Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12490 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 25/04/2022 : 19:20:32
|
quote: Originally posted by bubo
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Hercule Poirot
quote: Originally posted by vice
quote: Originally posted by zagor78
Je li neko pitao Nuccia radi li na novoj prici?
Radi na povratku Winter Snakea.
Izvrsno!
super vijest a bilo bi super da se napravi neka epizoda o povratku SuperMajka
crta se radi je Marco Verni i imat će skoro 4 broja redovne serije , izlazi nekad početkom iduće godine
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 25/04/2022 : 21:45:56
|
Dok je Nuccio crtao, imao sam Vernija na raspolaganju pola sata samo za sebe ispred Columba, pa mi je onda pričao u detalje o toj epizodi sa supermikeom i kako ćemo opet imati novih sedam rundi, jer mike želi revanš, te da je to bila njegova ideja koju je predložio Buretu. Bure je na to reagirao u stilu "E, bravo kako se samo sjeti!" na što sam ja rekao "da, svi smo ovdje mislili da se tako nekako rađaju ideje za nove zagorove epizode". Baš smo se lijepo nasmijali |
Go kneel and weep
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 25/04/2022 : 23:39:25
|
Taljanski trojac je jako prijazan i razdragan bio, dalo se svasta-nesto porazgovarati i saznati od njih. (I od onog cetvrtog im prike) Split im je 'legao ko budali triska', otisli su zadovoljni i siti. A nama ostaju zaista lijepe uspomene. Zanimljivo im je bilo i cudno, koliko i drago da im je masu ekipe pristupilo na taljanskom. Malo rukama, malo nogama ali dobro se parlao taljanski. Ma, sjajna 3 dana. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 26/04/2022 : 08:11:41
|
Jedino je šteta šta je festival bija ovako daleko od Splita pa smo samo Ladić i ja uspili doć. A ne bi ni ja doša da nisan Zagor fanatik. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 27/04/2022 : 01:31:07
|
Kako ti nije Jaksa replicira, jbm... A di je tek Mate???? Maaate, moj soul mate, znan da citas uvik a nikad ne opalis komentar, i zato ti ovde ovako odajem priznanje! Teski, ultimatum!!!
|
Los cukar na fritulama! |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3846 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 27/04/2022 : 13:27:08
|
quote: Originally posted by jaki
Bilo je lipo.Hvala organizatorima,gostima a posebno Marku i Bernardu na ugodnom druženju.
A zahvala Batmanu? |
Dragi Teen, imam 18 godina i zaspala sam pokraj otvorene boce! Da li sam pijana?
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 30/04/2022 : 10:45:06
|
Verni:"Ne želim crtati stripove. Želim crtati samo Zagora!"
Ahhh.... Srce samo zazebe...
Naću lagat, neman pojma ko su bila ova trojica. Venturi mi je jedini bija interesantan jer govori engleski i sluša HC/punk i Thrash metal. Odnosno ja san njmu bija interesantan, jer san bija u Nuclear Assault majici. Šta se Vernija tiče, vidija san mu crteže, čovik je očito fasciniran Ferrijen.
|
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Posted - 30/04/2022 : 13:05:31
|
Meni ne smeta što Verni želi imati što sličniji crtež Ferriju. Ne da mu to ne uzimam kao minus, dapače, to je meni dodatan plus njegovog crteža. |
|
|
Deki86
Average Member
Croatia
848 Posts
Member since 07/02/2006 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
|
Deki86
Average Member
Croatia
848 Posts
Member since 07/02/2006 |
|
doom
stripovi.com suradnik
724 Posts
Member since 28/07/2016 |
Posted - 05/05/2022 : 18:37:16
|
Jesam li jedini kojemu se čini da Nuccio zapravo veze nema sa anatomijom i proporcijama? Baš su mu velike razlike između tabli i festivalskih radova. Naravno ne mogu se uspoređivati table (koje izgledaju uglavnom jako dobro za Zagorove standarde) sa skicama na festivalu, ali i do sada je bilo baš dosta primjera koliko griješi i zapravo nema osjećaja za prostor. Plus način kako crta izgleda baš nekako kalkulantski, ziheraški. Vernija se često baš jako kritizira što je plagijator, ali ne bih se iznenadio da Nuccio to radi još više, samo sa nekim drugim trikovima. |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5001 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 05/05/2022 : 18:56:52
|
Ako sam dobro shvatio Ludens/Strip Agent je najavio kako ima papira do kolovoza, a nakon toga, kud koji, mili moji...
Odakle ti ta sumorna informacija |
Edited by - RAKOSI4 on 05/05/2022 18:57:08 |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Posted - 05/05/2022 : 19:03:36
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Ako sam dobro shvatio Ludens/Strip Agent je najavio kako ima papira do kolovoza, a nakon toga, kud koji, mili moji...
Odakle ti ta sumorna informacija
Poslušaj na linku razgovor
Najave. Navodno Bernard ide s Bluberryem i Taličnim u integralima 3/1 Kad već ovo može, mogao je i Štrumpfove u istom obliku.
Navodno su riješena prava za izdanje Marka preostalih NEOBJAVLJENIH epizoda na kiosku.
Pohvale Šunjiću na pokušaju dogovora s Egmontom za izdanje Disneya. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 05/05/2022 : 21:34:38
|
Znači highligt festivala je loše moderirana tribina sa izdavačima, na kojoj su samo kenjali lokalci? Odličan festival. Al kaže ovaj crni lepi dečko da je to do kulture. Drago mi je da van je bilo lipo. Dođite nam opet. |
Edited by - NESVRSTANI on 05/05/2022 21:35:10 |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Posted - 05/05/2022 : 22:20:11
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Znači highligt festivala je loše moderirana tribina sa izdavačima, na kojoj su samo kenjali lokalci?
Meni jest |
Go kneel and weep
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 06/05/2022 : 09:01:52
|
quote: Originally posted by drogsy
Znači highligt festivala je loše moderirana tribina sa izdavačima, na kojoj su samo kenjali lokalci?
Meni jest
Virova ili ne, lokalce da kenjaju su zvali organizatori, jer su se bojali da neće bit nikoga. Atmosferu u kojoj se kenja Marko voli puno više od ispitivačko-tribinske atmosfere. Za Bernarda san poprilično siguran da isto ka i Marko više voli da se kenja, nego da se ispituje. U takvoj atmosferi će i prosječni Zagor fan bez izraženih socijalnih vještina dobit više informacija nego na urednoj, moderiranoj tribini. Isto tako, zahvaljujući jednome lokalnon kenjatoru ste dobili extra uru vrimena tribine. Bez zajebancije, fascinantna mi je nekultura ljudi koji dođu u Split a nemaju pojma osnovne informacije o gradu. Razumin donekle nekog Čileanca, ali kad vidin naše sjevernjake da traže ulaz u Dioklecijanovu palaču bude mi polutužno i polusmišno. Ovo se ne odnosi na DeeCaya, on je kulturno prijavio svoj problem, pa ga se za ruku odvelo do ćevapa od 30Kn(Jer koliko lud moraš bit da u centru Splita naručiš ribu?), i pokazalo mu se sva 4 ulaza u palaču.
Kad i ako drugi put dođeš, imaš forum, imaš PM, dobit ćeš i broj mobitela, pa se javi. Doć u Split ka svemirac ti je loša opcija.
|
Edited by - NESVRSTANI on 06/05/2022 09:38:14 |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6192 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 06/05/2022 : 09:24:20
|
Vidim ovi dečki u youtube videu neki opaki frajeri, sa najvišim očekivanjima. Vidi se da imaju najmanje 100+ festivala posjećenih. Ne sviđa im se lokacija, restoran, hrana, cijene hrane, prostor ispred striparnice, jadni morali čekat vani...Ne sviđa im se Split, ne sviđaju im se gosti odnosno premalo ih je. Spominju se "lokalci", "dalmoši", "tovari", loše moderirano sve, loša organizacija itd.
Prijedlog organizatorima Comicatora - dogodine napravit tribinu sa ovom dvojicom frajera, jer sigurno imaju puno toga zanimljivog za ispričat. Sve znaju. Čak znaju i to kako izdavači razmišljaju, te da je Bernard zakasnio 20 godina sa integralima Lucky Lukea. Prijedlog izdavačima - zaposlite ovu dvojicu.
Svaki početak je težak.Tko god je ikad pokušavao napravit ovakav događaj, zna koliko je to ogroman posao i koliko nepredvidljivih situacija treba riješavati. Mislim da je sjajna stvar za SPlit da nakon striparnice ima i jedan ovakav događaj i nadam se da će zaživjeti i da će bit i idućih izdanja. |
Bond.James Bond. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Posted - 06/05/2022 : 09:42:38
|
quote: Originally posted by drogsy
Meni jest
Virova ili ne, lokalce da kenjaju su zvali organizatori, jer su se bojali da neće bit nikoga. Atmosferu u kojoj se kenja Marko voli puno više od ispitivačko'tribinske atmosfere. Za Bernarda san poprilično siguran da isto ka i Marko više voli da se kenja, nego da se ispituje. U takvoj atmosferi će i prosječni Zagor fan bez izraženih socijalnih vještina dobit više informacija nego na urednoj, moderiranoj tribini. Isto tako, zahvaljujući jednome lokalnon kenjatoru ste dobili extra uru vrimena tribine. Bez zajebancije, fascinantna mi je nekultura ljudi koji dođu u Split a nemaju pojma osnovne informacije o gradu. Razumin donekle nekog Čileanca, ali kad vidin naše sjevernjake da traže ulaz u Dioklecijanovu palaču bude mi polutužno i polusmišno. Ovo se ne odnosi na DeeCaya, on je kulturno prijavio svoj problem, pa ga se za ruku odvelo do ćevapa od 30Kn(Jer koliko lud moraš bit da u centru Splita naručiš ribu?), i pokazalo mu se sva 4 ulaza u palaču.
Kad i ako drugi put dođeš, imaš forum, imaš PM, dobit ćeš i broj mobitela, pa se javi. Doć u Split ka svemirac ti je loša opcija.
Ja ljetujem na Krku, za mene je Dalmacija drugi kontinent Ali da, uglavnom smo samo proučili gdje se nalaze lokacije, za sve ostalo smo došli totalno nepripremljeni. Mi smo, za razliku od Dee-ja, znali pronaći ulaz u palaču, ali mislili smo da se plaća kao Dubrovačke zidine Ali dobro, ovo je bilo probijanje leda, plus nisam dobio batine od nikog.
I Jere, nemoj uzimati Slavenove politički nekorektne komentare previše ozbiljno, voli i on kenjati |
Go kneel and weep
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 06/05/2022 : 09:42:54
|
Više vridi jedna ovakav chillout opušteni razgovor s Markosom i Bernardom nego sve uređene, sterilne i moderirane tribine na kojima sam do sada bija. Onako kako je bilo u Splitu triba bit i inače po mom mišljenju. Baš onako neformalno i simpatično, više razgovor nego konkretna tribina i to vridi zlata. - ne sviđa im se restoran i hrana? Okej, jebiga, svak po svom ukusu. - ne sviđa im se cijena hrane? Takvi su mi najjači, tip ljudi šta kuka po internetu da je kava na Stradunu skupa, a nema dovoljno mozga odmaknit se 20 metara dalje di se može popit za 10 kn. - ne sviđa im se lokacija? A šta bi tribalo, da bude negdi zapuntano ko na CRŠ-u, u Tvornicu ili u Džamiju pod neonkama? Mislin, ne govorin ovo kontra CRŠ-a (meni je super tamo), al ovako na otvorenome je prva liga. Tribina u Cortu nije ništa drugačija od tribine u Pivnici Pivac u Makarskoj. - premalo gostiju? Zar Mafest prve godine nije imao samo jednog jedinog gosta? Wacken Open Air, najveći heavy metal festival na svijetu je prve godine imao 6 lokalnih bendova i 800ak posjetitelja. Danas im po veličini nitko nije ravan. Svemu triba vrimena...
Globinjo, Columbo i ostali iz organizacije - za prvi put je bilo odlično i možete bit ponosni na sebe. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Topic |
|