Author |
Topic |
Svirepi Macak
Starting Member
Croatia
78 Posts
Member since 30/01/2021 |
Posted - 30/01/2021 : 21:40:52
|
quote: Originally posted by anto
https://i.imgur.com/AkVKh09.jpg
Gošini&Uderco:Asteriks,knjiga 6,epizode 16-18 (Čarobna knjiga)
U ovoj knjizi je jedna od priča koja mi se nekada najmanje dopadala (pričam o Gošinijevom opusu),Grad bogova,kao i jedna kultna,Cezarov venac (otkud sad Cezarove lovorike);treća,Asteriks u Helveciji,takođe mi je jedan od manje smešnih.
Utisci danas su identični kao nekad.Švajcarci su interesantna i zanimljiva epizoda,ali nešto me baš i ne zasmejava (4/5).Grad bogova definitivno ima sjajnu ideju,ali izvođenje kako rekoh,najmanje duhovito (3.75/5). Cezarov venac sa druge strane je prosto urnebesna;jedan od najboljih albuma 5/5
Asterix u Helveciji je po meni u TOP 5 Asterix stripova uopće. Uvijek se volim vratiti toj epizodi. |
"Kada sam gladan, onda sam zao." Garfield |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26843 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 31/01/2021 : 00:30:21
|
offtopic... Baš me tvoj nick zaintrigirao... kako je uopće nastala riječ svirep? okrutan,bezdušan su samo razumljive ali svirep? bit će od "svi repovi"(biča)ono kad te opali tuta forca |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 31/01/2021 : 09:24:57
|
quote: Originally posted by Svirepi Macak
quote: Originally posted by anto
https://i.imgur.com/AkVKh09.jpg
Gošini&Uderco:Asteriks,knjiga 6,epizode 16-18 (Čarobna knjiga)
U ovoj knjizi je jedna od priča koja mi se nekada najmanje dopadala (pričam o Gošinijevom opusu),Grad bogova,kao i jedna kultna,Cezarov venac (otkud sad Cezarove lovorike);treća,Asteriks u Helveciji,takođe mi je jedan od manje smešnih.
Utisci danas su identični kao nekad.Švajcarci su interesantna i zanimljiva epizoda,ali nešto me baš i ne zasmejava (4/5).Grad bogova definitivno ima sjajnu ideju,ali izvođenje kako rekoh,najmanje duhovito (3.75/5). Cezarov venac sa druge strane je prosto urnebesna;jedan od najboljih albuma 5/5
Asterix u Helveciji je po meni u TOP 5 Asterix stripova uopće. Uvijek se volim vratiti toj epizodi.
Meni je Grad Bogova jedan od najboljih Asterixa:)) Ono kad drveće raste preko noći...Ili kad kak-se-zove-onaj-koji-pjeva rasturi po noći...Jebenica. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
jagodanbg
Senior Member
2818 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
Topic |
|
|