forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 774

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 30/06/2015 : 09:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Gle Nele ovde. Pa dobro nam došao stari druže.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7722 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 30/06/2015 : 09:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chris.tower

Kakvo ljeto za Zagora, cak 3 kolorca u toku jednog mjeseca!
Sad ce Ludens imati sta objavljivati u specijal ediciji!

može se desiti da nijedan od ova tri ne bude u specijal ediciji u izdanju ludensa...
ovaj sa jimijem gitarom neće sigurno, jer on ide u color ediciju, a ludens je već prošle godine počeo sa tom novom edicijom, tako da će i ovo ljeto izdati ovaj broj...
broj 600, iako je navodno priča za sebe, ipak je kao neki uvod u povratak helingena i možda i nije najbolja ideja da ga sad ubrzo izdaju kao specijal, pa da nakon 4-5 godina onda imamo sve to u redovnoj seriji...
za onog sa dragonerom....on pripada dragonero ediciji, i pitanje je da li ludens ima prava da izda ovaj strip...
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4540 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/06/2015 : 09:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
neću očajavat ako nema
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 30/06/2015 : 12:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

@nellesky dobrodosao medju nas! I nemoj da te ljudina od mogorovica sekira.

@Tex Willer u bre dobro mi dosao i ti, beli brate sa severa! Long time no see sto bi rekli bledoliki :)

Neću ga sekirati ja. Bože sačuvaj! Neka ga sekira Zagorova s(j)ekira! Da ubuduće opreznije donosi sudove! I sam Kerac mu je, nekoliko postova ranije, rekao da nije rad u olovci njegov (dakle ni ručice), nego samo prijedlog grube skice, koju je maestro nadogradio, tako kako ju je nadogradio. Usput, površno nacrtavši i remen gitare, koja je obješena naopako, preko prsiju desne strane, a ne lijeve, kako to mora biti u gitarista dešnjaka. Neću sada očajavati, što prednjeg dijela remena (uz vrat gitare) uopće nema, tako da ona, ustvari, lebdi u zraku! Ah... što ćemo. Godine. Godine...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 30/06/2015 : 13:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Tex Willer u bre dobro mi dosao i ti, beli brate sa severa! Long time no see sto bi rekli bledoliki :)

Hvala, slabo ja komentarisem ista u vezi scenarija ili crteza. Ne smatram se dovoljno kompetentnim. Ali pratim ono sto strucniji pisu, recenzije cak i cuvam u posebnom folderu, sredjene, da ih ne jurim po forumu kad hocu nesto da procitam
Za 10 godina eto mene s jos jednim komentarom, da odrzim kontinuitet na topicima gde se pise nesto o stripovima
Go to Top of Page

nellesky
Junior Member

411 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 30/06/2015 : 14:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mogorovic

quote:

@nellesky dobrodosao medju nas! I nemoj da te ljudina od mogorovica sekira.

Neću ga sekirati ja. Bože sačuvaj! Neka ga sekira Zagorova s(j)ekira! Da ubuduće opreznije donosi sudove! I sam Kerac mu je, nekoliko postova ranije, rekao da nije rad u olovci njegov (dakle ni ručice), nego samo prijedlog grube skice, koju je maestro nadogradio, tako kako ju je nadogradio. Usput, površno nacrtavši i remen gitare, koja je obješena naopako, preko prsiju desne strane, a ne lijeve, kako to mora biti u gitarista dešnjaka. Neću sada očajavati, što prednjeg dijela remena (uz vrat gitare) uopće nema, tako da ona, ustvari, lebdi u zraku! Ah... što ćemo. Godine. Godine...

Prijatelju, sve sto sam rekao je: "Kao da je Kerac radio skicu a Ferri lose tusirao"
Na kraju je potvrdjeno da je Kerac uradio jako grubu skicu a Ferri lose tusirao. Zakljucujem da ne znaš šta je to jako gruba skica a sta je gotov crtez u olovci pa mogu da te razumijem.
Sve sto si ti rekao je da ja sramotim Kerca svojim izhitrenim zakljucima ida u ovom crtežu nema niti jednog elementa prepoznatljivosti rada Branislava Kerca, ali, baš apsolutno u ničemu. Ničemu!

Ima prijatelju jos kako, ali nisi u stanju to da vidis jer i kroz Ferrijeve drhtave ruke i losa rjesenja u samoj sustini naslovnice... KERAC Toliko.

Pozdrav za legaza i senokute.

Tu ste dakle pticice.
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 30/06/2015 : 14:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
Super! Drago mi je da si se nabrusio na mene! Tako treba. Samo ne smiješ lagati u svojoj žučljivosti, gubiš kredibilitet već na startu! Jer, nije sve što si rekao: "Kao da je Kerac radio skicu, a Ferri loše tuširao.", nego si, kume, rekao i :"Obratite pažnju na Džimijeve ruke. To je Kerac." A, nigdje Kerca niti njegovih "ruku", jer je sam objasnio da je "grubo naskicirao" Zagora i Džimija kao portrete, a gitaru u ruke mu dao Ferri samoinicijativno! Usput, mala poduka o tehnici klasične izrade stripa (jer Ferri to tako radi), kada se tušira (poput Ferrija, dakle klasičara) ne tušira se nikakva "gruba skica", nego crtež u olovci, kojeg Kerac nije izradio, pa ga tako ne možeš niti prepoznati! (Ustvari, možeš jedino ti, tamo gdje ga nema, naravno!). Pravo ti je ljutiti se, kao i meni usput reći, da sam više grubih skica u životu načinio , nego ti imaš vlasi nas glavi, da bih razlikovao, sinko, grubu skicu od crteža u olovci!
Ali, to svakako nije razlog za ljutnju! Srdačno te pozdravljam!!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/06/2015 : 14:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Mila majko što je ovo danas, svi ste nabrijani... mogorovicu, budući da imaš više forumskog staža očekivao sam da ćeš "spustiti loptu na zemlju", a ne ovako.
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1623 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 30/06/2015 : 14:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Ovu bi raspravu najbolje razriješio Bane tako što bi nam predočio tu grubu skicu :)

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/06/2015 : 15:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Rubini

Edited by - solar on 30/06/2015 15:44:57
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/06/2015 : 15:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa ovo je i otusirano, koliko vidim.
Ili si htio reci da je tus nečiji tuđi?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/06/2015 : 15:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Imaš pravo, ispravio sam.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 30/06/2015 : 15:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Po mom predlogu je samo Talicni koji ide prema zalasku sunca. Maestro je i gornje likove i jahaca odradio sam.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25334 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/06/2015 : 16:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A ruke? A gitaru? A ko je rekao da konju rep ide u levo? A broj pega na Jimijevom licu?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25334 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/06/2015 : 16:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Moram reći da je ovo jedna od najlošijih naslovnica ikad. Šteta odličnog crteža unutra.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/06/2015 : 16:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Rubini

oja je samo pokvarila ovaj lijepi crtež.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/06/2015 : 17:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Slazem se, iako je meni i u boji odlična.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/06/2015 : 18:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ekskluzivna variant naslovnica nove Nucciove priče koja samo u Hrvatskoj izlazi u gigant formatu!

I sad recite da bi netko drugi osim Nuccia trebao crtati naslovnice, ovo je toliko na tragu najboljih Ferrijevih radova iz 70-tih da je to za ne povjerovati!
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 30/06/2015 : 18:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Nuccio majstore! Kad ovo vidim, i to sa vako finim kolorom, onda se stvarno moram sloziti. Nuccio neka slobodno preuzme naslovnice. Koliko god da volim Rubinija i Andreuccija ovo je perfektna ravnoteza izmedu klasike i novije dinamike. Pa njegova svaka linija odise tom magicnom Ferrijanskom atmosferom.

Bure sta cekas? Posalji maestra u zasluzenu penziju i sto prije predaj Zagora u Nucciove ruke.

Edited by - hamzik on 30/06/2015 19:00:26
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25334 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/06/2015 : 19:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Dobra je naslovnica. Jedino mi smetaju šape, više podsećaju na neke od vukodlaka nego od lava.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 30/06/2015 : 19:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Odlicna naslovnica. Ipak, ja bih vise volio da to preuzme neko drugi.
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 30/06/2015 : 19:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Pretjerao je malo s onom pozadinom (kruha preko pogače); kad bi se uklonili viškovi naslovnica bi bila još bolja nego što jest. Balon je tu vjerojatno radi priče, ali i radi ravnoteže s imaginarnim krugom koji na lijevoj strani čine Zagorova glava, ruka i sjekira (zajednički uokviruju krupniju glavu lava) i on je u redu, premda se prebacivanjem težišta malo udesno moglo i bez njega. Jer mislim da je odnos Zagora i lava iz ovakvog rakursa i uz ovoliko efektnih detalja sasvim dovoljno, a sve ostalo samo nepotrebno odvlači pozornost.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/06/2015 : 19:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
za Nuccija Ovo je perfekcija!
Moze na naslovnice, bolje danas nego sutra.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 30/06/2015 : 19:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Kolor fantastičan.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/06/2015 : 19:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ima tu mjesta za svakoga: Nuccio neka radi naslovnice za redovnu seriju, Rubini za maksije, Andreucci za kolorce ili specijalce itd.

Ako može kod Dylana, zašto ne i kod Zagora.
Dylanovi crtači naslovnica:

Stano (regularna serija)
Cavenago (Maxi, Old Boy)
Brindisi (Almanah)
Carnevale (Special)
razni crtači (KolorFest)
Villa (SuperBook)
Roi (Granderistampa)

Još samo kad bi Burattini "progledao"...

Edited by - solar on 30/06/2015 19:57:37
Go to Top of Page
Page: of 774 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.44 seconds. Snitz Forums 2000