Kao što je i obećano, novih 6 brojeva Kena Parkera će izaći do ovogodišnjeg CRŠ-a! Kena ne treba više posebno najavljivati, i same naslovnice su dovoljno atraktivna najava:)
Već se veselim.LJudi,stoka i junaci(=Jdnog leta) - koje je to remek djelo.Jedva čekam da to uzmem u ruke,bez izbačenih stranica i sa dobrim prijevodom.Pa zatim Butch Logan,legendarni lik, i epizoda sa Komančima..Vrhunski.Jedan je Ken Parker.
Već se veselim.LJudi,stoka i junaci(=Jdnog leta) - koje je to remek djelo.Jedva čekam da to uzmem u ruke,bez izbačenih stranica i sa dobrim prijevodom.Pa zatim Butch Logan,legendarni lik, i epizoda sa Komančima..Vrhunski.Jedan je Ken Parker.
Bond.James Bond.
Slažem se, "Ljudi, stoka i junaci" mi je uz "Vrelo života" možda i najdraža epizda.
Neman još nijednog Libellusovog Kena jer nisan ni zna za njih dok nisan doša na ovaj forum,ali se sad to nadoknađuje.Markose,ne znan je li ti se Columbo javija u vezi s tin,ako još nije,čuvaj prvih 6 za mene.
Neman još nijednog Libellusovog Kena jer nisan ni zna za njih dok nisan doša na ovaj forum,ali se sad to nadoknađuje.Markose,ne znan je li ti se Columbo javija u vezi s tin,ako još nije,čuvaj prvih 6 za mene.
Bilo je vec toliko pohvala za Kena, ali eto moze jos jedna. Sve cestitke na odlicno obradjenom izdanju. Zasad sam procito tek prvih 8 komada, od kojih izdvajam 5 (Chemako) i 7 (Vrelo nebo Meksika). Vjerujem da stize jos puno odlicnih epizoda!