forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1211

velka031
Advanced Member

Croatia
17090 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/09/2015 : 23:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Cajelli bi definitivno trebao više pisati Zagora!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12115 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/09/2015 : 00:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Bio na Salonu danas. Upoznao Burattinija, Venturija i Mangiantinija. Posto sam bio jedini u Zagijevoj majici Bure mi prisao i rekao nice shirt i tu smo se upoznali i razmenili par kratkih recenica. Nasmejan i pozitivan lik.

Venturi je takodje bio vrlo raspolozen, pricljiv i nije ga mrzelo da crta, deluje kao bas dobar lik sa kojim bi moglo da se sedne na pivo i prica o svacemu.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10852 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/09/2015 : 10:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Super da ste se zabavili...stavi sliku sta su ti nacrtali u "ultimate".
Jel tko pitao gdje je stari maestro?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 27/09/2015 : 00:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Super da ste se zabavili...stavi sliku sta su ti nacrtali u "ultimate".
Jel tko pitao gdje je stari maestro?

Ja sam pitao gde je Maestro to jest da li ima sanse ponovo nekad da dodje u Beograd.
Maestro je malo losijeg zdravlja i moguce ako se oporavi da dodje za godinu dve.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12115 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/09/2015 : 00:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Evo jedne ekskluzivne vesti sa Salona stripa za koju verujem da niko nije cuo.

Burattini je izjavio da je u planu Zagorova Evropska odiseja! Ona ce biti dosta kraca od Juznoamericke, svega 4, 5 prica i Bosseli vec pise prvu pricu koja ce biti smestena u Londonu. A razlog Zagorovog odlaska u London je Frida Lang. Posle toga ce stici i do Balkana a zavrsnica ce biti na Karpatima. Pretpostavljam da ce finalni okrsaj da bude sa Rakosijem, iako to nije spomenuto.

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 27/09/2015 : 01:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Burattini je izjavio da je u planu Zagorova Evropska odiseja! Ona ce biti dosta kraca od Juznoamericke, svega 4, 5 prica i Bosseli vec pise prvu pricu koja ce biti smestena u Londonu. A razlog Zagorovog odlaska u London je Frida Lang. Posle toga ce stici i do Balkana a zavrsnica ce biti na Karpatima. Pretpostavljam da ce finalni okrsaj da bude sa Rakosijem, iako to nije spomenuto.

Da, samo šteta što to startuje tek 2021. godine - a kod nas već za 9 godina, jer ko što je reko narednih 5 godina nema mrdanja iz Darkwooda. Nakupilo se trgovaca oružjem i vatrenom vodom dok je Zagor lutao po Južnoj Americi.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17892 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/09/2015 : 04:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
zasto ga nekad ne prebace u nase vrijeme :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/09/2015 : 06:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bravo! E to zovu vijesti!
Napokon Europa! I zna Burattini kome dati da zapocne sagu.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/09/2015 : 08:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Thekide zar si i ti na Salonu?
Zasto se nisi javio?
Hoces li biti i danas?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 27/09/2015 : 10:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Thekide zar si i ti na Salonu?
Zasto se nisi javio?
Hoces li biti i danas?

Da, bio sam. Ali nisam bio pri kompu do juče uveče, a kasno sam video da ti i Going planirate gathering. Nemamo svi te moderne mobilne sa internetom - moj je bio najjeftiniji i kad sam ga kupio pre 15 godina, i jedva da mu budilnik radi. Ako je neko gledao film Wall Street 2, e imam isti model ko Michael Douglas kad izlazi iz ćorke.

Inače sedeo sam u trećem redu na Buretovoj konferenciji. I pokušavao da se dočepam mikrofona, al uvek je neko bio brži. Hteo sam da mu postavim malo teža pitanja, a ne da sat vremena slušam slatkaste hvalospeve. Bitno je da su dali onoj zalutaloj baba-narkomanki da postavi svoje genijalno pitanje Buretu: Dal postoji negde u svetu ženski autor stripova?

Ako si tamo i danas, reci kad i gde, pa lako ja dođem - s obzirom da živim na 300 metara od SKC-a.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/09/2015 : 11:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:

Da, samo šteta što to startuje tek 2021. godine - a kod nas već za 9 godina, jer ko što je reko narednih 5 godina nema mrdanja iz Darkwooda. Nakupilo se trgovaca oružjem i vatrenom vodom dok je Zagor lutao po Južnoj Americi.

Prvo treba riješiti probleme u vlastitom dvorištu pa onda ići na lutanje.
Bez brige, doživjet' ćemo mi i europsku odiseju, samo da do tada bude aktivan koji domaći izdavač.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/09/2015 : 12:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Juhu Frida se vraća

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/09/2015 : 12:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Valjda bude bolje nego kod pojavljivanja u Vampiru, tamo je baš iritirala ona njezina neodlučnost.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua

Edited by - DODSFERD on 27/09/2015 12:52:29
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/09/2015 : 13:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ferri-za-ajb-dirnut-sam-popularnoscu-zagora-na-balkanu

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12115 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/09/2015 : 13:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
@thekide ja danas nema sanse da stignem do Salona. Steta sto se nismo videli. Tinton i ja smo sedeli pozadi na tribini.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 27/09/2015 : 13:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

@thekide ja danas nema sanse da stignem do Salona. Steta sto se nismo videli. Tinton i ja smo sedeli pozadi na tribini.

I ja sam ovih dana u gužvi, al reko spustio bih se na kratko do SKCa da upoznam kolegu iz dalekih krajeva. A za nas lokalce biće prilike. Uostalom ide sajam za mesec dana pa se vidimo tamo.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/09/2015 : 14:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Tu sam na salonu.
Mlad i u zelenoj fox hudici, najcesce kod PP standa.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/09/2015 : 14:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nije fox nego gap.

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 27/09/2015 : 14:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Nije fox nego gap.

Taman stižem u pola četiri da pazarim Lukasa trojku - zaboravih juče, pa ću te nađem.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/09/2015 : 11:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Eto, na Salonu upoznah ova dva zagorovca - goinga i kidea.
S goingom i njegovim drugarima bijah na Buretovoj tribini koja je uglavnom ponudila niz nezanimljivih pitanja i još nezanimljivijih odgovora.

Ovaj put u Europu je ekskluziva i to je to.

S kideom sam proveo ugodnih, ja mislim, dva sata u priči o Zagoru, politici, forumu i forumašima.
U svakom slučaju, vrlo ugodno iskustvo upoznavanja ove dvojice forumaša.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 28/09/2015 : 15:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
To za Europu ozbiljno?

Ne bih bio odmah za "penetraciju" u srce Europe, više sam za rubne dijelove.

Nekako mi je logičnije da se odradi Azija, Australija i Afrika podrobnije prije srca Europe.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/09/2015 : 15:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Slazem se.
Ali jest ozbiljno.

Edited by - tinton on 28/09/2015 15:10:50
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/09/2015 : 15:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ma Zagor treba ostati par godina na Balkanu, postati hajdukovac, igrati balun, pojest čevape i ratovati protiv Turaka samo zato jer su snimili one filmove o njemu

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3474 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 28/09/2015 : 16:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Europa je vrhunac, to se mora ozbiljno odraditi. Nadam se da će tim projektom rukovoditi Boselli, to je ipak poduhvat za ozbiljne igrače.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/09/2015 : 16:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Europa, odlična vijest!
Go to Top of Page
Page: of 1211 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.79 seconds. Snitz Forums 2000