Bravo! Eh, i ja se sjecam momenta kad sam procitao prvi put jednu epizodu Usagija. Ne sjecam se da me neki strip tako odusevio nba prvo citanje. Mozda jedino Bone!
Procitao sam danas prvi Bone i prvog Usagija. Bone mi je dobar, likovi su mi nekako simpaticni, ali ovaj usagi mi je fenomen. Kratke epizodice, koje se mogu citati odvojeno a ipak cine dobru cjelinu. Po meni savrseni likovi, pogotovo onaj nosorog lovac na glave u zadnjoj prici prve knjige.
Drago mi je Djole cuti da je poslije jos bolji, Cini mi se da ima nekih 17 trade-ova i da jos izlaze novi brojevi.
Sto se tice Bone-a u 12. mjesecu bi trebala izaci zadnja sveska. Kraj bi bio valjda sa 9. trade-om koji bi izasao nakon toga.
Inace u prvom usagi-ju ima cameo pojava groo-a kojeg sam redovito izbjegavao u maxi-ju. Ne znam zasto. To isto pise sakai? slicnosti?
Nadam se da berni ima u planu izgurati usagija do kraja sad kad sam se navukao.
Nista, samo sam ove kupio davno prije nego je izasao prvi bernijev broj. A nove kupujem kako izlaze, jer mi se ne da cekati Bernarda da dodje do broja 16:-)
Neki dan sam digao u knjiznici prve tri knjige Bonea,nazalost nisu imali cetvrtu iako je izasla kod nas.Zanima me koliko uopce knjiga ima i hoce li to ici dalje kod nas?
...and he who forgets... will be destined to remember...
Neki dan sam digao u knjiznici prve tri knjige Bonea,nazalost nisu imali cetvrtu iako je izasla kod nas.Zanima me koliko uopce knjiga ima i hoce li to ici dalje kod nas?
...and he who forgets... will be destined to remember...
Ma ja sam ti nedavno poceo sa amerima, moore,miller ok to mi je jasno. 100 bullets i transmetropolitan,nisam jos probao citati. Miligana je isto neko preporucivao. Sandman je isto na listi cekanja.
Kad sam rekao preporuka mislio sam nesto ovako, o usagi se nikad nije pricalo na forumu(demantirajte me ako je) a ovako dobar strip. To sam mislio pod "biser". Ali, naravno svaka preporuka je dobrodosla.
Ma ja sam ti nedavno poceo sa amerima, moore,miller ok to mi je jasno. 100 bullets i transmetropolitan,nisam jos probao citati. Miligana je isto neko preporucivao. Sandman je isto na listi cekanja.
Kad sam rekao preporuka mislio sam nesto ovako, o usagi se nikad nije pricalo na forumu(demantirajte me ako je) a ovako dobar strip. To sam mislio pod "biser". Ali, naravno svaka preporuka je dobrodosla.
Grendel Tales: Devils & Deaths, by Macan & Biuković, i sve ostalo što je Eddy objavio u Americi, ako već nisi čitao.
"Something I learned today Black and white is always grey Looking through the window pane I'm not inside your brain Something I learned today Yield to the right-of-way Stopping at a 4-way sign Someone else's rules, not mine..."