Obzirom na frizuru, Chico se šiša uz pomoć noćne posude. No, nikada nismo vidjeli noćnu posudu niti u tvrđavi Pitt, niti Henry, a kamoli u kućici u Darkwoodu. Ostaje, dakle zagonetka - čija je noćna posuda!?
Sjećam se jedne epizode ali ne sjećam se naslova, crtao je Donatelli, kada zagorprodaje grumen zlata u banci da bi namaknuo novac za potrepštine. Čak mislim da spominje (u sebi) kako s vremena na vrijeme prodaje zlato koje uzima negdje u darkwoodu samo koliko mu je potrebno. Probat ću potražiti strip.
Evo onaj primjer o grumenu zlata, ali ne spominje da radi to često, ali zakleo bih se da u jednoj epizodi jest spominjano. Zagor extra Ludens broj 92, Božić kalibra 45, (epizoda o djed mrazovima razbojnicima). Stranica 60, 61, 62 Zagor prodaje zlatni grumen u banci za 200 dolara.
U epizodi Sloboda ili smrt Zagor je išao u banku prodati svoj posljednji grumen zlata da bi platio Chicov izlazak iz zatvora, uz pomisao; eno banke, to mi barem nudi neko jamstvo da me neće posve pokrasti. Ma možeš si mislit' kako su banke tako poštene.
što će im novci kad nemaju struju vodu internet stanarinu i sve ostalo... ako im sto hrane zafali oni ulove ako im zatreba novaca uvijek mogu prodati koju kožu ili tome slično