da li je glupost ili ne i da li je nenormalno i pravo samo zato sto vecina ne radi tako, ko smo mi da ga nazivamo nenormalnim i otkud znas da je nase nazovi normalno zdravije od njegovog nenormalnog.
Sem ako nije isfejkovao PCR test, sto rade ljudi masovno, samo u suprotnom smeru obicno, ali ne verujem da je to uradio. Mislim da je pre fasovao na Zvezdinoj utakmici :)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/01/2022 : 13:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da je mnogo njih pogodilo ovo "idiot", samo iz razloga što ne čitaju pažljivo. Pa još jednom :

"Novak je idiot svoje vrste, tu se valjda svi slažemo. Malo je povukao na oca, hvala Bogu da nije i više."

To je to. "Idiot" na oca, impulsivan i teatralan. Ništa više.

Ovo valjda ne treba objašnjavati?

Koliko god se ja ne slažem sa njegovom ezoterijom, grljenjem drveća, lekovitim vodama, piramidama i nevakcinaciji, poštujem njegovo mišljenje. Svako ima pravo na svoje, a jednoumlje i bacanje kamenja na one koji drugačije misle nikada nije dovelo do nečeg dobrog.

Ovo što se dešava mi malo liči na histeriju i ne mogu da se oduprem utisku da je upao u političke igre i da posluži kao "primer" svima.

Edited by - manhunter on 08/01/2022 13:39:40
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/01/2022 : 13:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Jos jednom se pokazuje da demokracija nije za Nase krajeve. Da je drzavljanin SFRJ bio bi obavezno cijepljen i igrao bi AO. Inace Mi je drag jer Mi se Po izjavama cini kao decko na mjestu, Ali sad Mi se zamjerio. Nadam se da ce mu zabraniti i ostale Turnire.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/01/2022 : 14:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Zasto Mi sa velikom? :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/01/2022 : 14:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Pa kraljevsko Mi.

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2436 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 08/01/2022 : 14:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
A zašto bi se vakcinisao kad je preležao? Koliko se meni čini razlikuje se put unošenja i način aktivacije imuniteta, ali kada se aktivira imunitet posle je svejedno dal je vakcinom ili stvarnim virusom. Plus što vakcinom se štitiš od prvobitnog soja, a imunitetom si apdejtovan ako si skoro preležao.
Tako da mislim, da je ovo isključivo politika a ne briga za zdravljem.
Tenis je tu sporedna priča.

I da, nikad nije rekao da je isključiv po pitanju vakcina niti je aktivno propagirao izbegavanje vakcine. To je sve spinovanje medija.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/01/2022 : 14:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Sebe uvijek Pisem s velikim slovom. Salim se. Pisem s Mob Pa svasta ispada
quote:

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/01/2022 : 14:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

A zašto bi se vakcinisao kad je preležao? Koliko se meni čini razlikuje se put unošenja i način aktivacije imuniteta, ali kada se aktivira imunitet posle je svejedno dal je vakcinom ili stvarnim virusom. Plus što vakcinom se štitiš od prvobitnog soja, a imunitetom si apdejtovan ako si skoro preležao.

I da, nikad nije rekao da je isključiv po pitanju vakcina niti je aktivno propagirao izbegavanje vakcine. To je sve spinovanje medija.

Već sam jednom upozorio sve zbog tebe. Sad tebi direktno upozorenje. Drži se teme.

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5461 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/01/2022 : 14:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobri stari Mi
https://youtu.be/VnT7pT6zCcA
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2436 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 08/01/2022 : 14:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by borg

Već sam jednom upozorio sve zbog tebe. Sad tebi direktno upozorenje. Drži se teme.

Mene ne moraš da upozoravaš. Banuj kako ti je merak. Ne dajem ja dve pare na tvoju cenzuru.

(Ako misliš da se trenutno u tenisu ne vrti priča oko vakcinacije, korone, politike... ti banuj, zaključavaj, udri milicijoooo )

Resistance is futile.

Edited by - borg on 08/01/2022 14:52:50
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 08/01/2022 : 14:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
jadni Đoka belosvetski vax-dušman oće da ga ukoka
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5461 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 08/01/2022 : 14:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
A što se tiče tenisa i Australian opena…kada čovjek malo razmisli koliko je Đoković zaradio u životu (priča se o nekih 500 milijona eura) i kakvu sve mašineriju odvjetnika ima oko sebe, onda dođe do zaključka da ništa od ovog nije slučajno😁😁😁
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/01/2022 : 20:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ladno se neki ljudi primili

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 08/01/2022 : 21:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Psyop:
“If they can treat the worlds number 1 tennis player like this imagine what they might do to you” and that there, is exactly the type of fear they want to instill in us.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/01/2022 : 21:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Odlicna analiza stanja jednog dela drzave/nacije ili kako god (nema ovo veze sa time sto je Djokovic fenomenalan teniser, sto niko ne moze da porekne).

Iskreno, mislim da su sva desavanja u proteklih par dana, dobrano narusila ugled Djokovica i njegove porodice, bez obzira kakva presuda bude bila. Otac je tu najzasluzniji.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/faz-izvestavanje-o-djokovicu-psihogram-srbije/

Go to Top of Page
Page: of 200 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000