Author |
Topic |
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 19/03/2006 : 23:10:53
|
inace Mirkove stripove mozete citati u strip monografiji zagrebackog casopisa "Polet", mislim da je objavljena nekad u periodu 1988-1990, ali nije mi tu pa ne mogu da proverim... E, zagrepcani, zagrepcani, covek je bio predvodnik celiog jednog talasa, vase lokalne strip scene, a vi o njemu skoro nista ne znate...
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..." |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 19/03/2006 : 23:11:01
|
quote: Originally posted by fantom
Ona ti je jedna od onih cuvenih Vještica iz Rija!
nešto je ne ljubim al onaj koji je tako prozva tj letica je merde nad merdima |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/03/2006 : 23:16:03
|
quote: Originally posted by Toninho
eto dado i gaston postali purgeri nahebali ste kad globinjo dozna
Jao ima da ovaj Duh_koji_hoda postane Duh_koji_je_hodao samo da ga se dohvatimo. Mene i Gastona u purgere...jao, jao tri puta jao...kako ovo da izbrisem...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 19/03/2006 : 23:47:20
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
heh, jbga...
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
svaka cast podsjecaš me na stinkija |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 20/03/2006 : 00:11:34
|
jos nisi video na ono Zalosno topicu da osnivam novu veru, pa u skladu sa njom...
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..." |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/03/2006 : 00:47:52
|
prostakluk ne moze da me prenerazi, jos manje da me "ostavi paf". slicni izlivi istog govore najvise o licnosti koja ih uzima u usta, posebno kada to cini na internet forumu. kada to ukljucuje jos i fascinaciju muskim polnim organom, to dodatno govori i o sklonostima ponosnog autora. u celoj situaciji donekle ce mi biti zanimljivo jedino reagovanje lica duznih da sporovode pravila, posebno u svetlu nedavnog slucaja kada je jedno "ne seri", koje ja u ovom slucaju necu uputiti prvenstveno usled domaceg odgoja ali i cinjenice da je odgovor nedovoljne uvredljivosti, povuklo zasluzene sankcije.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 20/03/2006 : 12:41:40
|
Hajde stinky i ti zavrsi sa ovom bespotrebnom raspravom i ubuduce malo biraj rijeci. Razumijem povode ali ne opravdavam nacin komunikacije pa iako je nekad sve samo jedna velika zajebancija.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 20/03/2006 : 12:52:08
|
quote: Originally posted by marlowe
prostakluk ne moze da me prenerazi, jos manje da me "ostavi paf". slicni izlivi istog govore najvise o licnosti koja ih uzima u usta, posebno kada to cini na internet forumu. kada to ukljucuje jos i fascinaciju muskim polnim organom, to dodatno govori i o sklonostima ponosnog autora. u celoj situaciji donekle ce mi biti zanimljivo jedino reagovanje lica duznih da sporovode pravila, posebno u svetlu nedavnog slucaja kada je jedno "ne seri", koje ja u ovom slucaju necu uputiti prvenstveno usled domaceg odgoja ali i cinjenice da je odgovor nedovoljne uvredljivosti, povuklo zasluzene sankcije.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
"Lica duzna da sprovode pravila" ne podrzavaju nikakve provokativne postove, vulgarne ili manje vulgarne. Dakako da to ne opravdava neke rijeci koje napise stinky ili bilo tko drugi ali pogledaj malo i svoj nacin komunikacije. Konstantno provociras i omalovazavas ljude koji su ti apaticni. I nemoj onda ocekivati da ce ti onda ti isti bacati cvijece pred noge. Nemoj misliti da je nekim ljudima manje "gadljivo" ili "uvrijedljivo" omalovazavanje izmedju redova koje ti redovito furas prema odredjenim likovima, u odnosu na rijeci gdje se spominje qurac. Iskreno ja ne mislim da si ti bad boy, cak naprotiv mislim da si sasvim OK, no medjutim ponekad tvoj nacin komunikacije na forumu povlaci odredjene reakcije kod nekih forumasa koji ti onda odgovaraju na njihov nacin. A mislim da bi i jedni i drugi (medju kojima sam i ja) mogli energiju usmjeriti na pozitivnije pravce i malo ohladiti od komunikacije na bazi "cijij je veci" i "tko ga je kome"...
|
|
ninel
Senior Member
Serbia
1583 Posts
Member since 16/11/2004 |
Posted - 20/03/2006 : 13:34:13
|
inace Mirkove stripove mozete citati u strip monografiji zagrebackog casopisa "Polet", mislim da je objavljena nekad u periodu 1988-1990, ali nije mi tu pa ne mogu da proverim... E, zagrepcani, zagrepcani, covek je bio predvodnik celiog jednog talasa, vase lokalne strip scene, a vi o njemu skoro nista ne znate...
________________________ "Nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije..."
Inace strip monografija se zove Put u obecanu zemlju (dvanaest godina stripa na stranicama Poleta), uredio ju je i napisao predgovor Veljko Krulcic a izašla je 1990-te godine.Unutra imaš skoro sve, što je Ilic nacrtao (a i ceo Novi Kvadrat), imaš neke stripove preštampane i iz Vidika. Za sve one koji ne znaju ko je Mirko Ilic !!! i koji još nisu ni culi za Novi Kvadrat !!!!!! -OBAVEZNO ŠTIVO. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
etmgosa
Senior Member
1731 Posts
Member since 15/07/2002 |
Posted - 20/03/2006 : 13:59:03
|
rukometaš borca iz banja luke u generaciji zlatana saracevica sad samo da mi neko kaže da nezna za Zlaju
Pomislio sam na Zlatana Saracevica, bacaca kugle. |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15794 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 20/03/2006 : 13:59:57
|
quote: Originally posted by ninel
Inace strip monografija se zove Put u obecanu zemlju (dvanaest godina stripa na stranicama Poleta), uredio ju je i napisao predgovor Veljko Krulcic a izašla je 1990-te godine.Unutra imaš skoro sve, što je Ilic nacrtao (a i ceo Novi Kvadrat), imaš neke stripove preštampane i iz Vidika. Za sve one koji ne znaju ko je Mirko Ilic !!! i koji još nisu ni culi za Novi Kvadrat !!!!!! -OBAVEZNO ŠTIVO.
cestitam
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
etmgosa
Senior Member
1731 Posts
Posted - 20/03/2006 : 14:00:30
|
quote: Originally posted by Dado
rukometaš borca iz banja luke u generaciji zlatana saracevica sad samo da mi neko kaže da nezna za Zlaju
Bio je jedan Zlatan Saracevic koji je 1980 bio dvoranski europski prvak u bacanju kugle, godinu dana kasnije bio je treci a 1982 prvo mjesto je osvojio opet jedan yugo Vladimir Milic jesi to znao?... Ili se mozda radi o istom Saracevicu...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Tek sad sam dosao dovde sa citanjem... |
|
|
etmgosa
Senior Member
1731 Posts
Posted - 20/03/2006 : 14:10:26
|
quote: Originally posted by alexts
Mirko se, nažalost, samo na pocetku karijere bavio stripom, a mogao je biti bolji i od Moebiusa. Ali i ovako je cuven ilustrator i dizajner svetskog formata.
Njegov (kratki) strip Survival, objavljen u Spunku br 1, jedan je od najsavršenijih stripova ikada.
Bio sam jako mlad kad sam procitao ovaj strip u pomenuom Spunk-u. Znam da sam se odusevio i cudio kako je neko toliko talentovan. Poslije mnogo godina neko je stavio scan te table na jedan od nasih polu-uspjesnih (i u medjuvremenu blokiranih) gmail naloga i iz nostalgicnih razloga sam ga skinuo. Naravno da ni izdaleka nisam bio odusevljen kao ranije, ali jos uvijek je to prilicno dobar strip. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 20/03/2006 : 14:30:08
|
dado, ma koliko ti pokušavao biti "objektivan", "neutralan" itd. to ti je nemoguce plus i bezveze je zašto bi prešutio (i tako mu odobravao) jednom tipu kao što je marlowe njegovu podmuklost tip, koji zakulisno podmece klipove na sve moguce (njemu dane) nacine i još se, u svojoj izvještacenoj drskosti, poziva na autoritet tih istih kojima podmece (a koje zapravo omalovažava) da mu stanu u stranu i zaštite njegova (dogovorena ljudskom glupošcu) tzv. prava = teatar apsurda par exellance!!! kako onda još uopce možeš reci za tu vrstu podmuklosti da je OK, da bi covjek mogao biti OK
(to je tako ljudski, jebote, ljudi baš zaslužuju sve što dobe, njima je neprihvatljivo reci podmuklom da je smrad, ali im je prihvatljivo da podmukli zakulisno, u tišini, radi sve vrste opacina, a sve pod maskom usiljene pristojnosti)
Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 20/03/2006 : 14:41:56
|
quote: Originally posted by stinky
dado, ma koliko ti pokušavao biti "objektivan", "neutralan" itd. to ti je nemoguce plus i bezveze je
Tako je govorio Zagortustra.
Nitko nije savrsen, dakako da i ja imam svoje mane i promasaje...
|
|
Topic |
|