Čarobna knjiga rešila je da obraduje ljubitelje stripova prelaskom na mesečni ritam izdavanja! Nova dinamika otpočela je već s Vulverinom, koji je izašao u drugoj polovini avgusta, a plan za sledećih šest meseci izgleda ovako:
28. septembar – Marvel Essential: Spajdermen 2
20. oktobar – Princ Valijant, I tom (1937–1938), izdanje u koloru, formata 33 x 24 cm, prema Fantagrafiksovim materijalima
20. oktobar – Marvel Essential: Osvetnici 2
23. novembar – Marvel Essential: Tor 1
7. decembar – Princ Valijant, II tom (1939–1940)
21. decembar – Džeremaja, I tom (epizode 1–3), kolor, format A4
25. januar – Marvel Essential: Hulk 1
22. februar – Marvel Essential: Fantastična Četvorka 1
Kao što možete videti, u oktobru i decembru pojačaćemo izdavačku aktivnost sa po dva izdanja. Cene svih najavljenih naslova biće, naravno, 1.285 dinara u knjižarama, s mogućnošću da ih kupite po znatno nižoj ceni na sajtu i u klubovima čitalaca Čarobne knjige, kao i u striparnicama Darkwood i Alan Ford.
Znači Valiant će biti čak malo većeg formata od Fantagraphicsovog izdanja. Uz ovu cijenu (ako stvarno bude takva)i činjenicu da je u njemu najprirodnija boja do sada ovo je sjajna vijest!
Znači Valiant će biti čak malo većeg formata od Fantagraphicsovog izdanja. Uz ovu cijenu (ako stvarno bude takva)i činjenicu da je u njemu najprirodnija boja do sada ovo je sjajna vijest!
Čarobna Knjiga=85 kn-Strip Agent=189 kn. Mislim da u ovakvom odnosu korice ne igraju nikakvu ulogu.
Ako je stvarno takva razlika slažen se 100%. Misliš da će prodajna cijena kod nas bit ista ka u Srbiji? Pitan, jer do sada nisan uzima izdanja Čarobne knjige.
EDIT: Vidin da si odgovorija sa linkon na stripovi.hr Ako stvarno bude ovako, nema dvojbe, uzimat ću SC.
Originally posted by NESVRSTANI Ma koji to još naivci čekaju uvoz
Ma čisto zbog supporta a ionak idem u striparnicu barem jednom-dvaput na mjesec. Ali u pravu si da, možda i ja odustanem od uvoza jer je neke naslove malo teže toliko čekat.
@jaki: Pa ove cijene kod nas su formirane dok je cijena u Srbiji bila 1066 dinara. Ali dobro da, NEĆU KUPIT AK CE BIT 100 KN hehe dajte nam 89!!!
Obzirom da su mi se u posljednjih 6 mjeseci drasticno smanjili prostorni kapaciteti za skladistenje stripova morao sam se odluciti za selekciju nabavke stripova. I to na svega par brojeva mjesecno, jer se nalazim u ozbilnom ratnom sukobu s ljepsom polovinom ne toliko zbog love koliko zbog nedostatka prostora u stanu. Tu su u prvom redu stradali Boneliji - sa skoro svega sto je izlazilo na skoro pa nista sto sad izlazi (osim Martija i ponekog Zagija). I odlucim da kupujem od CK samo X-mene. Pa se onda pojavi Vulverin pa i njega kupim. Pa najave Tora pa cu i njega kupiti. A sad vidim da su najavili i Hulka pa moram i njega kupiti... A kako je krenulo jos cu se vratiti na vec izdate trejdove Esensla, a mozda napokon pocenm skupljati (i procitati) Princa Valijanta. A da mi je neko prije godinu dana rekao da cu poceti citati amerikance rekao bi mu da je lud. I onda se pojavi Carobna knjiga. Mrzim Carobnu knjigu...