forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 681

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 02/07/2008 : 19:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
- Koja je razlika između glupih i pametnih muškaraca?
- Glupi pričaju viceve o plavušama, a pametni spavaju s njima.
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 02/07/2008 : 19:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
- Zašto se plavuši sve želje ispunjavaju?
- Zato što ima zlatnu ribicu.
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 09/07/2008 : 14:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
Nakon što je slovenska vlada odlučila uvesti vinjete na autoputu, hrvatska vlada je primorana postaviti skakaonice na graničnim prijelazima prema Sloveniji kako bi putnici izbjegli plaćanje.

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 09/07/2008 : 14:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sed1

Nakon što je slovenska vlada odlučila uvesti vinjete na autoputu, hrvatska vlada je primorana postaviti skakaonice na graničnim prijelazima prema Sloveniji kako bi putnici izbjegli plaćanje.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29662 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/07/2008 : 15:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 13/07/2008 : 11:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 13/07/2008 : 17:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Talking Italian

A bus stops and two Italian men get on. They seat themselves, and engage in animated conversation. The lady sitting behind them ignores their conversation at first, but her attention is galvanized when she hears one of the men say the following:

"Emma come first. I come. Dennis come and Dennis come again. I come again. Two asses, they come together again. I come again and pee twice. Then I come once-a-more."

"You foul-mouthed swine," retorted the lady indignantly. "In this country we don't talk about our sex lives in public."

"Hey, coola down lady!" said the man. "Imma just tella my friend howa to spella Mississippi."
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 13/07/2008 : 17:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Sin: (tužnim glasom) "Taaataaaa, a zašto mene sva deca u školi zovu Urac???"
Otac: (začuđeno) "Pa ne znam sine... A dali smo ti tako lepo ime, Enis."
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/07/2008 : 13:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Majstor faca
http://www.youtube.com/watch?v=1k0kQH36WTA&feature=related

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12801 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 15/07/2008 : 17:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Najzabavniji fudbalski suci:

Ovaj zadnji je legenda!

http://youtube.com/watch?v=u4W9ycFyQxw&feature=related

http://youtube.com/watch?v=JC91ADbQd0Y

http://youtube.com/watch?v=_VVDnQ3HDls

http://youtube.com/watch?v=fDsME84aQrI

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 15/07/2008 : 20:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj tip je car :)))))))))))) KLO KLO KLO VAN DAM ŽON :)))

http://youtube.com/watch?v=M1n7Jda3H78
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 15/07/2008 : 20:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Ko je gledao Red Dwarf odma će se sjetiti ove antologijske stvari:))

http://youtube.com/watch?v=a3t3IKlXqFU
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12801 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 15/07/2008 : 21:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://youtube.com/watch?v=6Mz2TyortKk&feature=related

Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 15/07/2008 : 21:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
U trgovinu ulazi kupac i gleda namještaj. Namještaj je visoke kvalitete i visokih cijena.

U jednom trenutku kupac upita bi li mogao kupiti polovicu jednog masivnog radnog stola. Prodavač mu odgovori da mora upitati šefa prodavaonice i uputi se u šefov ured, a da nije primijetio da za njime ide i kupac.

Otvori vrata šefovog ureda i kaže:
"Imam jednog idiota u trgovini koji želi kupiti pola stola!"

U tom trenutku primijeti zabezeknuti izraz na šefovom licu koji je iza prodavačevih leđa ugledao kupca.

Prodavač se okrene i mrtav hladan nadoda:
"A imam ovdje i jednog izuzetnog gospodina koji bi želio kupiti drugu polovicu."

Nakon što je situacija prebrođena, šef se okrene prema prodavaču i kaže: "Stvarno svaka čast, nisam mislio da se možete izvući iz jedne takve nezgodne situacije. Kako se zovete, odakle ste porijeklom?"

Prodavač: "Zovem se Horvat, iz Rijeke, grada velikih nogometaša i jeftinih kurvi!"
"Zaista?", kaže šef, "Moja žena je iz Rijeke".

Prodavač bez promjene u licu upita:
"Krasno, za koji klub igra?"
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 20/07/2008 : 21:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ovo je čini mi se već bilo, ali možda nisu svi pročitali:

Ovo je navodno istinit dogadjaj i odgovor na testu iz kemije na
Univerzitetu u Washingtonu. Odgovor jednog od studenata je bio toliko
"dubok", da ga je profesor odlucio podijeliti sa svojim kolegama preko
interneta. Bonus pitanje:

Da li je pakao egzotermican (isijava toplinu) ili endotermican
(absorbira toplinu)?

Vecina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovi Boylovog
zakona (plin se hladi kad se razvlaci i zagrijava kad je stisnut), ili
neku drugu varijantu.

Jedan od studenata je napisao sljedece:

Prvo moramo znati omjer u kojem duse ulaze u pakako i izlaze iz njega.
Smatram da odmah mozemo pretpostaviti, da dusa koja jednom udje u pakao
vise ne izlazi. Znaci, broj dusa se povecava.

Da bi dobili ideju o tome koliko je u paklu dusa osvrnimo se na
razlicite vjere koje danas postoje na svijetu. Vecina tih vjera tvrdi,
da onaj tko nije pripadnik neke odredjene vjeroispovjesti ide u pakao.
Dakle, ako svi pripadaju samo jednoj vjeroispovjesti, zakljucak je da
ce sve duse zavsiti u paklu.

Ako k tome dodamo omjer nataliteta i mortaliteta mozemo ocekivati da
broj dusa eksponencionalno raste.
Dakle, obratimo paznju na omjer promjene obujma pakla, jer prema
Boyleovom zakonu za zadrzavanje istog tlaka i topline obujam mora
rasti proporcionalno s brojem pristiglih dusa.

To nam pruza 2 mogucnosti:
1) Ako se obujam pakla povecava manje od potrebnog prosjecnog broja
dusa koje stignu u pakao, toplina i tlak pakla ce toliko narasti da ce
pakao eksplodirati.

2) Ako se pakao siri brze od prosjeka koji mu je potreban da primi sve
duse, toplina i tlak ce tako padati da ce se pakao smrznuti.

Koja od mogucnosti je ispravna?

Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je kategoricki iznjela Tereza s prve
godine a koja glasi "Prije ce se pakao smrznuti nego sto cu ja s tobom
spavati" i s obzirom na to da je samnom spavala jucer, mora biti
ispravna teorija br. 2, dakle pakao je zasigurno egzoterman i smrznuo
se. Zakljucak ovog izlaganja je, da ako je pakao smrznut, ne prima
vise duse i ostalo je samo nebo, sto je dokaz postojanja Boga, koji
takodjer objasnjava zasto je Tereza sinoc vikala "Ah moj Boze".

Ovaj student je jedini dobio 10 bodova.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12801 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 20/07/2008 : 21:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Good one!

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 20/07/2008 : 23:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Ajde ljudi, ma ko sve danas ne puši.Pogledajte ove četiri table.
http://www.comics.aha.ru/rus/kurit/

Edited by - Risar_69 on 20/07/2008 23:17:34
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/07/2008 : 14:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Račun ogorčenog bivšeg

RAČUN

Nadnevak: 2. ožujka 2008.

N/R Đubretarka Kučkanović
Gornja Pizdekovina 27
12000 Smećegrad

Predmet: Naplata za pružanje usluga privremenog momka u razdoblju od 5. siječnja do 23. veljače 2008. godine

Poštovana pripadnico kluba poremećenih drolja,

Pregledom evidencije među zajedničkim prijateljima skrenuta mi je pozornost da si nakon sedam tjedana veze sa mnom brzinski obnovila vezu s prijašnjim momkom, s kojim si prije no što smo se upoznali bila u vezi tri godine. Prema članku Pravilnika o vezama broj 3468, tvoj vrhunadnaravno idiotski potez vraćanja majmunu koji te tri godine varao, srao ti gluposti, lokao, zarazio te stidnim ušima i izbacio usred noći na 132. kilometru autoceste Zagreb - Split, daje mi pravo statusa
"privremenog momka", zbog čega mi ujedno pripada i pravo naplate usluga pruženih tijekom naše sedmotjedne veze. Ispostavom ovoga računa odlučio sam to pravo i ostvariti.

Kao što si možda već i zaključila iz gorenavedenog, da si vezu sa mnom kojim slučajem prekinula zbog susreta s nekim novim pojedincem muškog (ili ženskog) spola s kojim prethodno nisi ostvarivala vezu seksualno-ljubavnog karaktera, ovaj račun ne bi bio valjan. No budući da to ovdje nije slučaj, izuzetno mi je zadovoljstvo naplatiti svaku stavku za jebeno gubljenje vremena tijekom narečenih sedam tjedana.

U nastavku prilažem račun podijeljen na posebne stavke, koje sam na kraju i zbrojio u ukupni iznos zbog bolje preglednosti, ali i zato što znam da si glupa ko kurac:

- Alkoholna pića, razna (vino, kokteli, sangria, Bailey's i sva ostala sranja nad kojima si cmizdrekala) ........................1500 kn

- Večere u restoranima (uključujući i moje jer bi uvijek naručila salatu i vodu i onda zabila gubicu u moj tanjur)..................2300 kn

- Slatkiši, grickalice, gumeni bomboni, sladoled i ostale pizdarije iz trgovine na uglu (u usta si trpala apsolutno sve osim moje
kite)..............700 kn

- Kinokarte (za sva kretenoidno-ljigava sranja od romantičnih komedija tijekom kojih sam satima molio Boga za smrt)...................500 kn

- Tvoj rođendan (koji se baš našao nasrat u tih sedam tjedana koje sam potraćio s tobom)...........................................500 kn

- Valentinovo (koje se također jebeno nasralo dok si me vukla za nos, nabijem vas oboje).......................................200 kn

- Kućni test za trudnoću (nisam JA paranoidna glupača koja se ustrtari kad joj menga kasni dva dana).................................100 kn

- Račun za mobitel (jer si stalno "zaboravljala kupiti bon" pa si s mog telefona zvala frendice, smeće škrtaroško).......................250 kn

- Šteka Marlbora light (jer "ne pušiš", osim kad se dokopaš mojih pljuga
- vidi komentar iz prethodne stavke)........................... 200 kn

- Benzin (jer sam te morao skupljat s posla zato što te boli glava, u depresiji si, imaš mengu, mrav ti je stao na nogu...)............400 kn

- Čišćenje kupaonice (po važećoj rati za spremačice - jer si odvratno neuredna svinja koja ne zna izvuć dlakurde iz odvoda)...........150 kn

- Slušanje tvojih idiotskih priča i tračeva (vrijeme je
novac)..........................2000 kn

- Psihijatrijske usluge (za potpuno izmišljene, glupave probleme - goni se u Darfur, droljo, pa da vidiš pravih problema!)..............5000 kn

- CD-ovi i knjige koje si posudila, a nisi vratila (vjerojatno ih nisi
niti pogledala, a kamoli poslušala ili pročitala jer ti u mozak ionako ne ulazi ništa pametnije od Severine i intervjua s Vlatkom Pokos u Storyju)..............................................500 kn

- Duševne boli zbog CD-ova i časopisa kojima si zagadila moj stan (bljuje mi se od tvog ukusa)..............................2000 kn

- Čišćenje bljuvotine (Dok sam ih skupljao i bacao u smeće. DOSLOVNO mi se bljuje od tvog ukusa)...........................50 kn

- Porez na budale koji ću očito morati platiti zato što sedam tjedana života nisam proveo pametnije (naprimjer, buljeći u zid).......10 000 kn

----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------

UKUPNO:
26 350 kn

Molimo da navedeni dug podmiriš najkasnije u roku od 7 dana nakon primitka ovog dopisa. Ujedno molimo da se ne izvlačiš na "nije mi stiglo" jer sam uključio značajku koja me izvještava kada pogledaš ovu poruku, a čije isključivanje tvoji mentalni kapaciteti jednostavno ne obuhvaćaju.

Potpisao bih se "s poštovanjem", ali ne znam koji bih kurac i zbog čega ovdje trebao poštovati. Gaduretino.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 25/07/2008 : 22:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Šta imata zajedno bungee jumping i namibijska kurva?
Oboje dođe 100 maraka-starih, i ako se pocepa guma, jesi u pizdi!

Jedini rad koji oslobađa, je seckanje rešetaka!

Mobiteli su jedina stvar, u kome se muškarci tuču, ko ima manjeg!

Evo nešto za žene!
Muškarci su kao žvakaće gume, kad jih požvakaš, izgube svoj ukus!

Kako Yugotu podupliš cijenu? Napuniš ga duplo.

Milicija savjetuje! Smanjimo žrtve na cestama-vozimo po pločnicima!

Kakva je razlika med policajcem i vozom? Voz ima dva razreda!

Svakom muškarcu je dodijelena jedna žena na svijetu, ako ju pogrešiš, spasen si.

Sigurno češ dočakat 100 godina! Pa kako to znaš? Pa još sada mi izgledaš 99 godina!

A evo jednog ozbiljnog!
Indijanski uzrek:
Kad bude zadnje drvo posečeno, i kad bude zadnja riba u reci umrla,
tada čete saznati, da ne možete jesti dolara!
Taj je stvaran, i mislim, da bi se morali svi zapitati...
Ajde sretno svima

.

Edited by - Risar_69 on 25/07/2008 22:41:28
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 26/07/2008 : 21:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69
A evo jednog ozbiljnog!
Indijanski uzrek:
Kad bude zadnje drvo posečeno, i kad bude zadnja riba u reci umrla,
tada čete saznati, da ne možete jesti dolara!
Taj je stvaran, i mislim, da bi se morali svi zapitati...
Ajde sretno svima

.

Dobar.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29662 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/07/2008 : 20:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 30/07/2008 : 19:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message  Reply with Quote
Zaustavlja policajac autobus u kojem se nalazi 40 Jehovinih svedoka. Ulazi unutra i pita:
• Šta je ovo?
A vozač mu daje spisak s imenima putnika i kaže mu da su to Jehovini svedoci. Policajac pogleda u papir pa kaže:
• Au! Taj Jehova mora da je nešto gadno zasrao.
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 30/07/2008 : 20:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
Mama Eskimka proviri iz iglua i dovikne klincu:
- Nemoj dugo sjediti na ledu, dobit ćeš polaroide!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29662 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/07/2008 : 02:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 03/08/2008 : 15:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Muž i žena dobiju djete. Njegova prva reč je baka i svi se vesele prvoj reči. Drugo jutro baka umire.
Sledeča riječ male bebe je deda i opet se svi vesele. Drugi dan umire i deda. Članovi familije su prestravljeni i uplaše se.
Beba izgovori treću reč, tata. Muž se uplaši i stvarno se plaši za svoj život. Nakon toga ne ide nikud, ništa ne radi, zatvori se u sobu i čeka sledeće jutro.
Ujutro se probudi, dotrći do balkona, pogleda se i od radosti počne veselo da vrišti, skače i pjeva.
Nakon toga če žena: "Šta se dereš budalo? Zar ne znaš, da je umro susjed?"

.

Edited by - Risar_69 on 03/08/2008 15:29:28
Go to Top of Page
Page: of 681  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000