Zamišljeno za bolje snalaženje na forumu. Zamišljeno za nove, novije, i članove sa slabim pamćenjem ;-) Ukoliko neko ima predloge za poboljšanje- javite
Skoro svaki junak ima svoj "ultimate" topic, kao i par drugih na kojima može fino da se diskutuje, i na kojima ćete naći odgovore na većinu pitanja koja se tiču određenog junaka, pa evo malog pregleda:
Super si ovo napravio,nimalo u stilu avatara(on ti je katastrofa)
Šta fali mom avataru??? Više ljudi ga je spomenulo negativno, a na njemu nema ničeg osim glumca Anthony Hopkinsa sa maskom na licu??? Ali evo, promeniću ga na neko vreme- jer ste vi to tražili!!
Super si ovo napravio,nimalo u stilu avatara(on ti je katastrofa)
Šta fali mom avataru??? Više ljudi ga je spomenulo negativno, a na njemu nema ničeg osim glumca Anthony Hopkinsa sa maskom na licu??? Ali evo, promeniću ga na neko vreme- jer ste vi to tražili!!
Ne menjaj,vrati stari Ovako te odmah uocim,a sad mogu da se zeznem,lupnem nesto i izletim na neko vreme
Super ti je ovaj vodic...ali ako mislis da sve ovo ima smisla onda stavi topic za "sticky" i ne treba vise komentarisati na ovu temu...a ove komentare pobrisati...
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Super ti je ovaj vodic...ali ako mislis da sve ovo ima smisla onda stavi topic za "sticky" i ne treba vise komentarisati na ovu temu...a ove komentare pobrisati...
Topic je od početka sticky, a nije zaključan zato što svako može da napiše neku sugestiju i sl.
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Bilo bi super kad bi stavili link na moj topic sa Crticama negdje gore, da ne moram svake sedmice tražiti gdje je odlutao... Ili možda staviti cijeli topic kao Sticky.
Mislim da sam jednom na forumu naisao na topic gdje je netko detaljno napisao, gdje se u svim zemljama bive Yuge (a i sire) mogu kupovati stripovi, dakle striparnice ali prvenstveno i ljude koji to prodaju puno povoljnije na standovima... Pa moze li mi netko pomoci pronaci taj topic, jer ja sada ne uspijevam nikako...? Ili ako nista napisati mi gdje se sve u ZG mogu tako kupiti stripovi, jer prijatelj mi ide gore u srijedu pa ga zanima da potrazi neke stvari..? Zahvaljujem ;)