forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1069

velka031
Advanced MemberCroatia
15015 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/02/2019 :  17:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Dvojac Zamberletti/Chiarolla isporučili još jednu pričicu za zaborav, s tek ponešto boljim Chiarollom nego prije, ustvari dosta je bolji sa vremenom, valjda sporije crta.

5/10
Go to Top of Page

velka031
Advanced MemberCroatia
15015 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/02/2019 :  17:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Da, nažalost. Ludens radije ponovno objavljuje epizode koje su nam prodali prije par mjeseci. Netko bi stvarno trebao dobiti otkaz u tom ludensu.Ako Bernard da otkaz sam sebi, zbogom kiosk stripovima
Go to Top of Page

cronos six
Advanced MemberSerbia
7507 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/02/2019 :  18:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
Gotovo je..Vec se zna izdavac..

Juznjak!

ajmo dzudasa!vreme je!
Go to Top of Page

velka031
Advanced MemberCroatia
15015 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/02/2019 :  22:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

Gotovo je..Vec se zna izdavac..Da? Koji?
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member8009 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 19/02/2019 :  23:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by cronos six

Gotovo je..Vec se zna izdavac..Da? Koji?


Onaj tko je dovoljno Lud!😊
Ovi novi klasici u Italiji idu tjedno je l'?
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced MemberSerbia
6107 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/02/2019 :  23:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Zar nije PP kupio prava za kolor Zagora? Cini mi se da je tako pisalo na nekakvog listi ko od izdavaca ima prava za pojedine Bonelli junake.
Ili sam gadno pogresio. :)

https://striposlavija.blogspot.com/

Edited by - wesskowaz on 19/02/2019 23:32:58
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik20171 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/02/2019 :  13:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by cronos six

Gotovo je..Vec se zna izdavac..Da? Koji?


Pa valjda je barem što se tiče Hrvatske jasno da to samo Ludens može da bude.

Go to Top of Page

djukak
Senior Member2450 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 20/02/2019 :  13:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem
Onaj tko je dovoljno Lud!😊
Ovi novi klasici u Italiji idu tjedno je l'?
Mjesečno. Piše na naslovnici.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

velka031
Advanced MemberCroatia
15015 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/02/2019 :  14:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by cronos six

Gotovo je..Vec se zna izdavac..Da? Koji?


Pa valjda je barem što se tiče Hrvatske jasno da to samo Ludens može da bude.Može i Strip Agent
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
10077 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/02/2019 :  15:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote


STVORENJA IZ TAME, posljednji Zagorov specijalac, nije uopće za odbaciti. Testi je napravo sasvim dobar posao. Ali da bi se to shvatilo, treba razumjeti ideju ove priče. Znači, treba nanišaniti mjesto otkuda se čita ova priča, u protivnom se događa ono što se događalo na topicu posvećenom Stvorenjima iz tame: čita se kao besmisleno Zagorovo šaketanje sa kojekakvim čudovištima. I naravno, na tom planu je ovo dosadan, čak užasan strip; međutim, kada ga se čita iz ovoga kuta, stvar dobiva pravi smisao:

Darkwood je čarobno mjesto (ne doslovno čarobno, nego simbolično, mjesto koje prihvaćamo kao dom našega junaka i mjesto na kojemu svijet još posjeduje svoju magiju: tu žive Indijanci, bljedoliki, pojavljuju se razni odmetnici, a Zagor sve to drži na okupu), čitav Darkwood je zapravo "kuća snova". A kada se oskrnave sveta mjesta, dolazi do tektonskih poremećaja: raspada se jedan svijet smisla.
Rečeno treba dobro razumjeti eda bi se shvatilo da rudnici boksita ne dolaze u obzir. Rudnici boksita su nešto nesveto, nešto što bi razorilo "naš" Darkwood. To je PRAVA PRIJETNJA, a ne Salazarova banda. Salazari spadaju u Darkwood, oni su dio toga svijeta.

Testi je imao sjajnu ideju; nije ju proveo u čitavoj strogosti, pa ima nekih malih lutanja. No, idejna strana je jaka i zato ova priča vrijedi. Slabija je razrada i pad u šablonsku akciju - Zagor riješava najstrašnija stvorenja kao od šale, pa to djeluje malo neozbiljno. S malo više takta i ukusa, ovo je moglo biti prvorazredno djelo.

Ipak, i na razini izvedbe ima nekih momenata; Testi se priključuje na liniju Nolitta (Vječna magija) - Capone (Sveti brijeg). Indijanci su čuvari svetih mjesta, i ostvaruju kontakt sa višim sferama. To je njihova domena. Naravno, i Zagor je uveden u magijski element, te je taj moment bitan dio Zagorovog svijeta (i Darkwooda), kao održavanje jedne ravnoteže koju bijeli čovjek lako gubi u pomami za ovladavanjem.

No, ova je priča zanimljiva i po tom pitanju, jer Testi pokazuje određenu ambicioznost rješenjem koje poteže na kraju: sam vrač prihvaća da nije najbolji put izravan pristup u višu sferu (ne treba tražiti doslovne lokalitete, točke u prostoru na kojima su ulazi u druge svjetove). Tako da se ulaz u svetu špilju zatrpa; ni Indijanci ne mogu vladati magijskim elementom, to bi bio drugi način pomame za ovladavanjem - čarobnjaštvo, crna magija.

A "sanjar" je bijelac. Mladi bijelac koji je žrtva poruge među svojim kolegama. Ovom intervencijom, Testi uspostavlja ravnotežu indijanskom primatu nad svetim mjestima.
Završetak ove priče je lijepi bonelijanski ili zagorovska darkvudska idila: Ryan, sanjar, sklon fantastičnim pričama i traperskom folkloru, ipak (p)ostaje prihvaćen u zajednici drvosječa; inženjer je 'poučen' te odustaje od boksita, prihvativši tako u neku ruku magiju Darkwooda.
Drvosječe obaraju stabla, ali to je integralni dio darkvudskog svijeta, to je - sveto.

A fearsome crittersi miruju u višim sferama; oni su istovremeno i čuvari Darkwooda i opasan element kada se naruši ravnoteža, tako da ćemo svakako za njih još čuti, kako reče Zagor.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
3375 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/02/2019 :  20:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Mozda i ima neka poruka u toj prici, ali je radnja dosadna i djetinjasto naivna. Ovo ne bi dvaput citao
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik20171 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/02/2019 :  07:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Zagor & Brad Barron: Prijetnja MorbovaDok Zagor tako malo šeta šumom, zajedno sa svojim prijateljom Chicom, naletio je na jednu Indijanku koja ga uvaljuje u probleme. Mislim, nije ga ona baš lično uvalila u te probleme, ali on još jednom nije mogao da odoli izazovu i odlučio je da pomogne djevojci u nevolji. Mora ga čovjek shvatiti, živi sam sa debeljkom u šumi i kada vidi žensko slabo može da se kontroliše, pa makar mu i život bio u opasnosti. To je jedan od razloga zašto se uvalio u sranja, drugi njegov problem je taj što je znatiželjan. Mora on sve da zna, sve da vidi, malo pogleda, umiješa se, očigledno nikada nije čuo za onu staru: „Znatiželja ubija“. U nekom normalnom svijetu bi Zagor već odavno otegnuo papke, ali na njegovu sreću on je besmrtni junak iz stripa, pa može da preživi i mnogo gore stvari.

Na samom početku serijala Darkwood je bio neistraženo područje, Zagor je često nailazio na razna čudovišta i izgubljene svijetove, ali se s vremenom počeo sve više da udaljava od Darkwooda jer tako reći nije bilo više neistraženog područja tu. Autor je ipak ignorisao tu činjenicu i još je jednom stavio razna čudovišta u Darkwood. Problem je u tome što se u epizodi kaže da su oni već godinama tu i, kako stvari stoje, niko ih primijetio nije osim nekolicine Indijanaca. Nisu tu samo Morbovi u pitanju, već i čudovišta veličine onih iz filma Pacific Rim, pa se čovjek zapita ko je tu lud?! Hajde, ako ništa drugo imali smo priliku da u jednom Zagorovom stripu vidimo automobile i tenkove.

Pojavu Brad Barrona u Zagorovom svijetu autori su, kao što se i očekivalo, objasnili prelazom kroz jedan protal, koji je izgleda prolaz kroz dimenzije i vrijeme. To je fazon kojeg se drže skoro svi autori kod ovakvih avantura, pa fanovima stripa ne treba posebno ni objašnjavati kako funkcionišu takvi portali. Nije ovo prvi put da se Zagor sreće sa likovima iz drugih dimenzija ili sa junacima drugih stripova, ima iza sebe već susret sa Dragonerom, a druge dimenzije su na dnevnom redu našeg junaka. Pa čak i ponajbolja Zagorova epizoda „Demon ludila“, se odvila u jednom drugom svijetu.

Ova priču bih najbolje opisao Brad Barronovom uzrečicom: Propast!
Totalno glup i predvidljiv susret dva junaka, scenarij napisan već po poznatoj šemi. Ispada ako je čovjek pročitao jedan team-up iz stripa, da ih poznaje sve. Faracci se nije usudio da nas iznenadi na jedan pozitivan način, nekom novom idejom ili nečim što do sada nije viđeno. Možda je i moralo tako da bude, jer budimo iskreni, nije Brad Barron serijal koji je poznat po kvaliteti, radi se o treš serijalu SBE produkcije. Iznenadilo bi sada odjednom da pročitamo nešto kvalitetno od ovog junaka. Pa ipak, Zagor nam je u toku godina servirao mnogo kvalitetne epizode i njegov svijet totalno odudara od Barronovog. Van pameti je bilo staviti ova dva junaka u jedan strip, ali eto desilo se i to, sa očekivanim rezultatom. Venturi je čovjek koji je crtao solo avanture obadva junaka, pa se sam ponudio kao logičan izbor crtača za ovu priču. Poprilično lošnjikavo i bezvoljno je odradio ovaj strip, dosta lošije nego Zagorov team-up sa Dragonerom. S obzirom na sve što smo vidjeli u vezi ove priče, nimalo ne iznenađuje ni to što je Piccinelli nacrtao svoju najslabiju naslovnicu do sada.

Uvijek su mi bila interesantna indijanska imena, ali mi nekako previše lijepo zvuče, samo ponekad, kada autori hoće da budu duhoviti, onda su pomalo smiješna, kao u slučaju Brkatog Praseta ili Tikvinog Cvijeta. Većinom su to zvučna imena kao na primjer Sivi Vuk, List Na Vjetru, Hrabra Puma. Tu mi pade na pamet jedan vic:

Tog jutra je mladi Indijanac polako ušao u šator svoga poglavice. Oblak Koji Pluta je bio poznat po svojoj mudrosti i sjedio je dostojanstveno i pušio svoju lulu. Mladi Indijanac sjedne preko puta njega i pričeka u tišini i dostojanstvu dok stariji Indijanac nije popušio lulu. Tad mu se ovaj obrati:
- Poglavice, ti koji si najmudriji od svih, ti čije ime šapće prerija, a čije se sjene boji svako zlo stvorenje na ovoj zemlji, budi milostiv i odgovori mi na jedno pitanje, podijeli dio tvoje mudrosti sa mnom.
- Reci mi...
- Ti si taj koji u selu daje imena svim novorođenima. Reci mi, kako to radiš, kako znaš kako koga nazvati...
- Radi se o trenutnoj inspiraciji. Kad me obavijeste da se rodilo neko novo dijete, ja izađem iz šatora, pogledam van i šta prvo vidim tako nazovem to dijete. Na taj način je radio moj otac i kad sam se ja rodio, izašao je iz vigvama i vidio oblak kako je plutao po nebu... a reci mi, Dva Psa Što Se Jebu, zašto te to zanima?
Edited by - King Warrior on 21/02/2019 07:57:14
Go to Top of Page

lwood
Advanced MemberColombia
39583 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/02/2019 :  09:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Panov labirint ? Dječji filmić.

La libertad sublime derrama las auroras de su invencible luz. La humanidad entera,que entre cadenas gime,comprende las palabras del que murió en la cruz

Las ambiciones pérfidas no tienen diques,soñadas libertades yacen deshechas.


Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
3375 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/02/2019 :  11:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Mislio Sam na stvorenja iz tame. Panov labirint nisam citao
Go to Top of Page

jaki
Advanced MemberCroatia
14191 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/02/2019 :  11:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
https://www.youtube.com/watch?v=L_DqN5K_6Sc
https://www.youtube.com/watch?v=TWwHZ-pBVbM&t=5s


Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced MemberSlovenia
29015 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/02/2019 :  11:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ha ha ha, sad ce ga drvljem i kamenjem oni fanatici. :D :DAnything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik20171 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/02/2019 :  12:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli


Ha ha ha, sad ce ga drvljem i kamenjem oni fanatici. :D :D

Nema razloga za to.
Neki klinac tamo koji vjerovatno nije procitao ni 10% Zagijevih epizoda igra se sastavljanja liste na youtube. I to je to.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnikCroatia
2097 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 21/02/2019 :  21:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Zagor & Brad Barron: Prijetnja MorbovaDok Zagor tako malo šeta šumom, zajedno sa svojim prijateljom Chicom, naletio je na jednu Indijanku koja ga uvaljuje u probleme. Mislim, nije ga ona baš lično uvalila u te probleme, ali on još jednom nije mogao da odoli izazovu i odlučio je da pomogne djevojci u nevolji. Mora ga čovjek shvatiti, živi sam sa debeljkom u šumi i kada vidi žensko slabo može da se kontroliše, pa makar mu i život bio u opasnosti. To je jedan od razloga zašto se uvalio u sranja, drugi njegov problem je taj što je znatiželjan. Mora on sve da zna, sve da vidi, malo pogleda, umiješa se, očigledno nikada nije čuo za onu staru: „Znatiželja ubija“. U nekom normalnom svijetu bi Zagor već odavno otegnuo papke, ali na njegovu sreću on je besmrtni junak iz stripa, pa može da preživi i mnogo gore stvari.

Na samom početku serijala Darkwood je bio neistraženo područje, Zagor je često nailazio na razna čudovišta i izgubljene svijetove, ali se s vremenom počeo sve više da udaljava od Darkwooda jer tako reći nije bilo više neistraženog područja tu. Autor je ipak ignorisao tu činjenicu i još je jednom stavio razna čudovišta u Darkwood. Problem je u tome što se u epizodi kaže da su oni već godinama tu i, kako stvari stoje, niko ih primijetio nije osim nekolicine Indijanaca. Nisu tu samo Morbovi u pitanju, već i čudovišta veličine onih iz filma Pacific Rim, pa se čovjek zapita ko je tu lud?! Hajde, ako ništa drugo imali smo priliku da u jednom Zagorovom stripu vidimo automobile i tenkove.

Pojavu Brad Barrona u Zagorovom svijetu autori su, kao što se i očekivalo, objasnili prelazom kroz jedan protal, koji je izgleda prolaz kroz dimenzije i vrijeme. To je fazon kojeg se drže skoro svi autori kod ovakvih avantura, pa fanovima stripa ne treba posebno ni objašnjavati kako funkcionišu takvi portali. Nije ovo prvi put da se Zagor sreće sa likovima iz drugih dimenzija ili sa junacima drugih stripova, ima iza sebe već susret sa Dragonerom, a druge dimenzije su na dnevnom redu našeg junaka. Pa čak i ponajbolja Zagorova epizoda „Demon ludila“, se odvila u jednom drugom svijetu.

Ova priču bih najbolje opisao Brad Barronovom uzrečicom: Propast!
Totalno glup i predvidljiv susret dva junaka, scenarij napisan već po poznatoj šemi. Ispada ako je čovjek pročitao jedan team-up iz stripa, da ih poznaje sve. Faracci se nije usudio da nas iznenadi na jedan pozitivan način, nekom novom idejom ili nečim što do sada nije viđeno. Možda je i moralo tako da bude, jer budimo iskreni, nije Brad Barron serijal koji je poznat po kvaliteti, radi se o treš serijalu SBE produkcije. Iznenadilo bi sada odjednom da pročitamo nešto kvalitetno od ovog junaka. Pa ipak, Zagor nam je u toku godina servirao mnogo kvalitetne epizode i njegov svijet totalno odudara od Barronovog. Van pameti je bilo staviti ova dva junaka u jedan strip, ali eto desilo se i to, sa očekivanim rezultatom. Venturi je čovjek koji je crtao solo avanture obadva junaka, pa se sam ponudio kao logičan izbor crtača za ovu priču. Poprilično lošnjikavo i bezvoljno je odradio ovaj strip, dosta lošije nego Zagorov team-up sa Dragonerom. S obzirom na sve što smo vidjeli u vezi ove priče, nimalo ne iznenađuje ni to što je Piccinelli nacrtao svoju najslabiju naslovnicu do sada.

Uvijek su mi bila interesantna indijanska imena, ali mi nekako previše lijepo zvuče, samo ponekad, kada autori hoće da budu duhoviti, onda su pomalo smiješna, kao u slučaju Brkatog Praseta ili Tikvinog Cvijeta. Većinom su to zvučna imena kao na primjer Sivi Vuk, List Na Vjetru, Hrabra Puma. Tu mi pade na pamet jedan vic:

Tog jutra je mladi Indijanac polako ušao u šator svoga poglavice. Oblak Koji Pluta je bio poznat po svojoj mudrosti i sjedio je dostojanstveno i pušio svoju lulu. Mladi Indijanac sjedne preko puta njega i pričeka u tišini i dostojanstvu dok stariji Indijanac nije popušio lulu. Tad mu se ovaj obrati:
- Poglavice, ti koji si najmudriji od svih, ti čije ime šapće prerija, a čije se sjene boji svako zlo stvorenje na ovoj zemlji, budi milostiv i odgovori mi na jedno pitanje, podijeli dio tvoje mudrosti sa mnom.
- Reci mi...
- Ti si taj koji u selu daje imena svim novorođenima. Reci mi, kako to radiš, kako znaš kako koga nazvati...
- Radi se o trenutnoj inspiraciji. Kad me obavijeste da se rodilo neko novo dijete, ja izađem iz šatora, pogledam van i šta prvo vidim tako nazovem to dijete. Na taj način je radio moj otac i kad sam se ja rodio, izašao je iz vigvama i vidio oblak kako je plutao po nebu... a reci mi, Dva Psa Što Se Jebu, zašto te to zanima?


Odličan komentar, a još bolji vic!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member8009 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 21/02/2019 :  22:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

quote:
Originally posted by emirem
Onaj tko je dovoljno Lud!😊
Ovi novi klasici u Italiji idu tjedno je l'?
Mjesečno. Piše na naslovnici.


Gle stvarno, zoom opcija mi je zakazala…
Republiccin je isao tjedno zar ne?
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member8009 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 21/02/2019 :  22:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
KW, znaci ovo sa Bradom je žešći treš?
Cim vidim laser-blastere mogu zamisliti… budem i to jednom procitao…
Kad se sjetim da sam jednom pisao tim SBE birokratima o avanturi na planetu Akron i sa slicnom tematikom, starwarsolika naganjanja jurilicama, Hellingen x-ti put, ali previse je SF.
Ne znam kako bih nazvao ove projekte koji oni serviraju, kao da smo retardi sa mozgom u vremenskoj kapsuli i kronicnim infatilizmom.

Edited by - emirem on 21/02/2019 22:50:36
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik20171 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/02/2019 :  06:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Da, ništa tu ne štima. Smeće, kao što se i očekivalo.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik20171 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/02/2019 :  06:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem
Republiccin je isao tjedno zar ne?


Tako je.

Go to Top of Page

velka031
Advanced MemberCroatia
15015 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 22/02/2019 :  23:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Zagor i Brad Barron, može li gore...
Go to Top of Page

nellesky
Junior Member347 Posts

Member since 25/08/2009

Posted - 23/02/2019 :  18:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nellesky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Zagor i Brad Barron, može li gore...

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior MemberSpain
2287 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 23/02/2019 :  18:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovaj Zagor bb team UP jednostavno siromasan, previse jednostavan i pravocrtan, bez ikakve razrade, bas prazno.

Bel Tenebroso
Go to Top of Page
Page: of 1069 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.48 seconds. Snitz Forums 2000