forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Vaš top 3 stripa koji Vam se nikako nisu svidjeli
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 10/07/2022 : 16:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
@Beva: Super, drago mi je da ti se svidjelo. :) To stvarno jest Cortov "najprizemniji" album i ja ga baš zbog te lakoće i tematike obavezno pročitam svako ljeto. Što bi Ivanl rekao- konzultiram ga s polica

Da, mislim da smo se Nesvrstani i ja poprilično usuglasili za rangiranje Cortovih albuma prije nekih 7-8 godina :D tako da Sibir svakako ali za Kelte nisam baš siguran. Prije bih stavio Uvijek malo dalje ili Zlatnu kuću.
Premda, sad si malo razmišljam možda bi Kelti čak i bili dobar izbor budući da Beva voli dylandogovske magluštine i snoviđenja. Meni od Corta ne valjaju jedino U znaku jarca i Mu, sve ostalo treba pročitat barem dva puta u različitim raspoloženjima.

A ovaj Betmen Kult želim zaboravit.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9273 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 10/07/2022 : 16:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Kult je kultni strip.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 10/07/2022 : 16:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Kult je loš, ali za Damned je Year One
Iskreno, kad je trash u pitanju, mislim da je Batman Vampire potpuno neporavedno zapostavljen kad su najgori Betsi u pitanju. Počev što mrzim sve vezano za vampire i drakule uopšte, a i celu horor estetiku kad se prepliće sa Batmanom.
A naravno za pisani font bih dizao haške optužnice.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/07/2022 : 18:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Tja...
Ona floskula da nije politicki korektno i takve stvari...
Procitati Corta u 2022 prvi put?
Alo-lo...
Ali neka, bolje to nego otici na Ultru.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/07/2022 : 18:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Tja...
Alo-lo...

A slušaj, nisam se bio ni rodio kad je većina tih epizoda izlazila :D

Balada mi je dobar strip, čak vrlo dobar (malo ima nategnutih stvari, kao prvo Cortovo pojavljivanje, ali hajde), a onda me taj U znaku jarca udavio, pa prije spomenuti Mu.

Čak mi Corto nije ni blizu najveći "prekršaj", što bi filmofili rekli kad bih im rekao da nisam pogledao nijednog Kuma!? Mora se nešto ostaviti i za penziju :D

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2022 : 03:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by ivanl

Tja...
Alo-lo...

A slušaj, nisam se bio ni rodio kad je većina tih epizoda izlazila :D

Balada mi je dobar strip, čak vrlo dobar (malo ima nategnutih stvari, kao prvo Cortovo pojavljivanje, ali hajde), a onda me taj U znaku jarca udavio, pa prije spomenuti Mu.

Čak mi Corto nije ni blizu najveći "prekršaj", što bi filmofili rekli kad bih im rekao da nisam pogledao nijednog Kuma!? Mora se nešto ostaviti i za penziju :D

Meni je Mu teska metafizika. Po tvom avataru Groucho bi rekao pola metafizike je gadanje u metu...
Samo naprijed imenjace! Evo se bas mislim da nijednog nisam citao, a sad mi idu pod ruku, pa bio ljubomoran ili ne....
Izdrzi. Ivane !!!!!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9273 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 11/07/2022 : 07:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Iskreno, kad je trash u pitanju, mislim da je Batman Vampire potpuno neporavedno zapostavljen kad su najgori Betsi u pitanju. Počev što mrzim sve vezano za vampire i drakule uopšte, a i celu horor estetiku kad se prepliće sa Batmanom.

Svaka čast na subjektivizmu, ali Batman Vampire je izuzetno uspeo eksperiment, upečatljive atmosfere i briljantnog crteža, koji će osvajati i nadolazeće generacije čitalaca.

Kult je loš/iji/ u odnosu na DKR ili YO, ali nema osnova za manje od *** (od 5). Pročitao sam na forumima više negativnih mišljenja, ali nikad validne i obrazložene primedbe.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2022 : 09:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Cudo je taj sismis!
Pola je zivo smece. A bogme u drugoj polovici se nade pravih remek djela.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/07/2022 : 12:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:
Originally posted by Red Marquis

Svaka čast na subjektivizmu, ali Batman Vampire je izuzetno uspeo eksperiment, upečatljive atmosfere i briljantnog crteža, koji će osvajati i nadolazeće generacije čitalaca.

Kult je loš/iji/ u odnosu na DKR ili YO, ali nema osnova za manje od *** (od 5). Pročitao sam na forumima više negativnih mišljenja, ali nikad validne i obrazložene primedbe.

Kelleya Jonesa ili mrziš ili obožavaš. Ja spadam u ovu drugu skupinu. Čovik je fenomenalan, ima atmosferu kakvu ritko ko može pogodit u stripovima. Ko da je stvoren da crta Batmana.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/07/2022 : 12:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Šta ja znam, kod dugovječnih serijala ima puno epizoda koje su smeće, pa tako i kod mog Nathana, ali ima tu i serijala koji mi nikako nisu sjeli.

Ovako od oka:

1. Časni ljudi - zaljubio sam se u BD i njihove stripove, ali ovaj kao da mi cijelo vrijeme netko lagano lupa čekićem po glavi. Pročitati ga do kraja je bila baš avantura.

2. Jeremiah - nekakva vestern postapokalipsa. Obožavam postapokaliptične stripove svih vrsta, ali ovaj mi nikako nije sjeo, niti crtež niti Hermannov stil pisanja. Odustao nakon prvih 6 epizoda.

3. Julia - možda je razlog što nisam išao od početka, jer sam pročitao nekoliko epizoda kasnijih brojeva, ali ovaj serijal mi je ispao baš razočaranje. Valjda preveliko očekivanje, ali dobio sam suhoparne priče koje isti čas zaboraviš. Nick Raider je za Juliju velika faca.
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1773 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 11/07/2022 : 12:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Borgie su mi ono prehevi.
Kupio sam ih, pročitao i sakrio da familija ne misli da me takvi stripovi vesele.
Krasna ona scena na kraju na šiljcima.

Metabaruni su mi nekako isto bili dosadnjikavi.
Pročitao prvu knjigu, a drugu gledam već par godina na polici i nikako da kupim snage.

To je smiješan rad. Sa Jodorowskim na scenariju nije moguče pogriješiti, nabaci sve živo ali barem je duhovit.

A završetak serijala je ubi bože smiješan. Simultano samoubistvo hahaha.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

SSM
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1004 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 11/07/2022 : 14:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
Y Last Man
Brendon
Eternaut

No one gets out of childhood alive.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/07/2022 : 14:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Opa!

Mozda imamo i prvi negativan za Eternauta. Mislim, toliko negativan da je upao u top 3 najgorih. Svakako nas ima svakojakih, i mislim da je ovaj topic zaista bio potreban i zlata vrijedi!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10637 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 11/07/2022 : 15:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli
... i mislim da je ovaj topic zaista bio potreban i zlata vrijedi!

Kome je bio potreban i zašto zlata vrijedi?

Nekome bi on trebao biti orijentacija? Za što?

Iz njega se izvlače kvalitetni zaključci?

Meni je rekao, ono što sam znao.

Ne treba nikome davati preporuke.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/07/2022 : 15:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Naravno da treba, zašto ne?
Samo treba znati da nećeš Saviću preporučiti From Hell ili alextsu Velikog Bleka

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/07/2022 : 15:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Pa da, da nas ima svakojakih i da je tesko reci sta je najomiljenije za sve. A kamoli pricat o najkvalitetnijim stripovima. Jedino da se to radi nekom velikom anketom, ali dobili bi samo postotke najpriljubljenijih, najomiljenijih.

Opcenito sigurno mozemo i dalje tvrditi sta u principu vazi za dobar strip, ili legendaran, no nikada se to nece bas svakome svidjeti, mislim da i poanta topica nije bilo u tome. No ponekad je dobro otvoriti oci i vidjeti da je nekima smece to sto mi smatramo "svetim" i vice versa. Da li je topic bio potreban? Pa, sigurno ne steti... ja mislim da je dobro da se vide ovi rezultati. I da nema svetih krava, jer koliko oci toliko malara.

Ali sigurno to nece narusiti moj pogled na stripove tipa Ken Parker, Pinokio, From Hell, Eternaut itd. itd.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1773 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 11/07/2022 : 15:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Nemam 3 najbezveznije stripove. Sa nekima sam se mučio ali nisam mislio, da su loši ili odbojni. Neki kodovi su teži od drugih i sa nekim stavovima se ne slažeš. Za mene je takvo sve od Chrisa Warea ali zato ne mislim, da je loš. Mislim, da je jedan najboljih autora.

Kapetan Miki i slično bili su faza koju sam morao preživjeti i preživjeo sam je sa oko 12 godina. Imali su ulogu u odraštanju i ne bi jih stavio među odbojno iako danas toga ne mogu više čitati.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10637 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 11/07/2022 : 16:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Samo treba znati da nećeš Saviću preporučiti From Hell ili alextsu Velikog Bleka

Mislim na to da netko kupi na temelju preporuke i onda mu se nedajbože ne svidi, pa ima problema kako se toga riješiti.

Pogađati što se kome sviđa pa mu ciljano preporučivati je vrlo upitan posao.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/07/2022 : 16:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

Za mene je takvo sve od Chrisa Warea ali zato ne mislim, da je loš. Mislim, da je jedan najboljih autora.

Ali topic i nije o lošim stripovima, nego o stripovima koji vam se nisu svidjeli. Ja ne mislim da je Rebetiko loš strip, ali meni je sama tema dosta dosadna, a onda mi ne znam kakva izvedba ne znači previše.

Ne smatram ni Comesa lošim autorom, dapače, ali njegov jezik meni ne odgovara. Cijenim što je autentičan, ali nije za mene.

I primjećujem da nema reakcija tipa "pa kako ti se ne sviđa taj i taj strip", što je odlično. Može se normalno razgovarati.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1719 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 11/07/2022 : 16:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Čije ovde preporuke treba uzimati u obzir, čije ne.
Tj, sa čijim ukusom imaš nešto slično, a ko ide na ignore listu.

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10637 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 11/07/2022 : 17:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

quote:

quote:

Čije ovde preporuke treba uzimati u obzir, čije ne.
Tj, sa čijim ukusom imaš nešto slično, a ko ide na ignore listu.

Pa to se manje više znalo i bez ovog topica.

A ionako su ovdje mnogi postovi čista provokacija.
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1773 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 11/07/2022 : 17:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by Macon

Za mene je takvo sve od Chrisa Warea ali zato ne mislim, da je loš. Mislim, da je jedan najboljih autora.

Ali topic i nije o lošim stripovima, nego o stripovima koji vam se nisu svidjeli. Ja ne mislim da je Rebetiko loš strip, ali meni je sama tema dosta dosadna, a onda mi ne znam kakva izvedba ne znači previše.

Ne smatram ni Comesa lošim autorom, dapače, ali njegov jezik meni ne odgovara. Cijenim što je autentičan, ali nije za mene.

I primjećujem da nema reakcija tipa "pa kako ti se ne sviđa taj i taj strip", što je odlično. Može se normalno razgovarati.

Ono što je loše mi se ne sviđa. Ne mislim loše u absolutnom smislu, nego loše u smislu, da ne dostiže ono što je htjelo dostići ili misli, da je dostiglo. Pretenciozni radovi i slično.

Neki andergraund može biti dobar rad a drugi realizam loš, ovdje je i pitanje originalnosti i stila.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/07/2022 : 17:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ništa ne valja!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33479 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/07/2022 : 17:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Tako je, nešto što se nekome sviđa, ne znači da će se nekom drugom svidjeti. Ali ovdje na forumu već se može znati kako tko diše.

quote:

quote:
Originally posted by Paka01

Mislim na to da netko kupi na temelju preporuke i onda mu se nedajbože ne svidi, pa ima problema kako se toga riješiti.

Pogađati što se kome sviđa pa mu ciljano preporučivati je vrlo upitan posao.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/07/2022 : 22:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Opa!

Mozda imamo i prvi negativan za Eternauta. Mislim, toliko negativan da je upao u top 3 najgorih. Svakako nas ima svakojakih, i mislim da je ovaj topic zaista bio potreban i zlata vrijedi!

znam da je već bio spomenut eternaut
pa sam išao provjeriti i ipak nije verabu ušao u prva tri :))
to je inače najjača selekcija do sada
maus, watchmen i mort cinder, a za vrat im pušu, ni manje ni više nego asteriks, talični, eternaut i ken parker
stvarno je zanimljivo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000