cujte srpski forumasi, bando stripari sticice vam nasa Fibra i u Srbiji
Jbte, što je ovo dobro. Nego, zar nije tu bilo nešto i "za dom spremni"?
Je, taj (inače meni najdraži) dio sa tradicionalnin starohrvatskin pozdravon fali na početku. Ali razumin autore. Ja taj starohrvatski pozdrav ne koristin ni u zajebanciji.
Ne znam kako je biti u Markovoj kozi ali ja bih im rekao da se nose u picku materinu. Neka prodaju preko svog veb sopa.
Borislav slanjem knjiga u striparnice hoće da pokaže da je velikodušan!? Ja zaista očekujem reakciju Marka, a posebno od Miše (iz dobro poznatih razloga). Ne u smisli "marš u PM", ali svakako "kulturno" objašnjeno da ma kako neko umislio da je veliki ipak ne može tako lako da ucenjuje 2 najstarije striparnice u Srbiji. Ipak se dobar novac zaradi i od prodaje hrvatskih izdanja. Osim toga ako krene neki novi šizofreni napad, Borislav može da traži i da stave ključ u bravu.
Ne znam kako je biti u Markovoj kozi ali ja bih im rekao da se nose u picku materinu. Neka prodaju preko svog veb sopa.
Borislav slanjem knjiga u striparnice hoće da pokaže da je velikodušan!? Ja zaista očekujem reakciju Marka, a posebno od Miše (iz dobro poznatih razloga). Ne u smisli "marš u PM", ali svakako "kulturno" objašnjeno da ma kako neko umislio da je veliki ipak ne može tako lako da ucenjuje 2 najstarije striparnice u Srbiji. Ipak se dobar novac zaradi i od prodaje hrvatskih izdanja. Osim toga ako krene neki novi šizofreni napad, Borislav može da traži i da stave ključ u bravu.
Sve biser do bisera. Kolko imaš godina, leba ti? Pa ovako ni osnovac ne razmišlja.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Originally posted by henry Sve biser do bisera. Kolko imaš godina, leba ti? Pa ovako ni osnovac ne razmišlja.
47. Zašto?
Je l' više odgovara ovako: Daj da se ne zameramo ovoj budali. On ima lovu, blizak je vlasti, može stalno da nam šalje inspekciju, oni će da nas drndaju do besvesti, možda nam izmisle neki prekršaj, platićemo kaznu... Jbg, nemoćni smo.. A ovako ćemo da prodajemo njegova i izdanja koja njemu odgovaraju, ubacio je i knjige, možda bude i bolji rabat, neće da nas dira (do daljnjeg). Jbg, Hrvati će razumeti. Naši dugogodišnji kupci će razumeti. Bolje da "ne talasamo".
A onda će šizofrenija uzeti maha, jer ovo nije prvi put da gazi ljude koji se bave stripom. I šta ćemo onda!?
Nisam u izdavaštvu, ne držim maloprodaju, ali sam na poslu i u životu više puta bio pritiskan i ucenjivan od strane drkadžija i "moćnika". I nisam savio glavu. I još sam tu, možda bez neke funkcije ili bez "prljavog novca". Ali me više ne diraju. Zaobilaze me u širokom luku...
Znaš kako kažu, najlakše je s tuđe dupe u koprive. Čovek je rešio da po svaku cenu štiti svoju investiciju, našta ima svako pravo, i pritom ne bira sredstva. Nemaš prava da od nekoga nešto očekuješ niti da zahtevaš pogotovo što, kao i većina nas ovde, barataš poluinformacijama.Oni će da donesu odluku vodeći se svojim interesima i sumnjam da je bilo ko van tastaturnih junačina voljan da bije tuđu bitku. Ali šta god ja mislio o ovoj aferi, za jedno moram da im skinem kapu - za to što ih izrazito boli patka za mišljenje forumaša.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!