Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 20/07/2009 : 22:30:56
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
trebalo bi do libellusa da stigne par komada uskoro. e sad, obzirom da je wuk zapalio na more na tri sedmice nisam siguran koliko je to "uskoro" uskoro ali u najgorem sluchaju par komada tju ja doneti u poseti prestonici vam u drugoj polovini avgusta pa tjemo tada ostaviti i jednu komadinu za tebe, druze kitjo:))
I Sergeja obavezno. Hvala ti. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 01/09/2009 : 20:45:29
|
I što je na kraju bilo sa time. Da li ga ima za kupit di u Hrvatskoj i kolika je cijena? |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
rocco21
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 30/09/2009 : 10:26:31
|
quote: Originally posted by rocco21 A onima što su poklon vozali 1367 kilometra, ništa!?![](icon_smile.gif)
Hvala i onima šta su vozili 1367 kilometara. Bez njih ne bih ni dobio poklone...
![](icon_smile.gif) |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
shommy
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/333.JPG)
Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 30/09/2009 : 17:16:21
|
quote: Originally posted by shommy
Promeni potpis i dace rezultat![](icon_smile.gif)
Brek je odlican i pridruzujem se zeljama za nastavkom![](icon_smile_approve.gif)
Dosad mi je uvek bilo "nesto od prvog broja". Sad bi morao da menjam i to![](icon_smile_big.gif) |
|
ismolc34
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/214454437447b2c99b10df5.gif)
Croatia
1146 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 19/01/2010 : 20:32:54
|
Nakon više od 20 godina? Ma da![](icon_smile_wink.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
marlowe
Advanced Member
![](AvatarUpload/av1(1).jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/02/2010 : 00:19:21
|
quote: Originally posted by Renky
Nakon više od 20 godina? Ma da![](icon_smile_wink.gif)
Naprotiv. Pauza od dve decenije potencijalnom nastavku dala bi dodatnu težinu.
|
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 03/02/2010 : 11:47:10
|
quote: Originally posted by marlowe
quote: Originally posted by Renky
Nakon više od 20 godina? Ma da![](icon_smile_wink.gif)
Naprotiv. Pauza od dve decenije potencijalnom nastavku dala bi dodatnu težinu.
Bi, nakon 40 godina još i veću. No pitanje je koliko je realna realizacija. Ja bi volija nastavak, težina me ne zanima![](icon_smile_wink.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
Bruce Wayne
Senior Member
![](avatars/batman2.jpg)
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 03/02/2010 : 12:57:49
|
Ja sam skoro uzeo Breka i Strip je odlican!!!! Ne znam koliko je nastavak realna stvar buduci da je proslo toliko vremena,treba pitati Darka ![](icon_smile_big.gif)
Ali bih pitao Marlowe a,kad ce izaci sledeci album od te Komiko hc serije...mislim sledeci uopste nevezano za Breka??? |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9464 Posts
Posted - 16/11/2012 : 19:05:23
|
Evo napokon pročitano! Zanimljiv strip, dobre priče i dosta jakog crteža. Jasno mi je zašto je stekao kultni status. Od loših stavri bih spomenuo ponekad čudan ritam pripovijedanja i relativno malo stranica. |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 16/11/2012 : 19:21:18
|
Da je nekim cudom snizen na Interliberu, odma' ga uzimam. Sve do sada sam ga odgađao, pa je ovo/ono imalo prednost...
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9464 Posts
Posted - 16/11/2012 : 19:46:03
|
Ne znam kolike su šanse da ga tamo nađeš, ja sam svoga kupio na aukcijama. Ima onako starinski štih, kao kad mi je svaki sf bio nešto novo. U svakom slučaju preporučam. |
|
KOMIKO
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar.mali(1).jpg)
Serbia
1950 Posts
Member since 05/02/2012 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|