Author |
Topic  |
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
Posted - 01/07/2014 : 03:11:32
|
 Po nekoj logici bi trebali spustiti cijenu kad su drastično smanjili broj stranica, vjerojatno ću odustati od njih, ni zadnjeg nisam uzeo. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19620 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 01/07/2014 : 08:42:09
|
quote: Originally posted by Tintilinic
 Po nekoj logici bi trebali spustiti cijenu kad su drastično smanjili broj stranica, vjerojatno ću odustati od njih, ni zadnjeg nisam uzeo.
pa nigdje ne piše cijena..ko kaže da neče bit niža?... a kako nisi uzeo ni zadnjeg...cijena ti nebi trebala igrat ulogu... mene može naterat da odustanem samo tempo...možda sa manje stranica to krene brže....   |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22375 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Zagor i Ogi
Average Member

.jpg)
Serbia
851 Posts
Member since 16/09/2013 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 01/07/2014 : 18:35:36
|
quote: Originally posted by Zagor i Ogi
Cuo sam ali kada ce to izaci za 3,4 meseca?
Prvo u avgustu ide prvi broj Dilan Dog Kolor festa, pa ce za Sajam knjiga u oktobru biti Zagor, pa posle toga Teks!
Sto se tice cene, bice sigurno mnogo niza od Libellusovih preskupih izdanja, i jos na to 30 posto popusta uz clansku karticu, bice to lepa cena i bice mnogo isplativije uzimati u izdanju Veselog nego Libellusa.
Svaka cast Veselom cetvrtku, ponovo su nas obradovali novom edicijom !
|
 |
|
hua
Average Member

Serbia
769 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19620 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/07/2014 : 08:20:52
|
sve je to ok, samo me brine tempo...mnogo izdanja a isto ljudi radi na njima... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 02/07/2014 : 14:00:02
|
MORTIMEROVA OSVETA
Burattini/Ferri
Ovo je Bure kakvog volim. Sa svim svojim manama (prepričavanje, objašnjavanje...), ali koji je u stanju napisati dobru priču. Mortimerova osveta je uzbudljiva, zanimljiva, intrigantna te ne dopusta čitatelju ni trenutak predaha ili, ne daj bože, dosade. Meni je i nakon što sam ga x puta pročitao i dalje bio zanimljiv. Nisam čitao/gledao stvari koje je Burattini kopirao, ali ako nije u potpunosti, a vjerujem da nije (jer Sherlock Holmes među Indijancima???), vec samo posudio određene elemente onda ovo možemo nazvati odličnim Buretovim dijelom. Karakterizacije Mortimera, Rydera, Foxa, a pogotovo Sybil su odlično odrađene. Zamjerka Burattiniju ide jedino za to živcirajuce objašnjavanje u "mislećim oblačićima" koje je ovdje zaista uzelo maha i najgora uloga Chica koju sam vidio. Bure ga je u ovom stripu nagadionkao da je najgora i najgluplja osoba na svijetu. Kraj nije naivan, dosta je dobro odrađen iako, priznajem, pomalo zbrzan. Kao što rekoh Ferrijevo slabljenje je vec u ovom periodu počelo, ali je crtez usprkos tome sasvim solidan. Naslovnice slabasne u ideji, ali korektno nacrtane. Još samo da spomenem spomen kaznionice Aligator Bayou u Louisiani. Ima li poveznice s nadolazecom pricom JA sage? Samo nebo zna. I Talijani.
Priča 9 Scenarij 7 Crtež 7 Naslovnice 6
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Zeljko Ferri
Senior Member

.jpg)
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts
|
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 03/07/2014 : 11:00:22
|
Ajde kada smo kod priče o obojenom programu VČ i kolor stripovima koji će izaći. Mislim da pored Dilana, Zagora i Texa ide i četvrti junak, rekao bih Dragonero. Samo tako se moze izbeći činjenica da će za par godina ponestati Zagor colora ovim tempom ako bi išao na 9 meseci. Čini mi se da je Dragonero četvrti.      |
 |
|
Zagor i Ogi
Average Member

.jpg)
Serbia
851 Posts
Posted - 03/07/2014 : 11:57:38
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by Zagor i Ogi
Cuo sam ali kada ce to izaci za 3,4 meseca?
Prvo u avgustu ide prvi broj Dilan Dog Kolor festa, pa ce za Sajam knjiga u oktobru biti Zagor, pa posle toga Teks!
Sto se tice cene, bice sigurno mnogo niza od Libellusovih preskupih izdanja, i jos na to 30 posto popusta uz clansku karticu, bice to lepa cena i bice mnogo isplativije uzimati u izdanju Veselog nego Libellusa.
Svaka cast Veselom cetvrtku, ponovo su nas obradovali novom edicijom !
Ako ne trazim mnogo koja ce biti cena? Ja imam samo 21% popusta. |
The only good thing in life isZAGOR |
 |
|
danielp
Senior Member

Serbia
1395 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 03/07/2014 : 14:08:04
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Ajde kada smo kod priče o obojenom programu VČ i kolor stripovima koji će izaći. Mislim da pored Dilana, Zagora i Texa ide i četvrti junak, rekao bih Dragonero. Samo tako se moze izbeći činjenica da će za par godina ponestati Zagor colora ovim tempom ako bi išao na 9 meseci. Čini mi se da je Dragonero četvrti.     
Isto i ja mislim kao Bill |
 |
|
danielp
Senior Member

Serbia
1395 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 03/07/2014 : 14:51:29
|
Onda čekamo VČ kolorce 
neko reče da će se Zagor Color ukinuti... A evo ga najavljen broj 2. Izgleda da svaki kolorac obrađuje priče sa nekim od glavnih Zagorovih prijatelja. prvo Fišleg a sada Gutrum, inače meni jedan od omiljenih Zagorovih sporednih likova.

|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/07/2014 : 17:05:29
|
quote: Originally posted by danielp
Onda čekamo VČ kolorce 
neko reče da će se Zagor Color ukinuti... A evo ga najavljen broj 2. Izgleda da svaki kolorac obrađuje priče sa nekim od glavnih Zagorovih prijatelja. prvo Fišleg a sada Gutrum, inače meni jedan od omiljenih Zagorovih sporednih likova.

Miješas babe i žabe, mislili su ukinuti Republicin color Zagor. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Zagor i Ogi
Average Member

.jpg)
Serbia
851 Posts
Posted - 03/07/2014 : 19:46:26
|
quote: Originally posted by danielp Izgleda da svaki kolorac obrađuje priče sa nekim od glavnih Zagorovih prijatelja. prvo Fišleg a sada Gutrum, inače meni jedan od omiljenih Zagorovih sporednih likova.
Pa serijal obradjuje Zagorove sidekickove kroz nove epizode. Ne cini ti se. |
The only good thing in life isZAGOR |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2432 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 03/07/2014 : 22:30:56
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Danas popodne napisao recku za Ugasarov ultimatum...jebenih sedam strana
Veceras obarao sistem, a stick sa folderom files 2 save ne ocitava nista...Prazan...
Bemlimu sve da mu bem
Ne diraj ništa stick, javi mi se na PM. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 03/07/2014 : 22:57:04
|
Veceras obarao sistem, a stick sa folderom files 2 save ne ocitava nista...Prazan...
Bemlimu sve da mu bem
Nevjerovatno, meni se nekad dogodi kad pišem komentar da slučajno klinem "backspace" pa mi sve skupa pobriše, naravno tada skroz poludim jer nije moguće sve ponovno isto napisati, ali 7 strana je baš ekstremno, dobro da nisi razbio cijeli komp. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 03/07/2014 : 23:24:13
|
quote: Originally posted by solar
Nevjerovatno, meni se nekad dogodi kad pišem komentar da slučajno klinem "backspace" pa mi sve skupa pobriše, naravno tada skroz poludim jer nije moguće sve ponovno isto napisati, ali 7 strana je baš ekstremno, dobro da nisi razbio cijeli komp.
A kada ti se navečer pobriše seminar za fax. I najveća fora za povijest trebalo raditi na izvornoj građi (Novi list 1914.) te sve reference su vađene iz tih novina, a novine su samo u sveučilišnoj knjižnicikoja otvara tek u jutro Knjižnica otvara u 10h, seminar predati u 11h. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 03/07/2014 : 23:39:32
|
Bemlimu sve da mu bem
Nevjerovatno, meni se nekad dogodi kad pišem komentar da slučajno klinem "backspace" pa mi sve skupa pobriše, naravno tada skroz poludim jer nije moguće sve ponovno isto napisati, ali 7 strana je baš ekstremno, dobro da nisi razbio cijeli komp.
Bio je jedan stub u blizini...sada kucam levom rukom |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts
Posted - 04/07/2014 : 14:34:04
|
Uh, i ja poludim kada mi se ovo desi! Naidje ti insipracija, raspises se i onda sve ode do djavola jednim slucajnim potezom!
Patak, ja bih poludeo da sam na tvom mestu.
|
 |
|
Topic  |
|