forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Umjetnost
 Knjige & co (popis recenzija u prvom postu)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 249

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/02/2010 : 15:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
tu negdje smo onda. jedino što ja derem filozofiju i film (čuj, muziku; pa to je tolko ispod mojeg dvojca da me je pomalo sram što sam toliko velik)
budem uzeo genealogiju (u dogledno vrijeme), makar nema šanse da mi pomete schopa. on mi je broj 1 za sva vremena (kako stvari sada stoje) - a to kažem nakon odčitane ohohoho mudrosti zapada;)
čak sam čitao i mit o mašini te četiri temeljna pojma psihoanalize (malo toga sam razumio)
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 16:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Shto se tiche shop-a,njegov;Glazba => Volja => Primatelj;Poezija => Volja => Predodžba => Primatelj,josh uvijek vrijedi.
Ovaj chiko mi je pomogao razumjevanju toga o chemu prichash

hrcak.srce.hr/file/23853
look it up

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/02/2010 : 16:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
skinuo sam to i škicnuo - na prvi pogled izgleda zanimljivo
e da te pitam: znaš li ti gdje ima za skinuti audio zapisi, to je valjda išlo na trećem programu hr. radija, čitanje tekstvoa lacana, žižeka, kanta, pa o pasoliniju, giallo filmu i slično. jedared sam dobio gomilu toga, pa bih pogledao čega ima još, ako ti je poznato...
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 16:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Hmmm.ne znam stvarno,samo sam nalijetao na pisane forme preko neta.Ako nadjem postavit chu ovdje ili ti poslati pm-om.:)

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/02/2010 : 16:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
da, ja sam to tražio preko googla ali nikad nisam uspio naći. a fora je. prije dok sam imao puno vožnje do posla svakodnevno, spičim cd u auto i slušam teoretske rasprave. ajd zamisli taj stupanj otuđenosti, čovjek ide na prozaični posao a prije toga sluša kraj vremenitosti onkraj bitka;) scenarij za antonionija
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 16:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

tu negdje smo onda. jedino što ja derem filozofiju i film (čuj, muziku; pa to je tolko ispod mojeg dvojca da me je pomalo sram što sam toliko velik)
budem uzeo genealogiju (u dogledno vrijeme), makar nema šanse da mi pomete schopa. on mi je broj 1 za sva vremena (kako stvari sada stoje) - a to kažem nakon odčitane ohohoho mudrosti zapada;)
čak sam čitao i mit o mašini te četiri temeljna pojma psihoanalize (malo toga sam razumio)

Ja samo josh uvijek zagrizheni shtovatelj muzike shto subjektivno jer se bavim njome shto objektivno radi svoje chistine,ostale forme umjetnosti poshtujem ali preispitujem vrijednosti zbog ''ukaljanosti'' razumom.

Edited by - SnotMan on 02/02/2010 16:32:31
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 16:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

da, ja sam to tražio preko googla ali nikad nisam uspio naći. a fora je. prije dok sam imao puno vožnje do posla svakodnevno, spičim cd u auto i slušam teoretske rasprave. ajd zamisli taj stupanj otuđenosti, čovjek ide na prozaični posao a prije toga sluša kraj vremenitosti onkraj bitka;) scenarij za antonionija

Nema,ti stvarno jesi ''Chovjek za sebe''(erich fromm)

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/02/2010 : 16:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
u pravu si; i schop se slaže i stavlja glazbu visoko, najviše; glazba kao postvarena volja (evo male schopenahauerovsko-marxovske analize)

uzmi od fromma anatomiju ljudske destruktivnosti i bekstvo od slobode...makar je čitav komplet dobar (velična i granica fr(eud)ommove misli;)
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 16:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Imam kompletan uvez i znam ga od korice do korice,njegova intelektualnost i pronicljivost zajedno sa nitzheovom ja najvishe kriva za moju ljubav prema filozofiji i psihologiji.

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 16:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Shalu na stranu,to je jako dobar vid prouchavanja,ja ga lichno nisam primjenjivao jer zhelim svu svoju koncentraciju ''dati'' prouchavanju.Kada chovjek vozi...znash shta slijedi

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/02/2010 : 16:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
okej fino
onda ćemo surađivati ovako preko foruma, možda raditi projekte kakve stripovi.com zapravo ne zaslužuje (kao ona zezancija jučer- a niko ni da se zahvali formalno, administracija zakazala), ako si ufuran u DD to ćemo secirati dati na prijevod poslati sclaviju i bonelliju pobrati slavu i pare te će nas talijanske gospođe iz visokog društva naprosto obožavati i uzdržavati a fellini će ustati iz groba kako bi to iskoristio za životno djelo post mortem
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2010 : 16:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by SnotMan

schopenhauera mi nema puno smisla nakon nietzhe-a

naprotiv!
meni je on bolji. nietzsche zna dobro grmiti, ali stari schop mu je ipak učitelj - on mi je priredio salve smijeha kao malo tko

pa i Nietzsche je u Antikristu prilično smišan

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 16:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Mozhe,mozhda sclavi postane potentan:D.uvijek sam za saradnju.

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 16:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

schopenhauera mi nema puno smisla nakon nietzhe-a

naprotiv!
meni je on bolji. nietzsche zna dobro grmiti, ali stari schop mu je ipak učitelj - on mi je priredio salve smijeha kao malo tko

pa i Nietzsche je u Antikristu prilično smišan

zavisi shta ti je smjeshno

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2010 : 17:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
smišno mi je izrugivanje

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/02/2010 : 17:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
meni je smiješno ovo: hodaš ulicom a najedanput tipu kraj tebe otpadne glava. onak, iz čista mira. okreneš se jel još netko to vidio, a po ulici svima otpadaju glave. bez nekog posebnog povoda.

Edited by - stinky on 02/02/2010 17:02:46
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 17:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

smišno mi je izrugivanje

S obzirom u kakvim je drushtvenim okolnostima pisao,i on i josh mnogi filozofi mogu se smatrati pretachama stand up komedije.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/02/2010 : 17:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
S obzirom u kakvim je drushtvenim okolnostima pisao,i on i josh mnogi filozofi mogu se smatrati pretachama stand up komedije.

hehe
upravo to. meni su filozofi inače smješniji od edija murphyja ili ben stilera. duhovitije se obaraju.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 17:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

meni je smiješno ovo: hodaš ulicom a najedanput tipu kraj tebe otpadne glava. onak, iz čista mira. okreneš se jel još netko to vidio, a po ulici svima otpadaju glave. bez nekog posebnog povoda.

Precjenish vlastitu izdrzhljivost.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2010 : 17:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

da.ka šta je reka onaj u bitangama jučer:- "ako laže ubojica,ne lažu komadići lubanje na lancu motorne pile"

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 17:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hehe
upravo to. meni su filozofi inače smješniji od edija murphyja ili ben stilera. duhovitije se obaraju.

Upravo,najdrazha su mi intelektualna prepucavanja jer svaki je filozof imao problem sa svetoshchu svojih misli,kao shto reche niche:advent assinus pulcher et fortissimus;evo mojih misli svijete samo ste na njih chekali!!!

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/02/2010 : 17:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
jel gledaš bitange poradi neke teoretske postavke ili si se tu baš našao?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2010 : 17:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

jel gledaš bitange poradi neke teoretske postavke ili si se tu baš našao?

nisan gleda prije baš redovito ali bude neloših epizoda.ka npr jučer

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/02/2010 : 17:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
rip-off idilichne serije zvane Friends

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/02/2010 : 17:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ja to uopće ne gledam, zapravo ništ ne gledam na TV, osim što primijetim u prolazu (ak mi je upaljen televizor)
gledam samo filmove do iznemoglosti. pogledao sam cijelu svjetsku kinematografiju pa krećem ispočetka.
Go to Top of Page
Page: of 249  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000