forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 780

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 02/07/2015 : 11:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Jucer citam broj 599 i u Burattinijevoj rubrici "Darkwoodski bubnjevi" na pola rubrike on objavljuje pismo koju sam za ovu priliku doslovno preveo. Mislim da mozete biti sretni da Ludens nema uvodnike jer ovakav kretenizam od pisma koje je objavljeno zaista nisam vidio. A Bure je odusevljen i ponosan. Ja bih upucao i njega i citatelja. Prosudite sami:

Dragi Zagore, dragi Cico: lijepo je sto ste poceli biti dio moje svakodnevice. Ako vam ovo pisem to je zato sto ste mi prirasli srcu, ganuli me. Imam 25 godina i mozda sam malo premlad da poznajem sve pustolovine koje ste prozivjeli u tolikim desetljecima, ali volim mastati i pokusavam zamisliti i one koje nisam procitao. Poceo sam vas pratiti proslo ljeto s brojem 589 „Gospodar otoka“ nakon sto sam saznao od mame da ste njoj kao djevojcici bili junaci bezbriznih citanja. I od tada, poceo sam brojiti dane koji me dijele od odlaska na moj kiosk da kupim novi broj. Uostalom, vase pustolovine su pomalo i kao dani svih nas: nikad se ne zna sto ti zivot donosi. Ali ja sam siguran da cu provesti bas svaki trenutak sa osmijehim na licu jer je zivot lijep i poseban.

Eliseo Palmisano, Manduria (Taranto)

kak je lik glup,nemreš bolivit,e,al ono,fakat,

nije na ovoj forumskoj razini,kuiš ne,

intelektuale manuale radikale

za to je kriva njegova mater,ta je isto neka nepismenjača teža

ja bi mu zabranio da pogleda zagora na kiosku,kamoli da ga pročita

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 02/07/2015 : 11:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Godina mu 25, a u glavi 10-godišnjak, u najboljem slučaju.
A Buretu taština blokirala razum.

Ne znam što je tu toliko strašno.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 02/07/2015 : 12:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Ako mi se ikada dogodi da me netko optuži za neozbiljnost, ako u mene budu prstom upirali govoreći da sam djetinjast, ako njihov gnjev zbog toga bude imao snagu svemira, znat ću da još ima nade za mene.

(Siniša Glavašević)
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 02/07/2015 : 12:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by zlatan bihac

šteta samo što zagorovo lice nije sličnije ferijevom zagoru...to bi bilo onda to...

Ali je najsličniji Ferriju od svih ostalih, veću sličnost može imati samo Verni a on nije posebno omiljen ako je vjerovati drugima.

ima još jedan....

Go to Top of Page

nellesky
Junior Member

412 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 02/07/2015 : 12:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

pismo tog italijana je nesto najdivnije sto sam procitao vezano za temu pisma citalaca...uopste nisi u pravu kad se podsmevas tome...kakve veze ima sto taj ima 25 godina? pa i ja sam neke stripove i junake van sbe citao prvi put i u 30 toj a ne 25 toj i ako sam odusevljen zasto to uzimati za greh? meni je ovo pismo ulepsalo danasnji dan...da je vise takvih ljudi ko taj italijan svet bi bio mnogo lepsi

Predivno, tim prije sto je siri kontekst Burattinijevog predgovora 54 godine DUHA SA SJEKIROM.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 02/07/2015 : 13:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Ja bi volia da to Verni nasljedi, i jos samo more uz njega Nuccio da podile naslovnice(maxi,specijal,kolor....)

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 02/07/2015 : 13:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

šteta samo što zagorovo lice nije sličnije ferijevom zagoru...to bi bilo onda to...

Ali je najsličniji Ferriju od svih ostalih, veću sličnost može imati samo Verni a on nije posebno omiljen ako je vjerovati drugima.

ima još jedan....

Torricelli sa ovakvim stilom je odlican.

Edited by - Zeljko Ferri on 02/07/2015 13:22:35
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 02/07/2015 : 14:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
Zato što je jako sličan tvom izrazu, Željko (iako je ovo nešto raniji Torricelli, danas je malo izrazitije osobnosti u crtanju Zagora, nego u ovoj copy-fazi). Pogledaj mu čizme, kao da si ih ti crtao!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 02/07/2015 : 14:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Kao što je King već objavio i Zagor je dobio facebook stranicu, ajmo ljudi lajkajte da pokažemo Talijanima koji fanovi su najjači na internetu!

Službena ZAGOR facebook stranica
Go to Top of Page

goghy
Average Member

Croatia
671 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 02/07/2015 : 14:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
naslovnica od novog broja 601, prilično slična original zagoru broj 544, ( Brda strave LU 226 )...ili se to samo meni čini?!
Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1082 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 02/07/2015 : 14:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
Prema prvih 5-6 dojmova, "Dan invazije" se Talijanima dosta svidio. Padaju pohvale na priču iako je jednostavna, crtež im se također sviđa, ali bojom baš nisu nešto zadovoljni.
Naravno, pošto je danas izašla većina je nije još pročitala ili stavila svoje komentare, ali ovako na prvu, komentari su ohrabrujući.

Edited by - Duke Zill on 02/07/2015 14:56:46
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 02/07/2015 : 20:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Prva stranica Dragonero & Zagor team-upa
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 02/07/2015 : 21:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

Hmm..na slici nedostaju Dorothy,Toto,Limeni i strasilo...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 03/07/2015 : 10:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Najjači! Ovo je vrlo blizu savršenstvu...

quote:
Originally posted by solar

Ekskluzivna variant naslovnica nove Nucciove priče koja samo u Hrvatskoj izlazi u gigant formatu!

I sad recite da bi netko drugi osim Nuccia trebao crtati naslovnice, ovo je toliko na tragu najboljih Ferrijevih radova iz 70-tih da je to za ne povjerovati!

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17592 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/07/2015 : 11:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Djeluje nekako sterilno
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 03/07/2015 : 11:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Sterilno i neprirodno.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/07/2015 : 12:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Zna Torricelli bolje, mnogo bolje...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/07/2015 : 12:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu reci da me je u iti jednom stripu potpuno odusevio.
Najblize je bio u Princu vilenjaka.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/07/2015 : 12:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Djeluje nekako sterilno

Sterilno, neprirodno i amaterski.
Ovo što je King stavio je onaj pravi Torricelli.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/07/2015 : 12:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Meni je upravo Princ vilenjaka najlošiji njegov rad, možda i zbog toga što mi fantasy nikako ne leži na Zagoru.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/07/2015 : 12:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ona scena s onim vilama koje prozdiru dusu je legendarno napravljena.

Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 03/07/2015 : 13:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by delboj

quote:

Djeluje nekako sterilno

Sterilno, neprirodno i amaterski.
Ovo što je King stavio je onaj pravi Torricelli.

Tako je! Upravo sam zato i rekao Željku, da je Torricellijev crtež, koji hvali, jako asocijativan na njegove uratke, temeljene na ranom Ferriju. Torricelli iz kasnije faze, sukladno ovim crtežima, koje je King Warrior postavio, je nešto sasvim drugo. I, naravno, daleko bolje!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12232 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/07/2015 : 16:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Willer

Ako mi se ikada dogodi da me netko optuži za neozbiljnost, ako u mene budu prstom upirali govoreći da sam djetinjast, ako njihov gnjev zbog toga bude imao snagu svemira, znat ću da još ima nade za mene.

(Siniša Glavašević)

Sa ovim se citatom potpuno slazem, mozda sam malo ishitreno napisao onaj svoj post.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 03/07/2015 : 19:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by Willer

(Siniša Glavašević)

Sa ovim se citatom potpuno slazem, mozda sam malo ishitreno napisao onaj svoj post.

Ma što ishitreno: tip ima 25 godina a piše o "osmijehu na licu", "maminim uspomenama", brojanju dana do odlaska na kiosk po novi broj... kao da se u petom osnovne upisuje u nečiji spomenar.
Hajde, ako u glavi nema baš 10, a ono ima ne više od 12 godina.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 03/07/2015 19:12:24
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/07/2015 : 19:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja mogu samo reći, blago njemu. Čovjek je sretan u životu.

Go to Top of Page
Page: of 780 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.64 seconds. Snitz Forums 2000