forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Ima pravde
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

split85
Advanced Member

Croatia
8270 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/12/2013 : 23:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
@johnhartson

Niako mi nije jasno kako se niti jedna od dosadašnjih vlada RS i RH nije uhvatila u koštac s Thompsonon i Bajom?
Možda im paše da netko od njima slicnih zaokuplja narod, da skrenu poglede od stvarnih problema. Možda uvjek žele imat dedurnog krivca.
Samo toliko se tih vlada prominilo a njih dvojica još jašu.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 17/12/2013 : 23:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Mislim da taj Baja duuuuuuugo nije pevao u Srbiji. Cini mi se da se mota po RS-u i da mu je tamo publika. Možda i grešim, ali ja njega nit vidim, nit cujem.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 17/12/2013 : 23:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by bosancicigor

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by hello

A Thompsonov koncert nije govor mržnje?

Tumpsonovi koncerti nisu (samo) govori mržnje, to su jeftini politicki pamfleti koji igrajuci na kartu lažnog domoljublja namijenjenog glupanima, u prostoru i vremenu izgubljenim(zarobljenim) dušama i obijesnim klincima, služe tom profiteru za dodatno bogacenje i ismijavanje "pravne države". Cijeli se taj cobanski cirkus (dernek) nažalost kotrlja pod patronatom dobrog dijela crkvenih krugova.....ali hvala bogu da postoji i Pula koja nam bar malo cuva obraz.

U sridu

Pa dobro ne moramo nazivati glupanima sve koji slušaju Thompsona. Ne slušam ni Thompsona ni narodnjake ni onu rave muziku gdje samo klimaju glavama pa necu vrijedati one koji to vole. Poštujem svaciji izbor. Ako Thompson i njegovi sljedbenici nisu tolerantni ne moramo mi biti isti kao oni.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8270 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/12/2013 : 23:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

Mislim da taj Baja duuuuuuugo nije pevao u Srbiji. Cini mi se da se mota po RS-u i da mu je tamo publika. Možda i grešim, ali ja njega nit vidim, nit cujem.

Kaom srece da je tako i s ovim našim poreznim dužnikom.

Da, ali o njihovim profašistickim aktivnostima bi se trebalo pozabavit sudstvo.
Thompsonu uvik nadu neku rupu u zakonu da ga se ne privede, makar na obavijesni razgovor.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 17/12/2013 : 23:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by split85

quote:

Thompsonu uvik nadu neku rupu u zakonu da ga se ne privede, makar na obavijesni razgovor.

Mislim da u BiH nema apsolutno nikakvog zakona za takve stvari. Što se toga tice BiH je možda i "najliberalnija" zemlja na svijetu :)

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 17/12/2013 : 23:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:

@johnhartson

Niako mi nije jasno kako se niti jedna od dosadašnjih vlada RS i RH nije uhvatila u koštac s Thompsonon i Bajom?
Možda im paše da netko od njima slicnih zaokuplja narod, da skrenu poglede od stvarnih problema. Možda uvjek žele imat dedurnog krivca.
Samo toliko se tih vlada prominilo a njih dvojica još jašu.

Pa i ja mislim da je tako. Daj narodu igara i zaboravice da mu treba hleb

Ali pravo kaze Jasko, u Srbiji Baja nije popularan skoro uopste. Moj je utisak da njegovu publiku cine mahom Republika Srpska i srpski gastarbajteri. U Srbiji je sav taj pro-sovinisticki "folklor" prozet mrznjom sasvim na navijackim tribinama, dok medju mainstream muzickim izvodjacima bas i nema nekih ispada poput Thompsona. Naravno, ja cu uvek recimo Cecu pobrojati medju takve i vec sutra potpisati peticiju da joj se zabrani da nastupa, ako ni zbog cega drugog onda zbog stihova poput "udari opet, grome moj" koji podseca na Arkana (teska mu crna zemlja). Ali njenu publiku opet mahom cine zene (plus momci koji ih muvaju ili idu po sluzbenoj duznosti), tako da ni sam ne znam koji je najbolji ovdasnji mainstream primer. Mozda Bora Corba, ali ne toliko zbog tekstova pesama vec zbog svojih kretenskih stavova

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10284 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/12/2013 : 23:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by bosancicigor

quote:
Originally posted by tinton

quote:

A Thompsonov koncert nije govor mržnje?

Tumpsonovi koncerti nisu (samo) govori mržnje, to su jeftini politicki pamfleti koji igrajuci na kartu lažnog domoljublja namijenjenog glupanima, u prostoru i vremenu izgubljenim(zarobljenim) dušama i obijesnim klincima, služe tom profiteru za dodatno bogacenje i ismijavanje "pravne države". Cijeli se taj cobanski cirkus (dernek) nažalost kotrlja pod patronatom dobrog dijela crkvenih krugova.....ali hvala bogu da postoji i Pula koja nam bar malo cuva obraz.

U sridu

Pa dobro ne moramo nazivati glupanima sve koji slušaju Thompsona. Ne slušam ni Thompsona ni narodnjake ni onu rave muziku gdje samo klimaju glavama pa necu vrijedati one koji to vole. Poštujem svaciji izbor. Ako Thompson i njegovi sljedbenici nisu tolerantni ne moramo mi biti isti kao oni.

Naravno da ne moramo nazvati glupanima svih, ali buduci da dobar dio njegove publike odgovara upravo ovome šta je Igor napisa smatram da velika vecina jesu glupani.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19024 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/12/2013 : 23:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
USTAŠI SU BILI SAVEZNICI HITLERA, pa je njihov pozdrav isti onome Adolfa Helligena....
kome to nije jasno ili ima opran mozak ili je prespavao povijest i slušao samo Tomsoncica i Bredicu...isti ološ su cetnici, da se razumemo...svoje podlo postojanje opravdavaju ljubavlju do domovine...šipak, domovinu su prodali fašistima prvi sat...
To je jedina greška druga Tita i partije te komunista....
izdajice svoga naroda trebali su pospremit(na sigurno)....odmah i sve do zadnjeg...
Domaci izdajnik i saveznik okupatora je govno a govno smrdi...i zato imamo štalske vile...da se rešimo govna...
Cudi me Hello da u nekoj meri zagovara gamad....dvije godine zatvora bi bila advekatna kazna...recimo tupoglavom klokanu Šimunicicu.....
onda se cudimo da opet ništa od Malog rendžera za novu godinu...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8192 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/12/2013 : 23:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ne idem po tompsonovim koncertima, božesacuvaj, ali mislim, odnosno siguran sam, da se jasenovac i gradiška stara ne izvodi
onaj video na prošloj stranici ima sliku s nekog velikog koncerta, a zvuk i tekst je s nekog derneka u ercegovini
doduše, publika bi guzice dala da im marko oce to otpjevat
ali, eto, nije red

i onda ta ista publika na after party ode po narodnjackim klubovima

if you tolerate this, then your children will be next

Edited by - ken2 on 18/12/2013 00:00:11
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 17/12/2013 : 23:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

quote:

Mislim da u BiH nema apsolutno nikakvog zakona za takve stvari. Što se toga tice BiH je možda i "najliberalnija" zemlja na svijetu :)

Nisi u pravu,ima u BiH sijaset zakona o sprecavanju govora mržnje u koje se ubrajaju i razne pjesme i tekstovi...Jedini problem je što je zakon isparcan kao i napacena zemlja pa je nekom Bajina pjesma uvreda a nekom herojski spjev...Vjerujem da su ga ljudi što žive 150 metara od najvece masovne grobnice u Europi od drugog svjetskog rata,zloglasne Tomašice,slušali na sav glas kad su prije 17-18 godina bageri kopali a kamioni istovarali leševe oko cetiri stotine mucki pogubljenih nevinih ljudi pa jadni nisu ništa culi ni vidjeli šta im se u dvorištima dešava...Koliki covjek mora biti kreten da živi na takvom mjestu i da skoro 20 godina šuti kao zaliven?Vjerovatno dovoljno velik kreten da bi slušao Baju i slicne..Joj na šta me navodite da baljezgam....Ma jebem vam price i topic-e picka li vam materina dajte više zabranite ovakve teme na ovome sajtu i ostavite barem malo mjesta normalnim ljudima i razgovorima...

Wtf?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/12/2013 : 00:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobro, sve je receno ovdje:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39981&whichpage=160

Ustaše su najvece zlo koje postoji i svatko tko na bilo koji nacin bude komentirao u njihovu korist biti ce žestoko kažnjen, stoga hajmo se vratiti na ono zbog cega smo na ovome forumu - stripovima.

U redu?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000