forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 (Post)Revolucionarni Marti Misterija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 53

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/03/2006 : 22:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Aha, ok, razumemo se.

Sve sto si naveo stoji, ali kao i cinjenica da je sve ispovezano, sto znamo, samo eto meni je ovaj pokusaj povezivanja Nove Atlantide i SDA simpatican.
Bas kao i sama prica. Bar do 220te strane:-(

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 25/03/2006 : 23:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Oke, volim ja povezivanja, zato su mi recimo Generazioni interesantni, samo od MM giganata (i giganata uopšte) očekujem... više.

--
"Stay drowned! Stupid Lazarus pit!"
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/03/2006 : 23:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Ma znam, ali izgleda da sam ja prilicno spustio kriterijume sto se MMa tice:-(

Kakve su nam regularne epizode, kakvi su specijali, ovo je jos i odlicno. A i u samoj gigant seriji od sestice nismo citali posteno dobru i zanimljivu pricu (Tajna prozirni senki je imala sansu, ali...)

U tom kontekstu Crveni kralj je zaista kralj.

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 06/04/2006 : 15:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message  Reply with Quote
Meni se Crveni Kralj svidio. Istina je da nema nosećeg lika (Malagise to pokušava biti, donekle - premda indirektno - i Oduarpa), ali sam scenarij ima određeno tkanje koje nosećim likom čini - priču. Također, istina je da ovaj "mitski" pravac (nasuprot Atlantiđanskom) ima sve manje veze sa izvornim Martijem, no to me ne smeta previše, pogotovo budući da Marti nije centralna figura tog segmenta serijala.
I, na kraju, završni trik sa Crvenim Kraljem mi je vrlo simpatičan (čini se, samo meni), iako strahujem od nedvojbenih sequela, bilo u regularnom MM, ili u SdA.

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje

Edited by - Damjan on 06/04/2006 15:16:37
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 15/04/2006 : 00:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Na SBEu je juce osvanula najava za junski MM. Naslovna strana je prava sprdacina:) Evo, unapred da ocenim - 10!

Uskoro ce mi i paket iz Italije sa poslednja dva regularca, pa cu da postam utiske cim pre...

Jel neko vec citao Boziju kaznu?

Edited by - prozirna senka on 15/04/2006 00:39:58
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/04/2006 : 17:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
u najmanju ruku čudna naslovnica...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/04/2006 : 18:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pa zašto, baš je u duhu epizode?? Mogu da zamislim da su plakati za nastup Hudinija bile u baš ovakvom stilu..
Ima MM i gorih naslovnica.

Oh, I'm sorry. Did that break your concentration? I didn't mean to do that. Please, continue. I believe you were saying something about "best intentions."
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 18/04/2006 : 23:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Opa!
Izgleda da cemo u novom maksiju saznati ko je Maestro Celaphasa!

Opisi prica mi ne deluju obecavajuce, ali ovo gore sto sam podvukao me strasno intrigira.

Naslovnu stranu nisu metnuli. Romanini je izgleda autor ovog maksija. Ne volim ga, ali je ipak za malo bolji od Ongara. Russo izaziva zebnju:-(

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 19/04/2006 : 00:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
a koja je tebi u zadnje vrijeme MM priča djelovala obećavajuće?
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 19/04/2006 : 00:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Xexexe...

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 19/04/2006 : 05:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
S malim zakasnjenjem evo linka http://www.bvzm.org/mews/index.php?option=com_zoom&Itemid=35&catid=2 na slike sa VII MMMF (Marti Misterijin Festival Misterija), a i par slikica sam odabrao.

Zipa novi:

Ges hu iz dis gaj:

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 20/04/2006 : 02:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

a koja je tebi u zadnje vrijeme MM priča djelovala obećavajuće?

Evo, da ne budem ja crna tica zlosutnica, upravo citam komentare na carevog pauna. Katastrofa, uzas, ruzan scenario i crtez... su epiteti. Pa sad gledaj

20. maja treci maksi. Sad je informacija kompletna.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/04/2006 : 02:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
jel kod tebe tek 20 casova i 29 minuta
ja bdijem.....

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 20/04/2006 : 03:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Ja ne bdijem.

Bar ne jos... S obzirom da sam krenuo danas da lemam one Egipcane i Ruse u Sivilizejsnu, verovatno cemo se videti i kad Balkan ustane:))) Ziveo Hamurabi!:-P

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/04/2006 : 13:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ovaj maxi se bude bavio Martinovim studentskim danima možda?

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 20/04/2006 : 16:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message  Reply with Quote
Meni se obe naslovnice sviđaju!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 20/04/2006 : 16:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
da, o čemu se radi u maxiju?
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/04/2006 : 23:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prozirna senka

Ja ne bdijem.

Bar ne jos... S obzirom da sam krenuo danas da lemam one Egipcane i Ruse u Sivilizejsnu, verovatno cemo se videti i kad Balkan ustane:))) Ziveo Hamurabi!:-P

oho dakle jos jedan, danas tako rijedak, TBS fan!!!.....ja sam takodjer ali s fantasy elementom, tocnije heroes saga jos od 1995....odusevio me Heroes 5 demo, napokon povratak na prave heroes of might and magic....

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 21/04/2006 : 05:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ovaj maxi se bude bavio Martinovim studentskim danima možda?

Pa koliko ja vidim iz najave, samo se susrece sa skolskima...
U sadasnjici.

A da li ce biti flesbekova, meni uvek interesantnih, kazacu ti za mesec ipo, dva

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/04/2006 : 13:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir
oho dakle jos jedan, danas tako rijedak, TBS fan!!!.....ja sam takodjer ali s fantasy elementom, tocnije heroes saga jos od 1995....odusevio me Heroes 5 demo, napokon povratak na prave heroes of might and magic....

U kojem smislu?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 22/04/2006 : 02:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
pa radi se o H3 u Warcraft3+++ 3d grafici....nenadhebivo......same 3ice
svi se slazu da je h3 daleko najbolji....mada, ni h2 nije los, a ima i njegovih elemenata....evo, izlazi sluzbeno na prvi dan MaFesta!!!!

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/04/2006 : 03:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Citali ste Ksanadu? Jeste.
Znate kako je MM dobio nadimak "Detektiv nemoguceg"? Znate.

U novom maksiju cemo saznati (opet) poreklo nadimka.

Novinar ili Marti, pitanje je sad.
A mozda su i Plejadjani:)

Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 25/04/2006 : 04:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message  Reply with Quote
Pročitao "Božju kaznu" i ne znam ni sam što da mislim. Korektna epizoda, ima svojih momenata, ali bez gro-dinamike koja bi me tjerala da je pročitam u jednom šutu. Valjda sam je zato čitao tri dana, za vrijeme večernje/noćne smjene na poslu... Najgore od svega mi je bilo uhvatiti samog sebe kako brojim strane i razmišljam u stilu "Papa Alfi, koooliko jooš?"

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 25/04/2006 : 04:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message  Reply with Quote
Btw, Senko, budući da se ovaj topic razvio u "(un)official" MM rasprave, možda ne bi bilo loše da promijeniš naslov i daš mu neki općenitiji ton?

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/04/2006 : 04:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
>Pročitao "Božju kaznu" i ne znam ni sam što da mislim. Korektna epizoda, ima svojih momenata, ali bez gro-dinamike koja bi me tjerala da je pročitam u jednom šutu. Valjda sam je zato čitao tri dana, za vrijeme večernje/noćne smjene na poslu... Najgore od svega mi je bilo uhvatiti samog sebe kako brojim strane i razmišljam u stilu "Papa Alfi, koooliko jooš?"

Pa, uporedi je sa prethodne cetiri, ne verujem da ce ti biti tesko;)

>Btw, Senko, budući da se ovaj topic razvio u "(un)official" MM rasprave, možda ne bi bilo loše da promijeniš naslov i daš mu neki općenitiji ton?

To je nesto o cemu ja vec mesecima razmisljam, ali se eto nikako ne usudjujem da promenim. Vise bi odgovaralo Revolucionarni Marti ili tako nesto... Videcu.

Go to Top of Page
Page: of 53 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000