forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna serija - Veseli četvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 345

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 05/02/2018 : 15:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Iskreno, mene zabole za strip unutra, ja sam crkao od srece kada sam video da to izlazi. Posle cemo srati sta treba tu ubaciti ali ZS dizajn me razgalio..

E, bre, ti si crkao, a kako je meni a stariji sam od tebe 10 godina

Edited by - Bruce Springsteen on 05/02/2018 16:12:05
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/02/2018 : 16:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Jel ovog već ima u objektima VČ ili tek treba da stigne?
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/02/2018 : 16:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Koncept, tj. ritam izlazenja junaka, zivo me zanima. Sad je vec jasno da su Dylana ugurali medu Zagore i Texove... sto jos?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 05/02/2018 : 16:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Koncept, tj. ritam izlazenja junaka, zivo me zanima. Sad je vec jasno da su Dylana ugurali medu Zagore i Texove... sto jos?

Možda upadne i Demijan? Njega još nije bilo od bonelijane u Srbiji...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/02/2018 : 16:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 3

quote:

Možda upadne i Demijan? Njega još nije bilo od bonelijane u Srbiji...

A ko zna. Imam sve Bonellijeve krace serijale izasle dosad i u HR i u Srbiji, ali nisam pobornik mjesanja likova u istoj ediciji. Makar ovih "glavnih" heroja, imaju oni svoje mjesto... Rade bi da taj slijedeci Dylan izlazi zasebno.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 05/02/2018 : 16:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

moram priznati da me malo razocaralo ovo sa dilanom...to ce sigurno jednom ici u superbooku a uz to ce i ludens to nakon almanaha objaviti... nadao sam se necem sto i nece kod nas ili ce biti u nekom skupom izdanju: mister no almanah i neobjavljeni specijali, dragonero magazin, dampir magazin i specijali, marti almanah, neobjavljeni specijali, zona x, pibd....
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2979 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 05/02/2018 : 18:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Meni ne smeta jer ovaj broj nije izasao u superbuku jos ni u italiji
Ali voleo bih da izlaze Mister no almanasi.
Za specijale nisam siguran. Imaju previse stranica

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/02/2018 : 18:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Kakav Dilan? Rado bih znao o čemu je reč, ali sam dva puta zaspao (ali stvarno) listajući trollanja

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 05/02/2018 : 18:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote

Navodno ovaj Dilan Magazin je sljedeci broj ZS.

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2979 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 05/02/2018 : 18:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Kakav Dilan? Rado bih znao o čemu je reč, ali sam dva puta zaspao (ali stvarno) listajući trollanja

Ande sad brzo na čitanje pa javi kakav je

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/02/2018 : 18:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Slijedeci broj Zlatne serije je Dylan Dog. Tkz. magazin u Italiji.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/02/2018 : 18:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
@gerilac
Hvala, majstore! Bome lepa vest. Izgleda da ce ZS biti filter edicija za sve one price iz levih specijalnih izdanja. (Opcija zg almanaha me ne odusevljava, ali mi je uteha sto ce verovatno i to b8ti dve price/almanaha posvesci)

@djukak
Racunaj na to ;) mnogo cu ti se masti navaditi u kafani

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 05/02/2018 18:49:39
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/02/2018 : 18:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

ja se mogu kladiti da je to samo trik i da ce svi koji zele moci uzeti zutu traku...hoce u vc da se stvori takva atmosfera pa da se sto vise proda toga i vjerujem da su u tome i uspjeli.. ove sedmice ce se naruciti i prodati dosta toga a vec iduce ce se pojaviti i na kioscima....

Nije trik. Stvarno je tako kako je receno. Predlazem ti da ako ti je stalo i zelis nabaviti retro verziju pitas nekoga iz Srbije da ti nabavi kad izade. Ja cu tako uciniti.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 05/02/2018 : 19:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
Kako sam skontao, picit ce uglavnom sporedna izdanja, almanasi, magazini.... Vjerovatno mozemo ocekivati i Mister No-a, i sta jos vidjet cemo.

Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 05/02/2018 : 19:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by zlatan bihac

ja se mogu kladiti da je to samo trik i da ce svi koji zele moci uzeti zutu traku...hoce u vc da se stvori takva atmosfera pa da se sto vise proda toga i vjerujem da su u tome i uspjeli.. ove sedmice ce se naruciti i prodati dosta toga a vec iduce ce se pojaviti i na kioscima....

Nije trik. Stvarno je tako kako je receno. Predlazem ti da ako ti je stalo i zelis nabaviti retro verziju pitas nekoga iz Srbije da ti nabavi kad izade. Ja cu tako uciniti.

Ja sam vec narucio svoj primjerak (tj obje naslovne) u striparnici Tarantula, kako mi rekose radit ce uvoz iz Srbije. Evo cekam ko zapeta puska

Go to Top of Page

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 05/02/2018 : 19:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote
Ne bih se ja zaleća sa ovim Dylanom, ako malo bolje pogledate vidjet ćete da se pločice na ovoj gore naslovnici i na ono malo što se vidicns poleđini ZS, baš i ne podudaraju.

Beware the Jabberwock, my son!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/02/2018 : 19:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ma Dylan 100%. Vidi se malo zavoja od mumije...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 05/02/2018 : 19:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Meni ne smeta jer ovaj broj nije izasao u superbuku jos ni u italiji
Ali voleo bih da izlaze Mister no almanasi.
Za specijale nisam siguran. Imaju previse stranica

imaju samo 30-ak stranica vise specijali od magazina..evo @ patak bi po dva almanaha zagora stavljao u jedan strip sto bi bilo oko 200 stranica po stripu..
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 05/02/2018 : 19:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Uf, jedva procitah 15 stranica ovog topica, i jednostavno moram da primetim da je vecina ovde totalno "pobrkala loncice". Prosto sam ubedjen da je nostgalgija najmanji faktor na koji redakcija racuna, jer da je obratno, stampali bi, kako su neki ovde napisali, upravo kontra, 4500 retro naslovnica i 500 ovih novih. No, hajde razmislite, da su stampali 4500 retro nalovnica, kome bi onda bilo namenjeno ovih 500 novih? Da ima toliko nostalgicara, ko bi onda uopste kupio tih 500 novih naslovnica? Onda ne bi morali ni tih 500 novih da stampaju vec bi jednostavno stampali 5000 retro naslovnica sa zutom trakom. Ovde se radi o sasvim drugim stvarima, i mozda bi bilo bolje da je nisu ni nazvali zlatnom serijom ni stampali ni tih 500 primeraka sa zutom trakom da ne bi naisli na ovakva tumacenja i shvatanja njihove nove edicije.

Nova edicija je najverovatnije, stvar potrebe, kao sto je i kolor biblioteka bila stvar potrebe da se objave razna kolor izdanja raznih junaka, te kako ne bi pravili meli milion specijalnih izdanja, napravili su kolor biblioteku koja po koncepciji (vise razlicitih junaka) i podseca na ZS i LMS. E sad, pojavila se potreba da se objave neki stripovi koji nisu objavljeni, kao stu su Zagor Almanasi i razni drugi koji su ovde spominjani i zato je i napravljena nova edicija, na izvestan nacin po uzoru na kolor biblioteku, ali sa popularnom cenom jer je crno-beli strip pa zato i ide na kioske. E sad, posto je jubilej "Zlatne serije", ispostavilo se da bi bilo lepo u tu cast novo izdanje nazvati bas tako, te iz istog razloga (tribute to) odstampati ograniceni tiraz retro naslovnica, pretpostavljam samo prvog broja (logicno).

Dakle, ova edicija, ubedjen sam, uopste nije namenjena onima koji bi je kupovali samo iz nostalgije vec prosecnim standardnim citaocima stripova VC-a (inace bi, svakako, stampali kompletan tiraz sa zutom trakom na naslovnoj strani). To sto su neki (nostalgicari) prethodnih 25 godina sanjali da ce se nastaviti sa "Zlatnom serijom" nema nikakve veze sa namerom redakcije da pokrene novu ediciju koja je potrebna i koja ce popuniti neke rupe to jest imacemo jos dosta izdanja koja se pojavljuju u Italiji i po meni je to svakako za pohvalu. To sto su nostalgicari ocekivali da se vrate u 80-te i 90-te godine je samo zelja koju mnogi id nas imaju, kao i ja sam sto je imam i iz tog razloga i sam dajem velike svote za stare dobro ocuvane ZS i LMS. No, novo izdanje redakcije VC nema nikakve veze sa tom nasom teznjom.

Sva ova naklapanja, kritike i razocarenja ovde mi lice na napustenog ljubavnika koji ne dozvoljava vise nikome da svom detetu da ime recimo Tanja jer se njegova ljubavnica koja ga je sutnula zvala bas Tanja... Zato, sagledajte ovo izdanje realnijim ocima i uzivajte u novom strip izdanju koje ce se pojaviti na kioscima :)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/02/2018 : 20:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Najverovatnije si u pravu da će ići samo prvi broj sa žutom trakom, u čast jubileja.

Što se ostalog tiče, jbg, mi smo hteli ZS...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 05/02/2018 : 20:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
@---dp---

Ovo kao da si prepisao iz predgovora stripa

Nažalost sve više mislim da si u pravu...

Edited by - Bruce Springsteen on 05/02/2018 21:21:06
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/02/2018 : 20:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
A sta ako zbilja bude samo broj 1 sa simbolima Zlatne serije...a poslje redovno/normalno...tja, sve mi se vise cini tako...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/02/2018 : 20:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Najverovatnije si u pravu da će ići samo prvi broj sa žutom trakom, u čast jubileja.

Što se ostalog tiče, jbg, mi smo hteli ZS...

Auu, koji pesimizam! Valjda citas previse Dylana. Brzo jednog Nolittinog Zagora u ruke.
A i Veseljaci pokusavaju publiku obavijestiti papirnatim putem u digitalno doba: sva ta pitanja, strijepnje sve ide brzinom munje digitalno, a prave informacija ce ici tek u stampanom obliku. Sudar svijetova.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
897 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 05/02/2018 : 21:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

A bogati ovdi psihijatrije.

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19478 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/02/2018 : 21:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ako je samo prvi broj takav nek si ga uguraju nekamo...
Te Tex magazine objavit ce sigurno i Libellus u 350 naklade pa se mi fucka za 1 jubilejni broj Zlatne serije..zbog mene nisu rabili ni toga objavit, ako nisu mislili ozbiljno...
Mnogo fali jos tom Veselim Cetvrtku da bi odrasli ko izdavac...
Prvo los otisak,pa blazina,pa los uvez,pa prekinuti serijali Cika,Talicnog,godisnji tempo kolekcionarskih izdanja, experiment sa Dampirom....a sad ta zajebancija sa Zlatnom Serijom...kakav god bio Dnevnik i njihova izdanja, Veseli jim ide sto se nerazumnih poteza tice,rame uz rame...
Uradit jedan broj Zlatne serije u malom tirazu..pa gore je od one nove Zlatne Serije Dnevnika tamo 93 sa stripovima KPAgencije sa stripovima trece lige..oni su objavili bar 6 brojeva...
Bezveze,nevredno 15 prokletih stranica mlatenja prazne slame za nista,kako se izpostavilo.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 05/02/2018 21:07:25
Go to Top of Page
Page: of 345 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000